Skocz do zawartości

Okonie 2015

Iras1975

Rekomendowane odpowiedzi

Okonie zleciały taka daleko , że trzeba podbić temat . Awaria serwera pożarła @mansikowe fotki przecudnej urody , więc w oczekiwaniu na uzupełnienie zasobów wątku taki ostatni trzydziestaczek . Rodzynek w całej armii turawskich maluszków z ostatniej wyprawy . Może nie za wielki , ale łupnął jak byk i walczył jak tygrys :D .

1439935077dsc03399.jpg

Gratuluję.

Od paru dni oram dno Turawy i ... osiągam dno :(

Masakra jakaś i niewielka nadzieja na odmianę do końca pobytu.

Ratujemy się średnim szczupaczkiem, na płyciznach, by na 0 nie skończyć ;)

To ja tak za @bigrafim sobie pozwolę  :) ...

W czwartek zachód słońca był rzeczywiście nad wyraz spektakularny , znaczy - będzie wiać  ;) .

1440250946dsc03401.jpg

A dzisiaj w ogólnej masie jeden przystojniejszy . A imię jego trzydzieści trzy  :D .
1440251131dsc03405.jpg

1440251131dsc03405.jpg

Ogólnie było bardzo sympatycznie do momentu , kiedy pojawiła się łódka pełna lokalnych kormoranów . Rybki fajnie gryzły po dlugiej przerwie , oni łowili . I nagle , przez przypadek , zobaczyłem jak przystojny okonek jest ... zapinany na agrafkę  :angry: . Myślałem , że mnie ...j strzeli . Jak się póżniej okazało , tych okonków było przypiętych całe mnóstwo . Była pyskówa , która oczywiście nic nie dała . Polak to k..wa potrafi jednak , nie ma co  :( .

Sorrki , jakoś podwójnie mi się wkleiło  :rolleyes: .
1440251131dsc03405.jpg

A nawet potrójnie - nic nie rozumiem .

Edytowane przez malinabar
  • Like 6