witek Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Jaki multik polecacie do Sakury CLES 0006604 ROC 661 MH 7-30g?Jakieś sugestie, doświadczenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Moje niewielkie doświadczenie podpowiada mi: Curado 101D, Daiwa Fuego, Metanium Mg/Mg7, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2009 wedki nie znam, ale z opisu powinny pasowac ponizsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaweł Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Miałem tego kijka,do niego Metanium Mg7-świetny woblerowy zestaw oczywiście dla mnie.Sakura wtedy była we super neoprenowym pokrowcu.Teraz używam TRC 661 H bardzo dobry szczególnie do sliderów 10.Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2009 do kija 7-30g kazdy multik klasy ML i M. Do wyboru ogrom. Konkretnie sa to multiplikatory o szpulach mieszczacych 100m linki 0,30mm. W wiekszosci wypadkow konstrukcje niskoprofilowe. JW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi