fryzjer Opublikowano 29 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 (edytowane) Witam. Miał może ktoś okazję łowić w/w kijem? Chciałbym aby posiadacze / użytkownicy powiedzieli jak ten kij ma się do łowienia okoni? Mam okazję zamienić sir w sposob ktory mi się opłaca. machalem nim dziś i ogólnie spoko tylko nie miałem możliwości sprawdzić bo woda zamarznieta. Warto go brać z przeznaczeniem na okonia za równowartość 450 zł? Edytowane 29 Grudnia 2014 przez Frozer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerwz Opublikowano 29 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 Jak masz okonie w rozmiarach większych od plemnika i także słuszniejsze gabarytowo przynęty to kijek będzie ok. Sam wiesz jakie i jak łowisz. Najczęściej kijek jest polecany jako "boleń, szczupak na lekko". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fryzjer Opublikowano 29 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 Czyli taki uniwersalny kijek będzie a powiedz tylko kolego czy te 21 g to faktycznie czy raczej mocniejszy lub słabszy? A co do łowienia to nie mowie ty o paproci rzecz jasna dziękuję za opinie za ta kasę chyba trudno będzie coś znaleźć lepszego; ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
albercik2 Opublikowano 29 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 Za 450zl warto sam blank prawie 4-stówki. Sam takiego szukam ale z przeznaczeniem na kropki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fryzjer Opublikowano 29 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 Troszkę ma głębsze ugiecie kijek ale pod plecionka nie będą ryby spadać; ) zatem taki uniwersalny bedzie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerwz Opublikowano 29 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 Od około 5g + jakieś 2" gumki będzie już w miarę, woblery podaje ładnie. Kijek jest bardzo sympatyczny a cena świetna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fryzjer Opublikowano 29 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 A te górne cw to faktycznie 21 g? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerwz Opublikowano 29 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 Pełen komfort 21, można go troszkę przeciążyć ale po .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fryzjer Opublikowano 29 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 Ok rozumiem wszystko co chciałem wiedzieć juz wiem dziękuję bardzo za pomoc miłego wieczoru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi