spiderben74 Opublikowano 31 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2014 Witam Wszystkich czy ktoś łowił tym kijaszkiem?jak sie zachowuje?Mam 18-70 1.98 m świetny patyk ale dla mnie za delikatny, musze sie rozejrzeć za mocniejszym sprzetem....z góry dziękuje za pomoc..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okonilowca Opublikowano 31 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2014 Tym Twoim do 70g ile można maksymalnie rzucić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiderben74 Opublikowano 31 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2014 Pięknie sie ładuje od ok. 15 do 55 gram....można rzucić większym wabikiem ale to juz nie to...... potrzebuje kija do gum od 40 do 90 gram... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 31 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2014 Mam w wersji cast 1,83m i nie da rady więcej jak 60gr.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiderben74 Opublikowano 31 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2014 Kupiłem w ciemno......a miałem wątpliwosci i nie myliłem sie Mimo wszystko fajny patyk, zostanie na mniejsze kaczuszki i garbusy 45+ z 12 metrów..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lacroix812 Opublikowano 31 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2014 Kijem do 70g łapiesz garbusy. ? Seria Guide Select jest niewiarygodnie sztywna. Używam Tigera do 35g i ledwo czuję dno 15g główką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnluki Opublikowano 1 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 Mam 18-70 1.98 m świetny patyk ale dla mnie za delikatny, musze sie rozejrzeć za mocniejszym sprzetem....z góry dziękuje za pomoc..... Witaj,obejrzyj X-Force 140 (S i C - pod stałoszpulowy i pod casta), c.w. 40 - 140 g, 1,98 m. Piękna dynamika i ugięcie, lekki, może ci się spodobać. Warto obejrzeć. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 1 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 Kijem do 70g łapiesz garbusy. ? Seria Guide Select jest niewiarygodnie sztywna. Używam Tigera do 35g i ledwo czuję dno 15g główką. J&J jest wyjątkiem i nie jest sztywny....gnie się po rękojeść...nawet niewymiarowe 40taki ładnie go uginają....okoń 45+ to bardzo waleczna i silna ryba.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiderben74 Opublikowano 1 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 Wyjąłeś mi te słowa z ust.......świeta racja 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 1 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 Wcześniej miałem wędkę serii express 20-60 i była mocniejsza od J&J do 100gr...myślałem nawet kupić wersję J&J do 70jako kij 10-40gr... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiderben74 Opublikowano 2 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 Oj widzę, że ta wędka nie cieszy się popularnoscią wśród forumowiczów........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lepton Opublikowano 2 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 Oj widzę, że ta wędka nie cieszy się popularnoscią wśród forumowiczów........ Popularna to ona być nie musi,ale fajnie by było gdyby ktoś zorientowany podpowiedział ile waży ten Travel Jerk 25 - 100.( w katalogu 0 informacji). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiderben74 Opublikowano 2 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 (edytowane) Z tego co się orientuję 174 gramy..... Edytowane 4 Stycznia 2015 przez spiderben74 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darkonis Opublikowano 10 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 Ja używam x-force do ciężkiego i dżerów typu np. slider10 . Rzucam nawet kołkami po 100gr, ale jaki ma ciężar realny to nie wiem.. Wydaje mi się że jakieś 80-90gr max ... Moc spora i niby szybki, a jednak spolegliwy i lekki . Też rozważałem kupno tego GS 25-100gr ,ale kupiłem tego x- force i nie żałuję bo świetnie trzyma szczupaczka . Dzisiaj robiłem dodatkowe testy tym kijem na polu, bo wczoraj dostałem Plutona 200 i współpracuje z tym multikiem idealnie nawet z obciążeniem 100gr czy 30gr. Tak więc polecam ten kijek . Na forum jest nawet o tym temat.. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi