Skocz do zawartości

10,9,8,7,6,5,4,3,2,1....i sezon czas zacząć....2015

Fred Arbogast

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie jako że sezon rozpoczęty pakować koszyczki w koszyczki co nieco...i hajda nad wodę...Kto żyw do wędek .... :D Szykujcie głaskane woblery koguty i wszelkiej maści karlinki i inne cudactwa.... :rolleyes: sezon czas zacząć!

Piszcie chwalcie się...lub dopingujcie innych.Jak to mówią :

- wsiadanego! Mości Panowie...I hajda... ;) Miłośników i zapaleńców pozdrawiam Fred A. :)

Taaaaaaakich ryb! :D

Edytowane przez Fred Arbogast

no, a te........ jak im .........skarpety........przepraszam trocie ..........to zeszły już z gniazd?Bo tydzień temu na pomorzu, to się podobno działo na gniazdach.......teraz pewnie pilnują ........ale RAPR zezwala więc ............Do boju polsko ..........ooooooooooooo,czy hahahah,jakoś tak leciało........Taki noworoczny hejt........również zbieram na bana :lol:

• Like 2

Tofik,jakbyś obserwował pogodę i stan wody, a nie jerkbaita, to może zauważył byś...ze jest szansa na srebro...ale trza ruszyć dupsko,sama pod pyrlandie nie dopłynie :)...

Powodzenia

Patryku-zdziwiłbyś się gdzie one dopływają ;) Nie muszę obserwować pogody,bo wystarczy kilka telefonów,i wiem co się dzieje we wodzie.Może Ty świadomie poławiasz sreberko ,ale ilu oprócz Ciebie wyrusza 1 stycznia na Pomorze w celu świadomego łowienia tych sreberek,a ilu jedzie właśnie po te skarpety ...przepraszam..trocie? :)

Dzwonisz, łykasz kity, jedziesz na ryby i nic nie możesz złowić :(  Informatorów zmień ;)

Co do łowienia troci 1 stycznia,to już dosyć dawno się określiłem głośno i wyraźnie na tym portalu,ale Ty za młody użytkownik jesteś żeby o tym wiedzieć.Moje źródła się nie myliły ,co widać po wpisach na różnych forach,ryba siedzi na gniazdach.Jak kto lubi ......to niech "łowi",bo z prawdziwym polowaniem to nie ma nic wspólnego. :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...