gorgol Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Witam chcial bym, kupic jakis dobry i mocny młynek na spinning.kupilem pare miesiecy temu DAIWE CALDIE i szlag ja trafił po 3 miesiacach normalnie załamka ale nie była japan tylko hongkong.i teraz chce cos dobrego do 700zł.prosze o rade co wybrac.zastanawiam sie nad stradicFG na ebayu czsem sie trafia lub sustain FG .Ale czekam na wasze opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Na poczatku najpierw dobrze byłoby sie przywitac ze wszystkimi skoro jestes nowy A powracajac do Twojego pytania to osobiscie używam od 4 sezonów Stradica FE 3000 made in japan i nie narzekam.Używam go do srednich przynet i kijka do 21g.A do jakiego kijka Ty szukasz młynka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorgol Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2009 O przepraszam i juz sie poprawiam witam wszystkich i z góry pozdrawiam forumowiczów... a młynek do kija FUJITSU SHOGUN 305cm 8-42GR ryba poławiana to głuwnie szczupły max do 5kg i bolki, przynety różnorakie w granicy 25-30gr.i tak teraz czytam to coraz bardziej jestem za penn slammerem wyglad moze i sredni ale nie na wystawe przeciez jest.chce cos mocnego i wytrzymałego.z góry dzieki za rady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Penn Slammer to rzeczywiscie kołowrotek na dłuugie lata cieżkiego spinningowania.Niestety nie łapałem tym młynkiem a opieram sie na opiniach innych użytkowników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi