Marciniak Opublikowano 28 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 (edytowane) Witam serdecznie wszystkich kolegów wedkarzy. Wiem ze temat ktory za chwile poprosze rozwinac pewnie pjawil sie juz wielokrotnie ale szukam i szukam i nic konkretnego znalezc nie moge w tej gestwinie atramentu. Wem ze tu na forum sa na pewno specjalisci od łowienia garbusów i to przede wszystkim do nich kieruje swoje prosby lecz kazda rada sie przyda. Bardzo chcialbym zakupic kijek med/light do lowienia okoni ze sporadycznym przylowem. Przede wszystkim lubie kije o akcji fast typowo szczytowej. Lowienie interesuje mnie tylko gumkami na glowkach jig. Wiele mialem juz wedek sklepowych ale ie pasuja mi te kije wcale. Nie lubie wklejek a to co jest w sklepie po prostu mi nie odpowiada.wszystko odsprzedalem po znajomych wedkarzach i chce kupic jedem porzadny kij do lowienia okoni z opadu .Lowic bede do 12 gr max. Chcialbym zeby kijem dobrze i komfortowo bylo prowadzic przynete z nadgarstka i zeby sie klusek nie robil. dlugosc moze byc 2,13 m a moze byc i wiecej byle 2 kawalki. Mialem juz kilka propozycji ale zanim zamowie zakupie chcialbym ostatecznie sie upewnic co kupic. Jesli macie jakies ciekawe kije ktorymi lowicie garbusy i odpowiadaja moim oczekiwaniom bardzo prosze podzielcie sie swoja opinia na ten temat. Bardzo dziekuje i pozdrawiam. byl ostatnio fajny phenix na gieldzie ale sie szybko spredal i kiszka. Edytowane 28 Grudnia 2014 przez Marciniak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gooral Opublikowano 28 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 mamy tez kijki ogarniajace rozne przylowy,nawet i suma (takiego 2.5m) Jak phenix byl "fajny" to kup sobie nowke zamiast uzywki z gieldy. Na litosc boska.. mamy tez kije 2,13 albo i wiecej. Twoje propozycje tez juz widzielismy MZ powinienes kupic wedke numer 3 Wymagania wlasnie dla tego sa twoje, ze nie sa nasze.Sorki, ale nie moglem sie powstrzymac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jack__Daniels Opublikowano 29 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 Skoro wiesz, że temat pojawiał się wielokrotnie i już czytałeś to co tam napisano to ja się pytam - Jakiej odpowiedzi oczekujesz? Chcesz, żeby ktoś za Ciebie decyzję podjął czy jak? Spodziewasz się, że ktoś napisze "Weź morskiego premiera od St. Croix spełni wszystkie Twoje potrzeby!!!" Swoją drogą w tej lekkiej drwinie przemyciłem Ci odpowiedź na pytanie.pzdr. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi