Olsztyniak Opublikowano 10 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 Przyłączam się do gratulacji piękne rybki jak to mówią jak ktoś dba to ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TYY Opublikowano 10 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 Piękne garbusy , o taką wodę trzeba zadbać i to dobrze, jak już takie efekty są po 3 latach . Mam pytanko jedno ale to na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 10 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 Super łowisz kolego. Gratulacje. Cos odemnie...Ripperki 5cm w akcji. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 10 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 (edytowane) Dzisiaj 14 - potem zerwał się mocny wiatr i uciekłem. Edytowane 10 Maja 2015 przez bigrafi 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 10 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 Zdominowałeś wątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsztyniak Opublikowano 10 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 Kolega jak na razie nie ma sobie równych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 10 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 Chyba przestanę dodawać szkoda że nie ma garbusow irasa 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 10 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 Super połowy ! Chyba przestanę dodawać Brakuje jednak fotek w stylu Marcela w sensie wędkarz i ryba . Fajnie byłoby gdybyś porządnie zaprezentował to co złowiłeś 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 10 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 Chyba przestanę dodawać szkoda że nie ma garbusow irasa Wstawiaj wstawiaj. Fajnie sie oglada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 10 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 Ja kadr się nie mieszczę. Nie na czasu na pozowanie. Szybkie zdjęcie, odczepienie ryby praktycznie bez wyjmowania jej z wody. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j-23 Opublikowano 10 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 (edytowane) Chyba przestanę dodawać szkoda że nie ma garbusow irasaPewnie że szkoda ten by dopiero dał nam przysłowiowy wpierd....l swoimi wynikami , wszak to On założył ten temat a to do czegoś zobowiązuje Edytowane 10 Maja 2015 przez j-23 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orzeszek Opublikowano 10 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 pozazdrościć takich akwenów i miejscówek ,gratulacje panowie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilos Opublikowano 10 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 Mój największy z dziś 44cm zyciówka 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sinopapużasty Opublikowano 10 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 No to już kawałek okoniska...gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wesol Opublikowano 11 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2015 (edytowane) Witam w klubie 44cm też życiówka Edytowane 11 Maja 2015 przez Wesol 32 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomason Opublikowano 11 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2015 Takie Okonie w polskich wodach coraz rzadziej się spotyka.Gratulacje dla tych, co to potrafią wydłubać jeszcze takie garbuski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michał263 Opublikowano 11 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2015 Witam w klubie 44cm też życiówka Dlaczego wypuściłeś!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapek Opublikowano 11 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2015 Dlaczego wypuściłeś!? Bo nie miał tak dużej patelni 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 12 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 Dlaczego wypuściłeś!? Dlaczego zadajesz głupie pytanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wesol Opublikowano 12 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 Dlaczego wypuściłeś!? Tak jakoś się potknąłem i okoń znalazł się w wodzie, a kolega czuwał z aparatem jakby wiedział co się święci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martin77 Opublikowano 12 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 To taka krótka historia sprzed kilku dni: Spore jezioro. Pływam sobie rano przy trzcinkach za szczupaczkiem, na jeziorze flauta, nawet jednej zmarszczki na wodzie. A tu nagle: Raz! Dwa! Trzy! Jak coś nie uderzy na samej granicy trzcin i 2-3 centymetrowa drobnica się rozpierzchła...rzuciłem kilka razy spiningiem w tym miejscu i nic...cisza...Przepływam dosłownie kilka metrów i wzdłuż tego samego pasa trzcin i patrzę... dosłownie jakby "przyklejony" do dwóch trzcinek stoi sobie pod powierzchnią okoń...grzbiet wystaje mu ponad powierzchnię...widać pięknie go w całej krasie...Myślę sobie "Ma ponad 30 cm"...podpływam delikatnie w jego stronę, a on nic...jestem ze dwa metry a on sobie dalej stoi nieruchomo, zbliżam się na odległość niecałego metra i w tym momencie okoń nurkuje a ja sobie uświadamiam że to conajmniej czterdziestka pełna ikry bo tak wielkiego i grubego okonia jeszcze nie widziałem chyba To był niezapomniany widok...i to na naszej rodzimej wodzie Zrobiłem z telefonu fotkę, ale z pewnej odległości - wcześniej i strasznie niewyraźnie wyszła 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriu78 Opublikowano 14 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 Gratuluje panowie życiówek piękne okonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 14 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 Irasowe na moje okonie. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 14 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 Jego smoków to nikt nie pobije. Gumki idealnie oddają kolory małego okonka. Piękne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 14 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 Jego smoków to nikt nie pobije. Gumki idealnie oddają kolory małego okonka. Piękne.Tak jedna wada jest taka że kaczodzioby też w nich gustują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi