Archie Opublikowano 31 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2014 (edytowane) Wiem ze pozno ale lepiej pozno niz wcale. W tym roku mialem tylko 2 wyprawy muskowe. Pierwsza byla na poczatku listopada, walczylem ostro caly dzien, kilka nie zacietych bran I wyjsc ale nie mialem farta mimo iz dookola padaly ryby. Wresczie pod koniec dnia jak juz bylo ciemno zaliczylem cykniecie ktore mi malo wedki nie wyrwalo a wedka shimano compra sztywna pala wygiela sie prawie w kolo. Napewno to byl najwiekszy muskie jakiego kiedykoliwek mialem na kiju. Niestety prawie natychmiast odbil od brzegu I zaczal plynac w moja strone, zanim zdazylem skasowac luz zgrabnie sie wypial . Przybywam na to samo miejsce za 2 tyg I z mocnym postanowieniem pomszczenia porazki I pomscilem . Najpierw wyciagam 41cali ktory walczyl dosc niemrawo I dopiero pod brzegiem sie kapna ze cos jest nie tak I jak na razie to jest moj PB w muskym. Powyzej metra ale jescze junior. Potem na plytkiej wodzie mam 37tke, ten mniejszy ale za to dal czadu na wedce jakby pobieral lekcje u steelheadow . Pod wieczor wyciagam jescze szczupaczka I mam jeszcze 2 niezaciete brania. Nazajutrz zlapal mroz I trzyma do tej pory czyli byle do wiosny buzka!! Edytowane 2 Stycznia 2015 przez Archie 2 zdjecia nie spelniaja warunkow regulaminu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 31 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2014 Zajebista prezentacja ryby. ???? mam nadzieje, ze wiosna bedzie juz ok ???? zdjecia do dupy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darecki72 Opublikowano 2 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 (edytowane) ... Edytowane 30 Kwietnia 2015 przez Darecki72 31 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Archie Opublikowano 2 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 Ech jak ja tego goscia nie lubie... . Nie ma co Dareczku ale w zeszlym sezonie pozamiatales I to jeszcze na muszkie. Co do moich niezbyt pieknych fotek to niestety takiesa minusy samotnych wypraw jak nie ma kto cyknac fotki a trza sie pospieszyc zeby ryba przezyla. No I raz wychodzi a raz nie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darecki72 Opublikowano 2 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 (edytowane) .... Edytowane 30 Kwietnia 2015 przez Darecki72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 2 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 Darecki72 muszę przyznać że można tylko pozazdrościć Ci tak wspaniałego wypoczynku z tak dużymi zębatymi. Bardzo miło się czyta takie opowiadania a jeszcze milej oglada zdjęcia i filmy z takimi potworkami jak zwracasz im wolność. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 2 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 Darecki72 dałeś radę odratować wątek Piękne gratulacje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 2 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 Piękna ryba. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flytier Opublikowano 2 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 Ech jak ja tego goscia nie lubie... . Nie ma co Dareczku ale w zeszlym sezonie pozamiatales I to jeszcze na muszkie. Co do moich niezbyt pieknych fotek to niestety takiesa minusy samotnych wypraw jak nie ma kto cyknac fotki a trza sie pospieszyc zeby ryba przezyla. No I raz wychodzi a raz nie . Widzisz Archie, mowilem Ci,zebys na muche lowil jak duzi chlopcy, to sie uparles na jakies tam casty i inne barbarzynskie metody ;-)Gratulacje Darek! Piekne ryby. Archie zalozy "big boy pants" w nastepnym roku i sie zajmie mucha to tez zacznie wieksze ryby lowic! :-) :-) Pozdrawiam,Tomek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymusS Opublikowano 2 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 Darecki72 - piękne ryby, gratulacje! Dzięki za info i zdjęcia jednej z najfajniejszych ryb na świecie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kwinto Opublikowano 2 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 (edytowane) Gratuluje, a w nowym roku zycze piecdziesiatki. Edytowane 2 Stycznia 2015 przez Kwinto 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 3 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 Wow, Darek ! To jest lepszy wpis niz artykuł na główne stronie coś pięknego, gratuluję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 3 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 Wow, Darek ! To jest lepszy wpis niz artykuł na główne stronie coś pięknego, gratulujęMoże, w takim razie, warto pomyśleć nad tym, by zrobić z tego wpisu artykuł? Zanim przepadnie w wątkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirko filipovic Opublikowano 3 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 Ło Matko , pikna sceneria i rybki gratuluje Darecki72 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darecki72 Opublikowano 3 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 (edytowane) ... Edytowane 30 Kwietnia 2015 przez Darecki72 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirko filipovic Opublikowano 3 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 Niedość że skuteczny to i skromny 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darecki72 Opublikowano 4 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 Niedość że skuteczny to i skromnyMozna by powiedziec ze skutecznym sie jest jak ryby wspolpracuja. Musky jak malo ktora ryba slodkowodna, potrafi nauczyc pokory i skromnosci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kwinto Opublikowano 4 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 A to moje "pociechy" 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 4 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ledar Opublikowano 4 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 ale smoki ale gul mi chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
didi Opublikowano 4 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 swietny artykul,piekne ryby!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kwinto Opublikowano 4 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 http://youtu.be/aXHC_s4QA1I A tu moja rybka. Filmik jest z lipca zeszlego roku. Muskie zlapany na rzece Ottawa. Ryba miala 49 cali (124 cm). 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirko filipovic Opublikowano 4 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 Fajny krokodajl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 4 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 Sam bym takiego pogłaskał po pleckach tak jak kolega. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darecki72 Opublikowano 4 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 Gratuluje. Tylko cala zabraklo do magicznych 50 ...a raczej ...az cala. Nowy sezon przed nami!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi