flygobius Opublikowano 16 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 (edytowane) A może CNC?Wszystkiego trzeba spróbować na początek Proszę bardzo o opinie ile gram można uzyskać maksymalnie dla 6 cm boleniowca z balsy. Ten na zdjęciu przed impregnacją, lakierem i farbą ma 7.85 g. Bez steru ale z kotwicami. O ile może wzrosnąć waga przez kąpiel w caponie, lakiery, farby, folia alu itp hmmm?Pozdrawiam Edytowane 16 Lutego 2015 przez flygobius Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flygobius Opublikowano 2 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 Kleniowy sezon tuż tuż więc jeszcze setka musi zejść z taśmy do połowy marca. To pierwsze próby z pianą. Będzie co zrywac ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flygobius Opublikowano 13 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 Pozostało czyszczenie oczek i stery. W końcu jestem zadowolony w pełni z malowania. Mogą być? ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flygobius Opublikowano 13 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 Zapraszam przy okazji do polubienia mojej strony na FB.https://m.facebook.com/profile.php?id=466012950212712 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 13 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 Prawdziwe kleniowe cukierasy! moje kluski takie uwielbiają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marceli Opublikowano 13 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 a żeś tych kleniówek mnożył Bardzo fajne malowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flygobius Opublikowano 13 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 Dzięki koledzy Jako ciekawostkę dodam, że używam do malowania tylko sprayów motip, a do detali typu kropki, modelarskich pactra. Nigdy nie miałem aerografu w ręce .... jeszcze ☺ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tszonek Opublikowano 14 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 Pozostało czyszczenie oczek i stery. W końcu jestem zadowolony w pełni z malowania. Mogą być? wesoła gromadka fajne wobki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi