pawel79ozo Opublikowano 27 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 Znalazłem go w 2 sklepach ,też mi chodzi po głowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Be Opublikowano 29 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 Panowie planuję zakup jerkówki max 185cm ,ciężar wyrzutowy 30-80gr do kwoty 350zł .Moje typy :QANTUM Escalade Jerk 1,80cm 40-80 grSavage Gear MMP Jerk 1,83 75grProsiłbym o subiektywne opinie podanych patyków ,lub jakieś inne propozycje.MPP jest bardzo fajne, lecz ma długi dolnik który mi osobiście przeszkadza. Łowiłem nim i max co rzucałem to około 90g przy płynnym wymachu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel79ozo Opublikowano 29 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 A dolny ciężar wyrzutowy i mógłbyś napisać jak zachowuje się na rybie ,co do dolnika jedem plus lepiej wyważa kij . Dziękuje za pomoc . W łódzkiem jest lipa z konkretnymi sklepami ( tylko Bekier I ul.Nawrot ) wiadomo nie ma to jak pomacać kija ,a tak tylko sklepy internetowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Be Opublikowano 29 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 Jutro PW Ci podeślę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysyterrorysta Opublikowano 15 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 SiemaPodepnę sie pod temat.Nosze sie z zamiarem kupna swojej pierwszej wędki castingowej. Jestem w tym temacie całkowitym laikiem. A wiec do rzeczy.Poszukuje wędki w 2 składzie, która obsłuży gamę gumowych przynęt od 15 do 25 cm W cenie max 250złociszy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 15 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 (edytowane) Długość gumek nic nie daje. Podaj całkowitą wagę przynęt. Kondon jest długi i gumowy a waży kilka gramów pewnie. I też jest gumką Edytowane 15 Lutego 2016 przez godski 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysyterrorysta Opublikowano 15 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 (edytowane) Długość gumek nic nie daje. Podaj całkowitą wagę przynęt. Kondon jest długi i gumowy a waży kilka gramów pewnie. I też jest gumką No niech będzie przejrzałem mniej więcej ile takie cuda ważą. To tak powiedzmy żeby ogarniał 30-70gr. Edytowane 15 Lutego 2016 przez Lysy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 15 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 (edytowane) Jak 250pln max to np to SAVAGE GEAR MPP JERK BAIT 1,83m <75 g Edytowane 15 Lutego 2016 przez minecjusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysyterrorysta Opublikowano 15 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 Jak 250pln max to np to SAVAGE GEAR MPP JERK BAIT 1,83m <75 gWszystko fajnie pięknie tylko potrzebuje 2 częściowego kijaszka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 15 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 Poszukaj używanego Team Dragon Cast do 70g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dino9 Opublikowano 15 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 Tak na szybko SG Big Lure&Jerk 2.10m >100gr 250 z groszem i w 2 kawałkach.Szukaj opinii bo ja go nie mam ale pewnie znajdą się użytkownicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysio12 Opublikowano 15 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 ja mam dragon millenium fatso jerk cast 1.95m cw 25-60g takiego samego uzywam do spina a casta niechcacy kupilem. nigdy nie byl uzywany folia na rekojesciach wszystkie zawieszki itp. moze z raz wyjety z pokrowca jak go otrzymalem. jak uzywam do spina jestem bardzo zadowolony z tego kija ma duza moc i fajnie sie nim lowi. chetnie sprzedam. nowy na gwarancji jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi