Kuballa44 Opublikowano 10 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2015 (edytowane) Czyli jak sobie załatwić podwyżkę. ... Zlitowałem się nad moim szefem, dałem mu cierniczka i pokazałem jak prowadzić i woda mu się otworzyła...Okonie jak zwykle piękne, zazdroszczę niezdrowo łowiska i wpasowania się w gusta okoni... Edyta-Odnośnie okonia na głowie.... Edytowane 10 Lipca 2015 przez Kuballa44 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas93 Opublikowano 10 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2015 Okonie na 2 stronie - tak nie może być. Trzeba było się dotlenić. Mam już dosyć siedzenia przy kompie, więc mały wypadzik i ponad 20 szt. wyjechało. Cierniczki pokazały klasę, łowiliśmy w trójkę obok siebie. Przepraszam rzucaliśmy łowiłem tylko ja. Zlitowałem się nad moim szefem, dałem mu cierniczka i pokazałem jak prowadzić i woda mu się otworzyła. Trzeci wędkarz tylko 2 malutkie, pomimo zmieniania przynęt. Drogi kolego, proponuję połączyć te zdjęcia w całość, pójść do jakiegoś zakładu gdzie robią fajne rzeczy z cyfrowych zdjęć i zrobić sobie kolaż nad łóżkiem. ; ) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TYY Opublikowano 10 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2015 Choroba, super garby. Mi brakuje tylko łódki albo jakiegokolwiek środka pływającego na jednej wodzie by te skurczybyki rozgryźć. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur43 Opublikowano 10 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2015 Bigrafi gratulacje, znowu piękna seria,albo serial. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 10 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2015 A mozna wiedziec co to za cierniczki?? Mam taka pstragowa wode gdzie cierniki to pokarm nr1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 10 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2015 Przy wynikach @bigrafi ciężko czymś zaskoczyć ale wreszcie coś sensownie powyżej 30cm. 36cm to miła zabawa na UL 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 10 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2015 A mozna wiedziec co to za cierniczki?? Mam taka pstragowa wode gdzie cierniki to pokarm nr1 Moje odlewy http://jerkbait.pl/topic/59473-gumki-okoniowe-bigrafi/?p=1693852 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekc1991 Opublikowano 10 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2015 Moje odlewy http://jerkbait.pl/topic/59473-gumki-okoniowe-bigrafi/?p=1693852Polecam ;-) Tak wielkich jak bigrafi jeszcze nie zlowilem ale okonie i szczupaki gryzą :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 10 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2015 Bigrafi, awans widze sie szykuje w pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 11 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2015 II po szefie Nie mam jak już awansować Z rana też była zabawa, później wiatr przygnał glony i nawet zdjęć nie szło zrobić, bo po przeciągnięciu okonia przez to świństwo wyglądał jak ten na ostatnim zdjęciu. Oprócz okoni (15szt.) ruszyły się dziś szczupaki - 2 szt. wyjechały. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 11 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2015 32 cm klasycznie I przyłów: szczupaczek 60 cm lekko napoczęty. Znaczy to , że jest jeszcze w tej wodzie "mamuśka" na którą można zapolować 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 12 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2015 CD. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek_u Opublikowano 12 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2015 Chyba w końcu trzeba będzie podjechać do Ciebie na te okonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 12 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2015 Wataha na stołówce 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek2301 Opublikowano 12 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2015 (edytowane) To i ja się pochwalę 40+ z Brdy w Bydgoszczy Edytowane 12 Lipca 2015 przez bartek2301 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukastrance Opublikowano 12 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2015 To i ja się pochwalę 40+ z Brdy w Bydgoszczy Piękny :-) na co się skusił? Jutro wieczorem po pracy też mam zamiar połazić nad Brdą za kleniami. Wysłane z mojego UMI ZERO przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KALI Opublikowano 12 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2015 Pasiaczki z wczoraj i z piątku. 42 i 36 cm. Sprzętowo: Stare Shimano Twin Power Zander 3,05 m 10-40 g, Byron Alice 3000, plecionka 0,10 Jaxon monolith. A przynęta to tradycyjnie moje wahadełko. Pływają dalej. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 12 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2015 Klasa garby! Gratuluję (u mnie dzisiaj jak by je wymiotło. Zero brań ?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 12 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2015 Wataha na stołówceNa popperki próbowałeś? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 12 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2015 Ale to wataha takich po 10-15cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 12 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2015 Jak pokazujesz w wątku, masz tam wszystkie roczniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 12 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2015 Ale te co są na filmiku to takie. Duże w zeszłym roku tak waliły, ale to było troszeczkę inne cmokanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 13 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2015 Nie wytrzymałem. Szybko pomiędzy burzami 3 wyjechały. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekc1991 Opublikowano 13 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2015 Nie wytrzymałem. Szybko pomiędzy burzami 3 wyjechały.też bym się szybko uzależnił od holu tych okoni w takich ilościach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 14 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2015 Wataha na stołówce Teraz pasą się na małych okonkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi