deejaybialy Opublikowano 31 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2014 BOB ja mam toro 61 - jak chcesz to się możemy zamenic Na moje potrzeby 51 będzie wystarczający Solved ;-) Wysłane z mojego iPad przez Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 1 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 A coś takiego? Nawet chyba ma terkotkę http://www.wedkarskisprzet.pl/product_info.php?products_id=2505 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 1 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 Jak chodzi o dobor multika na suma...to duze znaczenie ma zastosowana wedka.Rybe holuje caly zestaw.Co da duza pojemnosc szpuli jesli multik bedzie mial max hamulec (realny) 4 kg, a zastosowana wedka przy tych nastawach hamulca ledwo bedzie zaczynala zyc (tzn amortyzowac) ?Polecalbym rozpatrywac zestaw jako calosc . Widzialem calkiem udane i sprawne hole sumow przy pomocy Toro 61 i wedki typu St Croix 40 lb. Gralo to.Zalozenie takiego Toro do RCLB 50tki ...mogloby nie sprawdzic sie tak dobrze w konfrontacji z ryba w granicach 50- 60-70-80 kilogramow. Powodzenia na sumach na Ebro w 2015! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rothen Opublikowano 1 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 Ja budżetowo proponuję Quantum Cabo 21 Pts .W 2014 przy pomocy Dragon Ultimy bez problemu wytargał sumka 96 cm .Quantum służy mi również w parze z Mikado Crystaline Pilk na dorsze we Władysławowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 1 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 Tomku, a ile tam wlezie plecionki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturrr Opublikowano 1 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 Quantum w/w ma taka samą pojemność jak abu 5601 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 2 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 (edytowane) Na Ebro Lexa 400 mega moc w niskim profilu :ph34r: Edytowane 2 Stycznia 2015 przez minecjusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 2 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 Ja budżetowo proponuję Quantum Cabo 21 Pts .W 2014 przy pomocy Dragon Ultimy bez problemu wytargał sumka 96 cm .Quantum służy mi również w parze z Mikado Crystaline Pilk na dorsze we Władysławowie. 196 czy 96? Bo jak 96, to i kołowrotkiem podlodowym by wytargał... Ja Cabo pod suma nie polecam, a miałem dwa. Cabo naprawdę daleko rzuca i to (oprócz ceny) jego główna zaleta. Niestety hamulec walki jest w górnych zakresach bardzo nieprecyzyjny. Najpierw stosunkowo słabe nastawy, potem dokręcasz i jest beton. Może wymiana podkładek byłaby jakąś opcją... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 2 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 a Lexa 400 ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 2 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 no właśnie, Lexa 300 i 400 chodzi trochę po głowie. Mifek mi podpowiedział , że hamulce mają porównywalne ale zdecydowanie różnią się gabarytami. Może trafię w jakim sklepie w wawie (choć wątpię) i obmacam na żywo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 2 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 Setkę możesz u mnie pomacać..... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartolo Opublikowano 5 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 To tu jest niezłe porównanie wielkości: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirko filipovic Opublikowano 5 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 (edytowane) Dziękuje wszystkim w pomocy przy wyborze kręćka , nabyłem abu nacl61, czas i wąsacze zweryfikują mój wybór Edytowane 5 Stycznia 2015 przez mirko filipovic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 5 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 I ja dziękuję i sorki za podpięcie się pod Twój wątek. Kupiłem ABU 6501 C Ultra Cast.I ja czekam na weryfikację 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 5 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 Dziękuje wszystkim w pomocy przy wyborze kręćka , nabyłem abu nacl61, czas i wąsacze zweryfikują mój wybór I ja dziękuję i sorki za podpięcie się pod Twój wątek. Kupiłem ABU 6501 C Ultra Cast.I ja czekam na weryfikację Rozkręcałem jednego i drugiego i Toro mocniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 5 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 Myślę, że oba są mocne i oba dadzą radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 5 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 Jak pisałem to myślałem o Toro 61 ale tylko tym w starej, srebrnej budzie. Nie znalazłem, trafiło się 6501...zobaczymy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 5 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 Jak pisałem to myślałem o Toro 61 ale tylko tym w starej, srebrnej budzie. Nie znalazłem, trafiło się 6501...zobaczymy?Wymień tarcze profilaktycznie,w starszych używkach przy maksymalnej sile hamowania potrafią być nieprecyzyjne.Mam dwa i obydwa dostały nowe tarcze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 5 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 Mówisz o wymianie w którym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 5 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 6501 panie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 5 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 Mądrych rad trzeba słuchać, się wymieni Panie Pawle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi