anowi Opublikowano 19 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2015 To jest ten sam okoń robisz tylko kopiuj wklej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk_80 Opublikowano 19 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2015 Bigrafi - a jak z innymi rybami na tym akwenie? Wiem, że celujesz w Okonia ale coś więcej o Szczupakach może Sandacz. Przyłowiłeś coś innego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 19 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2015 Na razie tylko okoń i szczupak. Dużo ciernika, karaś i w tym roku widać małe okonie i płotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 20 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2015 Były gumki do wysłania, więc trzeba było wjechać nad wodę i się pobawić. 9 okoni + 1 szczupaczek w deszczu, ale co mi tam . 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek_u Opublikowano 20 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2015 (edytowane) Nie boisz się, że tak pokazując swoje połowy narażasz się na momentalne namierzenie miejscówki? Edytowane 20 Maja 2015 przez radek_u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TYY Opublikowano 20 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2015 Ale pewno ciężko będzie namierzyć miejscówkę skoro na fotkach widać tylko piasek, wodę i okonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek_u Opublikowano 20 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2015 Ale pewno ciężko będzie namierzyć miejscówkę skoro na fotkach widać tylko piasek, wodę i okonie Dokładnie 4 wyrazy wpisać w wyszukiwarkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 20 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2015 Na razie nie ma problemu. Próbują łowić, ale nielicznym się udaje i widzę ich przeważnie raz Dużo glonów skutecznie udaremnia łowienie, a większości brak wyników jeszcze skuteczniej odstrasza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek_u Opublikowano 20 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2015 Wieść szybko się rozniesie, że ładne okonie są to i sobie z dobraniem się do nich poradzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 20 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2015 Wieść szybko się rozniesie, że ładne okonie są to i sobie z dobraniem się do nich poradzą Dzisiaj szedłem za miejscowym. Rzucałem w te same miejsca co on parę minut wcześniej. On był na zero. Próbował rzucać wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur43 Opublikowano 20 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2015 Bigrafi, gratuluję skuteczności i ślicznych okoni tak trzymaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 20 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2015 Swietne wyniki kolego.Rozpracowałes wode bardzo skutecznie,Obys jak najdłuzej sie cieszył ,, swoimi ,, okoniami. Cos ode mnie... Oraz okon zlowiony 2 pazdziernika 2014 ...i w tym roku kolejne - drugie spotkanie. 7 kwietnia.Panowie, obchodzic sie z rybkami delikatnie, rozsadnie i cieszyc sie ponownym ich zlowieniem.Polamania.... 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Werem Opublikowano 20 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2015 Piękne garbusy, tylko pozazdrości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirko filipovic Opublikowano 21 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 Jak zlowiony 2raz to jakieś imię się mu należy , jak zwykle Marcin - gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsztyniak Opublikowano 21 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 Piękne rybki koledzy gratulacje oby więcej tak pięknych okazów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 21 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 Mi udało się wyciągnąć takie same 2 razy. Z dnia na dzień. Wypluwaly moje gumy, które dzień wcześniej sciągnęły z haka. tłumacze to każdem, że warto wypuszczać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sinopapużasty Opublikowano 21 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 No mi się w zeszłym roku drugi raz tego samego zeda udało w czerwcu złowić...wcześniej przywitał się ze mną na jesieni...poznałem go po tym, że nie miał jednego oka...mimo to świetnie sobie radził Może w tym roku trzeci raz przyjdzie się spotkać...wtedy to już obowiązkowo imię dostanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawgas Opublikowano 23 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2015 Największy z dzisiejszych smakoszy 3 calowych Swing Impactów. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krakus Opublikowano 23 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2015 Największy z dzisiejszych smakoszy 3 calowych Swing Impactów. Fajny i widać że już po tarle- Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 23 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2015 U mnie ostatnio w kratkę. W czwartek - 15 szt + szczupaczekw piątek na zero .dziś wieczorem - 3 szt. 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 23 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2015 Kosisz w tym roku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 24 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2015 Każdy by golił z taką wodą pod nosem i ilością godzin jakie nad nią spędzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 25 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 (edytowane) Genialne ubarwienie tych garbusków, zazdraszczam Edytowane 25 Maja 2015 przez Manniek66 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 25 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 Witajcie W sobotę miałem parę godzinek wolnego - wyskoczyłem nad wodę. Trochę takich 20-30 i jeden większy. Branie - pewne, mocne. Sprzętowo:Kijek: Abu Garcia Veracity 6'9", 2-8gKręcioł: Abu Garcia Orra SX 20Pletka: SpiderWire 0,10 + 1,5m przypon fluorocarbon 0,20Przynęta: Berkley Powerbait Minnow kolor Smelt na 5g główce 26 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 25 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 Sympatyczny !! ....i wreszcie jakaś odmiana....oczywiście nic nie ujmując rybkom @bigrafiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi