bigrafi Opublikowano 19 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2015 I z rana + 3 szczupaczki. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jelec Opublikowano 19 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2015 I z rana + 3 szczupaczki. I z rana + 3 szczupaczki. Hejka, Rafale łowisz na pletkę czy żyłkę? i jescze jakie fi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 19 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2015 Pletka PP 0,10. Wcześniej Mikado Ninhondo 0,08. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 19 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2015 (edytowane) Tak myślałem, sam miałem podobną sytuacje po kilku dobrych braniach a nie miałem glue nad wodą i ciernik spadł.Jedyna gumka, na którą chciały brać...i tak wyglądała po wszelkich możliwych reanimacjach na koniec dnia po 20-tu okoniach Edytowane 19 Lipca 2015 przez BOB1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wesol Opublikowano 19 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2015 Nieźle, jakbyś ja kwasem potraktował 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 19 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2015 Ja nazywam takie gumy (jedynie skuteczne i po przejęciach) ... "szkarlatyna" Reanimowana; kropelką i stopionymi nad zapalniczką perłowymi twisterami. I dalej brały. Widać, że cały pic to drobna praca ogonka i bardzo zmienny a chwilami "dropshotowy" sposób prowadzenia w połączeniu z główka 5g (przy maksymalnej głębokości łowiska nawet 9m) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flame Opublikowano 20 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2015 (edytowane) 3 największe z ostatniego tygodnia, które spędziłem wakacyjno - rodzinnie na szkierach pomiędzy Vastervik, a Kalmar.Kolejno 42 cm, 46 cm, 47 cm. Guma Lunker City 4" (Firecracker Shad - perła z tęczowym brokatem na grzbiecie). Wędka microlite BassProShops do 7 gr., pleciona 0,10. Edytowane 20 Lipca 2015 przez Flame 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreadknight Opublikowano 20 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2015 3 największe z ostatniego tygodnia, które spędziłem wakacyjno - rodzinnie na szkierach pomiędzy Vastervik, a Kalmar.Kolejno 42 cm, 46 cm, 47 cm. Guma Lunker City 4" (perła z tęczowym brokatem na grzbiecie). Wędka microlite BassProSchops do 7 gr., pleciona 0,10.piękne garbusy - gratuluje ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 20 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2015 Gratulacje Patryk - piękne , ciamne garby ... Na taki wakacyjny urlopik też bym się wybrał , nie ma co . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flame Opublikowano 20 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2015 Gratulacje Patryk - piękne , ciamne garby ... Na taki wakacyjny urlopik też bym się wybrał , nie ma co .Łowiłem 4 poranki do śniadania (3-4 godziny). Woda dla mnie zupełnie nowa i miałem do dyspozycji jedynie łódkę wyposażoną w system napędu ręcznego. Złowiłem tylko 10 okoni (+ sporo szczupaków jako przyłów przy szukaniu okoni), ale najmniejszy miał 31 cm.Jak ryby są w wodzie to i w lipcu można coś fajnego złowić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skiner Opublikowano 20 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2015 Zachód słońca do dobra pora na pasiaki 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 20 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2015 Potwierdzam powyższe Kilka garbusków zajadło gumki. +1 szczupaczek. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 20 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2015 @Wojti gratki . Na Twoich pasiaczkowych fotach to czuć bryzę morską nieomal ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 20 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2015 Teraz to pozostaje mi tylko patrzeć i podziwiać te Wasze pasiaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z Olsztyna Opublikowano 22 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 A takie ostatnio sie uczepily 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 23 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 Z wieczora i z rana. Ogólnie ciężko teraz namierzyć większe stado. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz23 Opublikowano 23 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 Z wieczora i z rana. Ogólnie ciężko teraz namierzyć większe stado. Gratulacje. Kosisz garbusy jak wściekły. Ale co generalnie lepszy wieczór czy świt ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 23 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 Generalnie ranki lepsze, ale jest małe ale Nie chce mi się d...py ruszyć wcześniej, więc wieczór musi też być dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filip2109 Opublikowano 23 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 piękny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapek Opublikowano 23 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 Panowie wymiatają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaroch18 Opublikowano 23 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 A mi takie w weekend gryzly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaroch18 Opublikowano 23 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 Ooo takie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobio Gobio Opublikowano 23 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 Ooo takie Radzisz sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaroch18 Opublikowano 23 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 (edytowane) Przepraszam za to.. Zasady zamieszczania zdjęć jasno określają : 1. Przede wszystkim Catch and Release (złów i wypuść) co oznacza, że zdjęcia powinny przedstawiać ryby, które zostały wypuszczone; wstawienie zdjęcia ryby która została zabita skutkuje czasowym zablokowaniem konta - natomiast recydywa skutkuje całkowitym zablokowaniem konta. Edytowane 24 Lipca 2015 przez milupa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-PYTOON- Opublikowano 24 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2015 3 największe z ostatniego tygodnia, które spędziłem wakacyjno - rodzinnie na szkierach pomiędzy Vastervik, a Kalmar.Kolejno 42 cm, 46 cm, 47 cm. Guma Lunker City 4" (Firecracker Shad - perła z tęczowym brokatem na grzbiecie). Wędka microlite BassProShops do 7 gr., pleciona 0,10.Piękne ryby! Gratulacje! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi