macieknikos Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2018 kurczę super sprawa ja będę w Hurghadzie od 20 grudnia do 4 stycznia czy można prośić kolegę o namiary na przewodnika i czy czeba swuj sprzęt brać bo akurat muj trolingowo łososiowy się nie nada a kupować na jeden raz trochę słabo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Werem Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2018 (edytowane) kurczę super sprawa ja będę w Hurghadzie od 20 grudnia do 4 stycznia czy można prośić kolegę o namiary na przewodnika i czy czeba swuj sprzęt brać bo akurat muj trolingowo łososiowy się nie nada a kupować na jeden raz trochę słabo Najpierw "czeba" nauczyć się poprawnie pisać po Polsku.... Chyba, że w Hurghadzie lepiej wyjdzie Ci dogadanie się z przewodnikiem po Rosyjsku lub Angielsku... Edytowane 4 Sierpnia 2018 przez Werem 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macieknikos Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Chyba nie po polsku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
womar Opublikowano 5 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2018 Prv Wysłane z mojego G8141 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskie Opublikowano 8 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2018 Jak wcześniej pisałem, do Egiptu powinno się jeździć między listopadem a majem/czerwcem. Potem stanowczo za gorąco, a jeśli jeszcze dopadnie nas flauta na morzu, to modlimy się o to, aby przewodnik przemieścił się na kolejną miejscówkę - to jedyna szansa na wiaterek Popping mocno eksploatuje siły, choć po nabraniu doświadczenia człowiek zdecydowanie mniej się męczy. Jeżdżę w tropiki od 2010 roku, spokojnie wytrzymuję 6-dniowe Safari i łowienie od rana do wieczora, z przerwą na lunch. Ryby zdecydowanie wynagradzają poniesiony wysiłek 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaon Opublikowano 8 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2018 Ale brzydal....mówię o rybie oczywiście 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskie Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Ale brzydal....mówię o rybie oczywiście Brzydali tam nie brakuje, ale niektóre są niebezpieczne, szczególnie podczas łowienia nocnego na fileciki.Czasami jakiś brzydal rozprawi się ze szlachetnym okazem... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
este Opublikowano 29 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2018 Wybieram się w lutym z rodziną, mogę prosić namiar na przewodnika w Marsa Alam. Jeden dzień postaram się wygospodarować na hobby ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskie Opublikowano 30 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2018 Odpisałem Ci na priv. Na 1-dniowe wyprawy przewodnik wypływa tylko z Hurghady, gdzie trzyma łódź do poppingu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
este Opublikowano 26 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2018 Dziękuję za informacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pampi Opublikowano 11 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2018 Jak tam rejs wyglada cenowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskie Opublikowano 13 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2018 Rejs 8 godzinny z Hurghady dla 1 osoby (sprzęt, lunch, napoje zapewnione przez rekomendowanego przewodnika) tokoszt 450 Euro. Przy 2 osobach łącznie ok. 510 Euro. Natomiast typowe 6-dniowe Safari z portu Hamata (do dyspozycji statek baza z kabinami, kucharzem, pełnym wyżywieniem oraz łodzi motorowe do poppingu/jiggingu/trollingu, przewodnik na każdej łodzi, wszelkie zezwolenia, 6 dni łowienia na wodach bez presji wędkarskiej), ale z własnym sprzętem, przy 6 uczestnikach to koszt ok. 2100 Euro/os.Poniżej kilka fotek z wyprawy pod koniec maja. Za 3 tygodnie jadę ponownie 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gooral Opublikowano 12 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2019 Witam. Znajomy mnie pytal czy moze znam kogos kto kiedys byl w Hurghadzie i wynajmowal lodke do plywanie na GT etc.Jego znajomy byl niedawno, ale nie wpadl na to by jakiekolwiek namiary wziasc na faceta (nei spodziewal sie wracac. Ponoc lodz nie byla wedkarska - trzeba bylo miec swoj sprzet etc koles wyplywal z portu i za +- 100euro/dzien (chyba od osoby) plywal w poszukiwaniu ryb. Ponoc Skipper mimo braku nastawieni wedkarskiego (0 wedek etc) wiedzial gdzie szukac ryb i nalowili sie calkiem calkiem i teraz kolega ma smaka i jeszcze mi robi.Pewnie, ze bede googlowal, ale a noz ktos mi podpowie bo byl i uzywal? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mackot_88 Opublikowano 12 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2019 Pamiętam,ze jak byłem tam w 2011r to proponowali wyprawy wedkarskie do wykupienia przy basenie hotelowym. Chodził naganiacz,mial segregator i różne, konkurencyjne oferty do tych, co proponowali z biura podróży. Ja byłem na rejsie że snoorklingiem, ale się wylowilem ryb, bo mieli szpulke z żyłką, ciezarkiem i olowiem. Brały przyzwoite pomarańczowe okonie???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 13 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 Witam. Znajomy mnie pytal czy moze znam kogos kto kiedys byl w Hurghadzie i wynajmowal lodke do plywanie na GT etc.Jego znajomy byl niedawno, ale nie wpadl na to by jakiekolwiek namiary wziasc na faceta (nei spodziewal sie wracac. Ponoc lodz nie byla wedkarska - trzeba bylo miec swoj sprzet etc koles wyplywal z portu i za +- 100euro/dzien (chyba od osoby) plywal w poszukiwaniu ryb. Ponoc Skipper mimo braku nastawieni wedkarskiego (0 wedek etc) wiedzial gdzie szukac ryb i nalowili sie calkiem calkiem i teraz kolega ma smaka i jeszcze mi robi.Pewnie, ze bede googlowal, ale a noz ktos mi podpowie bo byl i uzywal?Odezwij się do Jarka Płatka, da Ci namiar na dobrego przewodnika w Hurghadzie. Chyba 400E koszt wynajęcia łodzi, gość to specjalista. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskie Opublikowano 1 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2019 Dwóch moich kolegów planuje w czerwcu wyjazd na 6 -dniowe Safari po Morzu Czerwonym. Do dyspozycji łódź baza + łódka poppingowa z profesjonalnym przewodnikiem (ten, który zaszczepił u mnie łowienie w tropikach). Wylot 8 czerwca 2019, powrót 15 czerwca. Ja niestety nie mogę jechać w tym terminie Szukają jeszcze 2 chętnych do składu. Termin bardzo dobry, można połowić fajne GT, Dog tooth Tuna, graniki, barakudy, makrele królewskie, karanksy niebieskopłetwe i inne. Jest też szansa na żaglicę. Dla chętnych opcja trollingu, także z łodzi bazy, która stale przemieszcza się po morzu. Koszt 2000-2300 Euro w zależności od ilości wędkarzy. W cenie cały pobyt, licencje, bardzo dobre jedzenie ( pełne wyżywienie), 1 noc w hotelu 4*, transfery. Temat pilny, do najbliższego weekendu trzeba potwierdzić skład. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michcio Opublikowano 28 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2021 Odgrzewam delikatnie. W marcu można coś gdzieś powalczyć? Polecacie jakąś konkretną załogę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe. Opublikowano 28 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2021 Tak Jazie można połowić przy Caravan Green Beach Club ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 28 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2021 Odgrzewam delikatnie. W marcu można coś gdzieś powalczyć? Polecacie jakąś konkretną załogę?Odezwij się do Maćka Garbowicza przez fejsa. Ma tam dobrego przewodnika, łowi tuńczyki i GT. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Intro Opublikowano 28 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2021 (edytowane) . Edytowane 28 Lutego 2021 przez Intro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kret000 Opublikowano 3 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2021 Jest sens zabierania spina czy muchówki ? Miło by było nawet małe kolorowe rybki wyskoczyć i połowić bez szczególnej spiny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stary_anona Opublikowano 10 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2024 (edytowane) Czy wiecie coś na temat aktualnej sytuacji z wędkowaniem w Egipcie? Lecę na początku czerwca do Hurghady, chętnie przepłynąłbym się gdzieś na jeden dzień. Z brzegu raczej się nie połowi? Co sądzicie np. o czymś takim?https://fishingbooker.com/charters/view/31506?booking_days=1&booking_persons=2&booking_children=0&booking_date=07-04-2024 Edytowane 10 Maja 2024 przez stary_anona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fabian Opublikowano 1 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca Ktoś ostatnio był i korzystał z przewodnika w Egipcie? Planuje w marcu odwiedzić okolice Hurghady i na stronie co podał kolega wyżej jest całkiem sporo przewodników, pytanie kogo wybrać. Może znacie kogoś godnego polecenia? Widzę, że danwo nie było tutaj nowych/świezych informacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariuszek91 Opublikowano 24 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia Panowie podbije czy ktoś ma godnego polecenia przewodnika w Hurghada będę na początku września na urlopie i nie ukrywam że chciałbym w swoim portfolio mieć Barakude lub GT Wysłane z mojego 2201116TG przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi