lacroix812 Opublikowano 31 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2014 Firma Stroft ma najlepsze żyłki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mxo Opublikowano 31 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2014 Chyba chłopaki zła miarka mierzycie. To ze ktoś zadaje pytanie dotyczące zylki jest kimś początkującym !!! Zawodowy wędkarzu crizz100 !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drzejko Opublikowano 31 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2014 Polecam żyłki sufixa, mają uczciwie opisane średnice i wytrzymałość oraz rozsądne ceny.Używam niezmiennie od lat i jak kupię z konieczności produkt naszych importerów to 0,20 jest grubsza od 0,23 sufixa.Z pozdrowieniami,drzejko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crizz100 Opublikowano 1 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 Chyba chłopaki zła miarka mierzycie. To ze ktoś zadaje pytanie dotyczące zylki jest kimś początkującym !!! Zawodowy wędkarzu crizz100 !!!!!Staż na forum masz porażający, całe 3 posty. Pamiętaj aby zapytać jaki kołowrotek,wędka,plecionka, do iluś tam złotych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 1 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 (edytowane) Tego typu pytania, według mnie, można kierować do słynnego internetowego "łowcy' Lucio na pewno zna na nie odpowiedź Darku Ty się mnie czepiasz? niby dlaczego takie stanowisko? Edytowane 1 Stycznia 2015 przez Luccio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hvast Opublikowano 1 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 Tego typu pytania, według mnie, można kierować do słynnego internetowego "łowcy' Lucio na pewno zna na nie odpowiedź A tak na poważnie, to jest jeszcze takie forum jak haczyk.pl tam często zadają takie pytania i takie same otrzymują odpowiedzi Zawsze ale to zawsze jak czegoś nie wiem a zakładając temat na jerkbait.pl zostalbym "pojechany" to pytam łowcy Lucia. Ps: ryby ryby ryby:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crizz100 Opublikowano 1 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 Darku Ty się mnie czepiasz? niby dlaczego takie stanowisko?To nie o Tobie. Jest taki mistrz internetu Lucio, ten co łowi i wypuszcza zdechłe bolenie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 1 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 To nie o Tobie. Jest taki mistrz internetu Lucio, ten co łowi i wypuszcza zdechłe bolenie. Chorobcia może nick zmienić by mnie z nim nie skojarzono czasami. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 1 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 Chorobcia może nick zmienić by mnie z nim nie skojarzono czasami.Wiesz, ja po nicku, oraz tym karpiu w avatarze, byłem pewien, że Ty, to on. Szybka weryfikacja - zacinasz suma, olbrzyma, tak ze trzy kilo, a masz tylko żyłkę 0.18 na kołowrotku, co robisz? a - wpadam w panikę i krzyczę do każdego w zasięgu wzroku, że go nie wyjmę.b - wpadam w panikę i zaczynam dynamicznie holować rybę samym sobą, idąc na wstecznym w stronę lasu, im dalej od tego olbrzyma, tym lepiej.c - sprawdzam czy mam wystarczający poziom baterii w kamerze, by nagrać hol, po czym wpadam w panikę. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 1 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 (edytowane) Wiesz, ja po nicku, oraz tym karpiu w avatarze, byłem pewien, że Ty, to on. Szybka weryfikacja - zacinasz suma, olbrzyma, tak ze trzy kilo, a masz tylko żyłkę 0.18 na kołowrotku, co robisz? a - wpadam w panikę i krzyczę do każdego w zasięgu wzroku, że go nie wyjmę.b - wpadam w panikę i zaczynam dynamicznie holować rybę samym sobą, idąc na wstecznym w stronę lasu, im dalej od tego olbrzyma, tym lepiej.c - sprawdzam czy mam wystarczający poziom baterii w kamerze, by nagrać hol, po czym wpadam w panikę. Nie łowię bo jest okres ochronny a przy przypadkowym braniu spokojnie na 0,18 wyholuję takiego olbrzyma i wypuszczam, nawet bym nie robił zdjęć ani nie nagrywał filmu by się tym chwalić bo nie ma czym. Muszę zmienić nick i avatar. Edytowane 1 Stycznia 2015 przez Luccio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 1 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 Zdałeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 1 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 Zdałeś. Zmieniłem nick i avatar by mnie z tym mistrzem kija nie kojarzono, zresztą prócz tego że jestem wedkarzem to jestem też strażnikiem SSR (uzupełniłem profil) więc sumienie i poszanowanie dla ryb by mi nie pozwoliło takiego olbrzyma łowić w okresie ochronnym a tym bardziej jeszcze cykać mu fotki czy nagrywać filmik by się tym pochwalić. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mxo Opublikowano 1 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 (edytowane) Staż na forum masz porażający, całe 3 posty. Pamiętaj aby zapytać jaki kołowrotek,wędka,plecionka, do iluś tam złotychhahahahahahhaha chłopaku zdziwilbys sie jakim sprzetem wedkuje. <<...>> Więcej kultury! Edytowane 2 Stycznia 2015 przez mario Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 1 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 (edytowane) hahahahahahhaha chłopaku zdziwilbys sie jakim sprzetem wedkuje.albo Cię kolego dobrze trzyma jeszcze po imprezie albo nie masz za grosz kultury. Edytowane 2 Stycznia 2015 przez mario Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mxo Opublikowano 1 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 Kolejny łowca w kominiarce !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hvast Opublikowano 1 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 (edytowane) hahahahahahhaha chłopaku zdziwilbys sie jakim sprzetem wedkuje.Pochwal się. Wysłane z mojego Q5 przy użyciu Tapatalka Edytowane 2 Stycznia 2015 przez mario Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deejaybialy Opublikowano 1 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 Panie.. jakie 8.300.. 8.440 Nie zebym bronil ale nie pisze 8kg wiec moze ma 8 lb co by bylo prawdopodobne Wysłane z mojego iPad przez Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crizz100 Opublikowano 1 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 (edytowane) hahahahahahhaha chłopaku zdziwilbys sie jakim sprzetem wedkuje.Biada Ci człowieku , skoro myślisz że sprzęt zapewni Ci sukces. Edytowane 2 Stycznia 2015 przez mario Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 2 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 Witam, Tak sie sklada, ze zylek Trabucco ale nie z leszczem tylko spiningowych uzywam od paru ladnych lat tak wiec i kilka spostrzezen sie nazbieralo. Wady: - czasem ciezko znalesc swierza, jak je znalazlem w CW Wa-wa to nie myslalem o kupnie innych- zylka dosc szybko sie starzeje co akurat dla mnie nie ma znaczenia bo i tak po 2-3 lowieniach zawsze zmieniam Zalety: - jest niesamowicie mocna ( swierza), 0.227 nigdy nie zerwalem przy uzyciu wedki 12 lbs zarowno na zaczepie jak i rybie a tych sie troche uzbieralo wlaczajac szczupaki +- metr czy pstraga 70 cm - podobnie z ciut grubsza czyli 0.255 jakiej nie dal rady chociazby 17 lbs Batson RX8 czy 0.31 na ktorej siada Taiaha 20 lbs, mi tak na prawde nic innego nie jest potrzebne. Ciezarkow nigdy nie powieszalem, ryb sporo, na kamulcach daje rade. Moja ulubiona zylka. Pozdrawiam, Bujo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David72 Opublikowano 2 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 Nie zebym bronil ale nie pisze 8kg wiec moze ma 8 lb co by bylo prawdopodobneWysłane z mojego iPad przez TapatalkBardzo prawdopodobne, jest flaga brytyjska, jest też kropka zamiast przecinka w rozmiarze, ale jest przecinek w wytrzymałości. Kupuje żyłki Trabucco spiningowe, na okonia, tam jednak jest zawsze podana średnica z przecinkiem, oraz wytrzymałość też z przecinkiem. Dodatkowo na kupowanych przezemnie żyłkach jest podana zawsze wytrzymałość w kg i w lb. Poza tym żyłki match widziałem opisane jako XPS, natomiast spiningowe jako T-Force (może są jakieś nowe oznaczenia, nie wiem). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deejaybialy Opublikowano 2 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 Bardzo prawdopodobne, jest flaga brytyjska, jest też kropka zamiast przecinka w rozmiarze, ale jest przecinek w wytrzymałości. Kupuje żyłki Trabucco spiningowe, na okonia, tam jednak jest zawsze podana średnica z przecinkiem, oraz wytrzymałość też z przecinkiem. Dodatkowo na kupowanych przezemnie żyłkach jest podana zawsze wytrzymałość w kg i w lb. Poza tym żyłki match widziałem opisane jako XPS, natomiast spiningowe jako T-Force (może są jakieś nowe oznaczenia, nie wiem).Na znanym portalu te zylki maja opis w kg i prawie sie to pokrywa wiec ta z foty to nie kg tylko lb Wysłane z mojego iPad przez Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 3 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 Lowilem t-force 0.15mm klenie, bardzo mocna zylka, nieprzegrubiona.Jedna z lepszych zylek jakie uzywalem to shimano beastmaster. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychun Opublikowano 3 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 Staż na forum masz porażający, całe 3 posty. Pamiętaj aby zapytać jaki kołowrotek,wędka,plecionka, do iluś tam złotychA Ty już się pytałeś, czy bez tego uzyskałeś +100 do many? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crizz100 Opublikowano 3 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 A Ty takimi bezsensownymi wypowiedziami naklepales 2tys postow? Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 3 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 No tak skoro zylka ma angielska flage to i moc musi byc podana w funtach bo ciezko sie domyslic, ze moze byc przeznaczona do tzw metody nagielskiej zwanej rowniez odleglosciowka. Tak czy inaczej jestem swiecie przekonany, ze zylki sa bardzo mocne i 0.25 mm polamie predzej wedke 10-12 lbs niz sama peknie. Bujo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi