bazyloss Opublikowano 8 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 chyba muszę następnego przekonywać, że można z plecionkami 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 8 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 Plecionka bez problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 8 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 Bez najmniejszego, dziala jak trza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arturbukowski Opublikowano 8 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 Ja dopiero od wakacji używam pletki i jest na +, wszystko lata jak Powinno . Hoc florokarbon pod krobki jak na mnie jest lepszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 8 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 no, skoro intensywni użytkownicy piszą, że OK, to pewnie tak jest 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 8 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 Podobno producent odradza, podobno plecionka może uszkodzić szpulkę z jakimi kijkami macie to sparowane? Jakie linki? Jakie woblerki z tego dobrze latają? Z mojej sv skupione 3g lata przyzwoicie, 2g to już rzeźba. Ciekaw jestem różnicy między sv i air. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 8 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 U mnie T3 Air lata z F260x co do linki 0.4 i 0.6 przewaznie jezeli chodzi o pletke. 2gr lata ojojoj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 8 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 (edytowane) odradza, bo nie zapominajmy jaki gatunek ryby się tam łowi, jak zacina i jak holuje, a bass to prawdziwy rozbójnik Edytowane 8 Września 2015 przez bazyloss 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 8 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 ale by była z niego gumka!!! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 8 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 (edytowane) musisz parę kilosów zrobić po takiego , choć do Włoch nie tak daleko ps. na popperka idealny, co ? Edytowane 8 Września 2015 przez bazyloss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 9 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 ale by była z niego gumka!!!Twoje jazgarze niemal identyczne są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 9 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 U mnie T3 Air lata z F260x co do linki 0.4 i 0.6 przewaznie jezeli chodzi o pletke. 2gr lata ojojoj.Napewno już Ci się znudził i chciałbyś coś innego. Potwierdź 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arturbukowski Opublikowano 14 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2015 U mnie T3 AIR jest spasowana z Daiko do 7g i lata wszystko od 2g bardzo daleko. Hoc jak na mnie nie jest nr1 wielki plus to ze jest bardzo uniwersalny i obojętne cz będzie spasowany z kluchowatym kijem czy z Xfast da sobie rade . 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 14 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2015 Kurde...jakie Wy macie piękne te sprzęty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 15 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 Robert co stoi na przeszkodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 15 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 Kasa. Ja wydaję w "trochę " innym kierunku a nie mogę mieć wszystkiego. Natomiast stylistyka tego sprzętu bardzo mi się podoba 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 15 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 Najprostsze z tłumaczeń Pieniadze rzecz nabyta to nasteonym razem zamiast kupować klasyka kup sobie coś takiegoBambus, projekt, by pasował do Twoich klasyków 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 15 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 I to jest ładne a właściwie interesujące choć stylistycznie mało spójne. (ale zapewne niedrogi ten kijek?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 15 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 kilka groszy tylko... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 15 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 W samuraj takcle 430 $ - ale kto by liczył pieniadze 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 15 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 Ah te dolce W samurai wszystko kosztuje 430 dolców albo co najmniej 200 więcej niż w innych sklepach. Tytułowa T3 http://samuraitackle.com/fishing/index.php?currency=EUR&main_page=product_info&cPath=140_71_128_1773&products_id=26115http://www.bass.jp/reel.php?c=reel&mode=detail&uid=4960652860697 a Bass jak wiadomo też do najtańszych nie należy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 15 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 Zwariować idzie:). Ja już studiuje kije MB i już wkrótce będzie jeden prawdopodobnie. Co tam macie z MB i do czego:)? Może coś na zbyciu ktoś ma:)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 15 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 Ohoho to nowy watek juz powinien byc, bo moze sie mocno rozwinac;) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 15 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 Myślałem, że piszę to w kafajce Rafała. Dobry pomysł odnośnie wątku sprzętu MB, trzeba pomyśleć 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proraf Opublikowano 16 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 Czy któryś z Forumowiczów miał możliwość porównania obu multiplikatorów??Wiem że oba mają taką samą szpulkę, ale czy pozostałe różnice znacząco wpływają na właściwości rzutowe?Czy odległości rzutowe są znacząco różne?Pytam, bo posiadam SS Air, i planuję zakup T3 Air, i przed zakupem chciałbym poznać różnice. EDIT: TEMAT POŁĄCZYŁEM Z JUŻ UTWORZONYM W TYM TEMACIE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi