przemofight Opublikowano 1 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 Witam, czy ktoś z Kolegów użytkuje Symetre 500 FJ i mógłby coś powiedzieć na jego temat ? Koszt tego młynka to 350 zł, czy wart jest tych pieniędzy ? Nadmieniam, że docelowe wykorzystanie to UL oraz do wędki podlodowej- blaszki. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmatt Opublikowano 1 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 Mialem, troche pouzywalem, sprzedalem. Zlego slowa nie moge powiedziec ale kolowrotek tez sie zbytnio u mnie nie napracowal. Konstrukcja jak na takiego malucha dosc solidna. Dla mnie do UL troszke za filigranowy ale co kto lubi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemofight Opublikowano 1 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 Mialem, troche pouzywalem, sprzedalem. Zlego slowa nie moge powiedziec ale kolowrotek tez sie zbytnio u mnie nie napracowal. Konstrukcja jak na takiego malucha dosc solidna. Dla mnie do UL troszke za filigranowy ale co kto lubi witaj, czy w trakcie kręcenia czuć było przekładnie, czy kręcil lekko ? Dzięki za zainteresowanie tematem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmatt Opublikowano 1 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 Spoko Praca przyjemna, zadnych problemow, stukow pukow i takich tam; uzywalem go do przynet w gramaturze 0.5g do 5g max, wiec jak pisalem wyzej-nie napracowal sie. Sprzedalem wlasciwie tylko dlatego, ze byl po prostu za maly do moich potrzeb.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarekM Opublikowano 2 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 Witam miałem shimano Sedone 500 myśle ze podobna konstrukcja .Jak dla mnie to te kołowrotki są stworzone do łowienia na lodzie i tam się napewno sprawdzają ,a do ul spina są troche za małe ja bym drugi raz rozmiaru 500 nie kupił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemofight Opublikowano 3 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 Witam miałem shimano Sedone 500 myśle ze podobna konstrukcja .Jak dla mnie to te kołowrotki są stworzone do łowienia na lodzie i tam się napewno sprawdzają ,a do ul spina są troche za małe ja bym drugi raz rozmiaru 500 nie kupił.masz racje, chetnie bym kupil symetre 1000 ale chyba nie do kupienia w tym rozmiarze. Dzieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmatt Opublikowano 3 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 Wydaje mo sie, ze sa. Sedony zreszta tez. Jak nie ma presji kasy i czasu-zapoluj na Twin Powera 1000 FA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz.w Opublikowano 6 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 Dokładnie używam tego kołowrotka w podlodówce gdzie sprawdza się znakomicie , raczej słabo go widzę przy spinningu nawet w wersji UL. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemofight Opublikowano 6 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 Więc jednak tysiączek, dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi