Skocz do zawartości

Musky 2014

Archie

Rekomendowane odpowiedzi

Wiem ze pozno ale lepiej pozno niz wcale. W tym roku mialem tylko 2 wyprawy muskowe. Pierwsza byla na poczatku listopada, walczylem ostro caly dzien, kilka nie zacietych bran I wyjsc ale nie mialem farta mimo iz dookola padaly ryby.  Wresczie pod koniec dnia jak juz bylo ciemno zaliczylem cykniecie ktore mi malo wedki nie wyrwalo a wedka shimano compra sztywna pala wygiela sie prawie w kolo. Napewno to byl najwiekszy muskie jakiego kiedykoliwek mialem na kiju. Niestety prawie natychmiast odbil od brzegu I zaczal plynac w moja strone, zanim zdazylem skasowac luz zgrabnie sie wypial :angry: .  Przybywam na to samo miejsce za 2 tyg I z mocnym postanowieniem pomszczenia porazki I pomscilem B) . Najpierw wyciagam 41cali ktory walczyl dosc niemrawo I dopiero pod brzegiem sie kapna ze cos jest nie tak I jak na razie to jest moj PB w muskym. Powyzej metra ale jescze junior.  Potem na plytkiej wodzie mam 37tke, ten mniejszy ale za to dal czadu na wedce jakby pobieral lekcje u steelheadow :D .  Pod wieczor wyciagam jescze szczupaczka I mam jeszcze 2 niezaciete brania. Nazajutrz zlapal mroz I trzyma do tej pory czyli byle do wiosny :)

buzka!!

post-47291-0-19484300-1419991206_thumb.jpg

Edytowane przez Archie
2 zdjecia nie spelniaja warunkow regulaminu.

Ech jak ja tego goscia nie lubie... ;) . Nie ma co Dareczku ale w zeszlym sezonie pozamiatales I to jeszcze na muszkie. Co do moich niezbyt pieknych fotek to niestety takie

sa minusy samotnych wypraw jak nie ma kto cyknac fotki a trza sie pospieszyc zeby ryba przezyla. No I raz wychodzi a raz nie :( .

Ech jak ja tego goscia nie lubie... ;) . Nie ma co Dareczku ale w zeszlym sezonie pozamiatales I to jeszcze na muszkie. Co do moich niezbyt pieknych fotek to niestety takie

sa minusy samotnych wypraw jak nie ma kto cyknac fotki a trza sie pospieszyc zeby ryba przezyla. No I raz wychodzi a raz nie :( .

Widzisz Archie, mowilem Ci,zebys na muche lowil jak duzi chlopcy, to sie uparles na jakies tam casty i inne barbarzynskie metody ;-)

Gratulacje Darek! Piekne ryby. Archie zalozy "big boy pants" w nastepnym roku i sie zajmie mucha to tez zacznie wieksze ryby lowic! :-) :-)

Pozdrawiam,

Tomek

• Like 1

• 1 miesiąc temu...