saw17 Opublikowano 29 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 PZW Sieradz 1. Białystok**2. Bydgoszcz3. Chełm4. Częstochowa* (wyłączone wody górskie)5. Gdańsk**6. Jelenia Góra7. Katowice**8. Konin**9. Koszalin**10. Legnica11. Leszno12. Lublin13. Łódź**14. Olsztyn**15. Opole** (wyłączony zb.Kluczbork i zb. Ujazd orazwody kół PZW)16. Piła17. Piotrków Trybunalski*18. Radom**19. Rzeszów*20. Siedlce21. Słupsk22. Szczecin**23. Tarnobrzeg24. Tarnów**25. Wałbrzych26. Wrocław27. Zamość* wymagane zezwolenie Okręgu** dopłata i zezwolenie Dopłaty Białystok - 54Częstochowa - 55Gdańsk - 72Katowice - 56Konin - 64Koszalin - 89Łódź - 50Olsztyn - 95Opole - 100Radom - 60 łódka 25Szczecin - 72 łódka 50 troling 80Tarnów - 80 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 29 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 Prawie cała Polska.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 29 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 Proste? Proste! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 29 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 Dlatego wysyłam papiery do brata z Siedlec. Jak to czynię od lat. A szkody ani Siedleckim ani innym wodom nie czynię.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 30 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 Wszyscy jesteśmy z Sieradza .. albo spod Sieradza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
covent Opublikowano 30 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 No to czas zmienić koło:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 30 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 Eee, nie ma Poznania i Koszalin dopłata... nie wchodzę w to Zapłaciłem już w Koszalinie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacek222 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 (edytowane) a można tak poprostu do koła w innym okręgu się przepisać kurcze już doczytałem, w tym roku do sieradza przepisuję sie Edytowane 30 Grudnia 2014 przez pacek222 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voldemort Opublikowano 30 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 Czyli jednak da się porozumieć - co na to Kraków ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drago75 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 Popatrzcie Panowie, iż w prawie połowie obowiązują dodatkowe opłaty lub obostrzenia i sumarycznie nie są to małe kwoty. Tak sobie teraz popatrzyłem i PZW Wrocław ma w sumie podobnie od jakichś paru lat - http://www.pzw.org.pl/wroclaw/wiadomosci/106009/63/skladki_i_oplaty_na_2015_rok Wg mnie najważniejsze są porozumienia z ościennymi okręgami, bo tam często się łowi. Mało kto non stop podróżuje wędkarsko w odległe miejsca, a jak już to raczej się liczy z dopłatą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 30 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 W okręgu sieradzkim ryb w ciul jest , woda jest czysta , trawa soczysta , piękne pejzaże gratis i kasować ciągi pod tamą można już teraz . Tanio i w porozumieniu .. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 30 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 ... a nie uważacie ze ten cały system porozumień jest szkodliwy i w pewien sposób nieuczciwy ? Nie zastanawiałem sie nad tym głębiej ale czy nie powinno być tak że każda woda ma swojego gospodarza (może być nim koło czy okręg wędkarski) a "przyjezdni" po prostu powinni płacić (łożyć na wodę, którą opiekuje sie ktoś inny). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon82 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 (edytowane) Ok, tylko daje worek diamentów temu kto przy opłacie dostanie wszystkie książeczki z pozwoleniami na dany okręg.Przerabiałem to już tyle razy ...dostaniemy standardowo 4-5 zezwoleń a reszta jak zawsze do skołowania u Pana Zdzisia czy innego Czesia...Także to kolejna parodia. Edytowane 30 Grudnia 2014 przez Szymon82 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi