Darecki Opublikowano 31 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2014 Czy ktoś z Kolegów coś wie o tym blanku?Macał?Łowił?Widział? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubertus Opublikowano 31 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2014 Jak dla mnie kijek zbliżony do uniwersały, dołem może lżej tak od 5 gram, górą moim zdanie guma 3" plus główka 18-20 gram.Za nieduże pieniądze można fajny, rzeczny uniwersał zbudować, w tej cenie moim zdaniem raczej nie ma konkurencji.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 31 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2014 CDEXN-862M albo CDORK-802M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darecki Opublikowano 31 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2014 A jak pracuje? Wychodzi na to że ogarnie prawie wszystko co rzece pływa, to bez wasów oczywiscie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 1 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 Oba mają dość mocne dolniki, ale to nie są pały sandaczowe. Nano chyba nawet płynniej się ugina. Na razie mam Orkę, ale coś i się widzi, że niedługo trzeba będzie Nano przytulić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darecki Opublikowano 1 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 (edytowane) Interesuje mnie ugięcie MHX ST1023 w porównaniu z innym uniwersałem Stc AVS86MF2.Bo mam dylemat na który się zdecydować, MHX wyjdzie troszkę taniej. Edytowane 1 Stycznia 2015 przez Darecki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POLONIAb Opublikowano 1 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 W długości 9'6 to raczej na jazia i klenia niż rzeczny - Wisła - uniwersał. Cw to samo ale może długość robi aż tak znaczną różnicę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darecki Opublikowano 1 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 Jedna i druga ma 2,60 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas Opublikowano 1 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 Interesuje mnie ugięcie MHX ST1023 w porównaniu z innym uniwersałem Stc AVS86MF2.Bo mam dylemat na który się zdecydować, MHX wyjdzie troszkę taniej.ugięcie mhx tylko z literką F, http://jerkbait.pl/topic/32466-jerkbaitowa-baza-ugi%C4%99%C4%87/page-3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki1983 Opublikowano 18 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2016 (edytowane) Odgrzeję. Czy tytułowy blank (MHX ST1023)nada się do woblerów typu Flat Rap 8-10cm, X-Rap 8-10cm przy połowie wieczornego jeziorowego sandacza,czy jednak będzie za słaby do wcięcia się w twardy "pyszczek" ? Edytowane 18 Listopada 2016 przez Marecki1983 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi