pawlik832 Opublikowano 29 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 Mandula to takie przegubowe ustrojstwo z dwoma kotwiczkami. Mi się sprawdzało do leniwego prowadzenia, a to z tego powodu że ładnie pracuje samo z siebie leżąc na dnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pingvinas Opublikowano 30 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 (edytowane) Wpiszcie w Google мандула https://www.youtube.com/watch?v=iER7zgHGwaY https://www.youtube.com/watch?v=FX8oNdfhLqM Edytowane 30 Grudnia 2014 przez pingvinas 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 (edytowane) Chyba będę musiał zniszczyć moje klapki kubota Edytowane 30 Grudnia 2014 przez fish28 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedkarzyk1 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 Chyba będę musiał zniszczyć moje klapki kubota Oj tam zniszczyć taki tam lekki tuning dla lepszej oddychalności 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 30 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 Chyba będę musiał zniszczyć moje klapki kubota Darek,myśl pozytywnie,zawsze te górne paski Ci zostaną... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 Oprócz wycinania z gąbki można zrobić to też inaczej. Widziałem jak ludek przygotował sobie formę z aluminium w kształcie uklei. Forma składana tak jak do odlewania główek. W tą formę wkładał kawał gąbki i grzał palnikiem. Wychodził ładny równy kształt. A pokazywał Ci ten kolega jak potem czyścił tą formę ze spieczonych , czy może stopionych powiedzmy nadlewek , czyli co z tym co wystawało poza komorę nadającą kształt rybki z gąbki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlik832 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 Chyba az takiej temperatury tam nie było. A napewno gabka nie wystawala poza forme. Sam chcialem sprobowac ale jakos nigdy czasu nie bylo zeby taka forme przygotowac. Na jakiejs wschodnio językowej stronie widzialem jak robili tez w ten sposob larwy wazek i zuczki. Mi sprawdzal sie ksztalt marchewki i przy nim pozostalem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedkarzyk1 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 Buszowałem troszkę po wschodnio języcznych stronkach . Syrenki czy jak to tam kto zwał to przynęta stara prawie jak gąbka z której powstaje . Świetna niesamowicie skuteczna przynęta na sandacze i okonie . Za wschodnią granicą łowienie na te syrenki jest niemal tak popularne jak u nas łowienie wszelkiego typu gumami . Znalazłem nawet sklep wyspecjalizowany , oferujący przede wszystkim artykuły do zabawy z gąbeczkami . W ofercie posiadają między innymi widoczną na filmie formę za bagatela 150zł z przesyłką . Już się napaliłem zamówiłem i niestety odmówili wysyłki do polski . Trzeba wybrać trudniejszą i droższą drogę już rozesłałem projekcik do wyceny zapewne po 7ym stycznia będzie jakiś odzew . Jak się uda to na wiosnę będziemy prasować swoje Syrenki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz_123 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 . Już się napaliłem zamówiłem i niestety odmówili wysyłki do polski . . Daj namiar może uda się to załatwić inaczej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 30 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 Tak jak Paweł pisze to żuka da się zrobić z 2 małych łyżeczek metalowych ........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 30 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 Daj namiar może uda się to załatwić inaczejJak się da "inaczej" to i ja się piszę... Buszowałem troszkę po wschodnio języcznych stronkach . Syrenki czy jak to tam kto zwał to przynęta stara prawie jak gąbka z której powstaje . Świetna niesamowicie skuteczna przynęta na sandacze i okonie . Za wschodnią granicą łowienie na te syrenki jest niemal tak popularne jak u nas łowienie wszelkiego typu gumami . Znalazłem nawet sklep wyspecjalizowany , oferujący przede wszystkim artykuły do zabawy z gąbeczkami . W ofercie posiadają między innymi widoczną na filmie formę za bagatela 150zł z przesyłką . Już się napaliłem zamówiłem i niestety odmówili wysyłki do polski . Trzeba wybrać trudniejszą i droższą drogę już rozesłałem projekcik do wyceny zapewne po 7ym stycznia będzie jakiś odzew . Jak się uda to na wiosnę będziemy prasować swoje Syrenki .Trzymam za słowo Zbyszku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 30 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 W sumie to na końcu filmu podali adres http://svoimirukami.org/forms/14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psulek Opublikowano 30 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 ma ktoś marker do gum ? np. Spike-Itjeśli tak, to niech spróbuje na zmywaku i da znać Mam takie. Za 35 PLN + wysyłka, ale to już temat na giełdę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedkarzyk1 Opublikowano 31 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2014 O dziwo dostałem już pierwszy kosztorys dobre sześć pak no ciut przy drogo ale mają plusa ze nie śpią w nocy Realnie tak oceniam ze koszt powinien się zamknąć w 400zł dużo nie dużo ,no cóż z dziesięć tat temu szaleńcy wołali by po 4000 . Niewątpliwy plus formy na zlecenie to przede wszystkim własny wzór a za fanaberie płaci się extra . Łukaszu link do formy https://translate.google.pl/translate?sl=auto&tl=pl&js=y&prev=_t&hl=pl&ie=UTF-8&u=http%3A%2F%2Fsvoimirukami.org%2F14&edit-text=&act=url Krystianie pożyjemy zobaczymy miałbyś idealne warunki /czytaj duży ogród / przypaliłem już dwie gąbeczki i jebbee tak ze tylko pod chmurką można to robić . Jeszcze długa droga trzeba by było dobrać odpowiednią piankę o wysokiej gęstości i trwałości nauczyć się to malować ale jest potencjał . Te mi najbardziej wpadły w oko choć jest sporo i wiele naprawdę fajnie wykonanych . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilobear Opublikowano 31 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2014 Taką formę to sam bym z miłą chęcią "zanabył"... Gdyby ktoś,coś to zapraszam na priv,czy to sprzedać czy zrobić,bez różnicy.PozdrawiamTaką formę kupiłem w BRC. Dokładnie taka sama. Przy okazji zakupu innych form. Kosztowała trochę więcej jak 150zł ale przynajmniej była od ręki. Zrobiłem sobie trochę rybek i dałem koledze do zrobienia kolejnych. Zabawa fajna jednak testowanie zostawiłem na ten sezon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ferrox Opublikowano 31 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2014 już mam pomysł na anty zaczepową kleńuwkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fred Arbogast Opublikowano 31 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2014 Podpaliłem się dwie wyrjezałem z gąbki ,zerknąłem że były w BRC...ale teraz ich nie ma.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 31 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2014 To co piszemy do BRC i robimy zbiorcze zamówienie? Ja bym kupił taką foremkę 3gniazdową. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fred Arbogast Opublikowano 6 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 (edytowane) Tomy,kusisz..... Muszę przemyśleć bo to jeszcze jeden wydatek ...Dziś wyriezałem kolejną tym razem czarna bo taki materiał miałem.Hmmm zajefajnie pracuje jak się wody napije....A kolor w wodzie taki antracyt.Zbrojona w pojedynczy ofset.. Edytowane 6 Stycznia 2015 przez Fred Arbogast Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
incognito Opublikowano 3 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 Witam,a może spróbować zrobić kształt rybki z paska blachy i wycinać go w gąbce . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sportfishing.pl Opublikowano 3 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 (edytowane) . Edytowane 4 Lutego 2015 przez sportfishing.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czorny Opublikowano 4 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 Jak by ktoś kupował tą formę to dopisuje się do zamówienia- proszę o priv gdy ktoś bedzzie zbierał zamówienie zbiorcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GregorS Opublikowano 4 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 (edytowane) Po oglądajcie filmiki na YouTube, jest tego mnóstwo. Podobno te z formy są bardziej sztywne, tyle wywnioskowałem z filmików.Tu gość ma szablony z sztućców https://www.youtube.com/embed/J07DdJ7R4pE i też działają https://www.youtube.com/embed/9AmJ73lxNvk Edytowane 4 Lutego 2015 przez GregorS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
incognito Opublikowano 8 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 Co sądzicie,żeby ogonek rybki nacinać i wklejać trochę styropianu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masajet Opublikowano 9 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 Jakich sprawdzonych kotwiczek używacie do tego typu przynęty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi