Iras1975 Opublikowano 28 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 (edytowane) Coś wątek stanął. W związku z tym ja coś napiszę, żeby może go trochę ruszyć W ostatnim czasie po zejściu lodu byłem kilka razy na pobliskim jeziorku, ale niestety efekty traficzne. A to szczupaczek niewielki, a to okonik +-20cm. Cytując słowa z niedawnej "afery": "ch..., dupa i kamieni kupa":D W ubiegłym roku przez prawie cały styczeń (dopóki lód nie związał) można było tam przyjemnie połapać pasiaków, raz mniej raz więcej ale nie przypominam sobie wyjazdu bez kilku okoni z czego conajmniej 1-2 powyżej 30cm.Pocieszcie mnie i napiszcie, że tylko u mnie taka nędza:D A może nie tylko u mnie bo nasz portalowy okońmajster ucichł ostatnimi dniami. Iras wzywam Cię do tablicy, pochwal się jak u Ciebie;) Wstawiłbyś znowu zdjęcie jakiegoś ładnego garbusa, skoro sam nic konkretnego nie mogę ostatnio złowić to chociaż daj popatrzeć na jakaś ładną rybę na fotce:DDzisiaj do południa siadł jeden taki ok 38 cm. Wczoraj łącznie 6 szt od ok 35 cm w górę. W poprzednich dniach tak 1-3 szt do kilograma.Na foto największy z wczoraj i jednocześnie największy w 2015. Mam jeszcze foto mniejszego takiego 44 cm, ale nie zgrałem zdjęć. Jednego przytrzymałem podczas brania na kiju ok 4-5 sec i dopiero po tym wciąłem z całej epy.. fajnie przyginał i pulsował przy braniu szczytówką batsona. Edytowane 28 Stycznia 2015 przez Iras1975 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 28 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 (edytowane) Niezły spaślok, Irek. Pogratulować Edytowane 28 Stycznia 2015 przez Novis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornetes Opublikowano 28 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 Iras1975 rybka zacna! gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bari89 Opublikowano 28 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 Piękny garbonzo. Od kiedy mam tel z lepszym aparatem to niestety te fotogeniczne nie chcą się pokazać. Ale na ile czas pozwoli ciągle będe się starał wkońcu jakimś się pochwalić. Mam tylko nadzieję, że do wiosny te starania się nie przeciągną Na przełomie kwietnia i maja na pobliskim jeziorku przypada apogeum ich aktywności. Nie mówię o sztukach gabarytowo bliźniaczych do Irasowych, ale 40 nie są wtedy rzadkością. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motylanoga Opublikowano 30 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 (edytowane) Z totalnie dzikiej wody gdzie tylko "szkolne dzieci" meczą szczupaki żywcem póki lód nie skuje.Zassał kopyto zander pro foxa po sam ogon. Sprzętowo widać na zdjęciu. Nie mierzony na oko 30-33.Na ogonie świeżo dziabnięty do mięsa po obu stronach. Ps. ja go tak nie pogryzłem. Edytowane 30 Stycznia 2015 przez motylanoga 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spinnigista Opublikowano 30 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 Z totalnie dzikiej wody gdzie tylko "szkolne dzieci" meczą szczupaki żywcem póki lód nie skuje.Zassał kopyto zander pro foxa po sam ogon. Sprzętowo widać na zdjęciu. Nie mierzony na oko 30-33.Na ogonie świeżo dziabnięty do mięsa po obu stronach. Ps. ja go tak nie pogryzłem.Co to za kręciołek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sol321 Opublikowano 30 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 Co to za kręciołek?Zdaje się że Penn atlantis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 30 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 Penn Atlantis z szybkim dostępem do koła przekładni, fajny wynalazek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tarpio Opublikowano 30 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 Dzisiaj do południa siadł jeden taki ok 38 cm. Wczoraj łącznie 6 szt od ok 35 cm w górę. W poprzednich dniach tak 1-3 szt do kilograma.Na foto największy z wczoraj i jednocześnie największy w 2015. Mam jeszcze foto mniejszego takiego 44 cm, ale nie zgrałem zdjęć. Jednego przytrzymałem podczas brania na kiju ok 4-5 sec i dopiero po tym wciąłem z całej epy.. fajnie przyginał i pulsował przy braniu szczytówką batsona. piękny garbus 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motylanoga Opublikowano 30 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 Tak Atlantis. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrionn911 Opublikowano 30 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 Dzisiaj do południa siadł jeden taki ok 38 cm. Wczoraj łącznie 6 szt od ok 35 cm w górę. W poprzednich dniach tak 1-3 szt do kilograma.Na foto największy z wczoraj i jednocześnie największy w 2015. Mam jeszcze foto mniejszego takiego 44 cm, ale nie zgrałem zdjęć. Jednego przytrzymałem podczas brania na kiju ok 4-5 sec i dopiero po tym wciąłem z całej epy.. fajnie przyginał i pulsował przy braniu szczytówką batsona. Piękne okonie Pan łowi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vrpona Opublikowano 1 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 Styczniowy chimeryczny garbus 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur43 Opublikowano 1 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 Gratulacje, śliczny pasiak. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapfen7 Opublikowano 1 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 Ładny pasiak. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gimmick Opublikowano 1 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 Piękna ryba. Gratulację 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gofer2005 Opublikowano 2 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 Ładny:) Szachty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 2 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 ładna ryba , gratulacje na co zagryzł ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vojtas Opublikowano 2 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 to może i ja coś dodam 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vrpona Opublikowano 2 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 Ładny:) Szachty? Nie nie zupełnie inny akwen ,ale też PZW Poznań ładna ryba , gratulacje na co zagryzł ? Bodajże dragon dancer kolor perłowy róż/żółć. Na boczny trok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vrpona Opublikowano 2 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 Też zacny pasiaczek Wojtas Gratulacje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sinopapużasty Opublikowano 19 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 To i ja dzisiejszego chimerusa wrzucę 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOLEC PL Opublikowano 19 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 to może i ja coś dodamOkonforumowy.jpgśliczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tyczkasport1 Opublikowano 19 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 Śliczny pasiak chyba już wytarty co? Gdzieś w okolicach Bydgoszczy trafiony? :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łysy80 Opublikowano 19 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 gratuluję fajne garby ja dziś miałem mniej szczęścia 3 okonki bez rewelacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łysy80 Opublikowano 19 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 to może i ja coś dodamOkonforumowy.jpgWojtas Szałe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi