BOB1 Opublikowano 15 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 Musisz chodzić do szkoły i się pilnie uczyć! bo jak nie ... to całe życie będziesz tylko na ryby chodził! Piękne okonki. Gratulacje 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoen Opublikowano 15 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 A to mój "garbolino" - 46 centów pasiastego rozójnika 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo23004 Opublikowano 16 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2015 A to mój "garbolino" - 46 centów pasiastego rozójnika Piękny. Napisz proszę o szczegółach - jaka technika, sprzęt ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patyys Opublikowano 16 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2015 Panowie, piękne okazy u mnie póki co cieniutko albo po prostu poświęcam im za mało czasu pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoen Opublikowano 16 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2015 Piękny. Napisz proszę o szczegółach - jaka technika, sprzęt ...Kijek MHX P482-2, żyłka HM80 0,16, młynek Shimano Biomaster c3000, przynęta MEPPS AGLIA 2 srebrna prowadzona bardzo wolno w korycie na zbiorniku zaporowym. Tego dnia duże okonie atakowały właśnie tę przynętę, wszelakie gumki , blaszki w innym kolorze były ignorowane. Ryby żerowały około 11 i trwało to dwie godziny, póżniej sporadyczne brania okoni w przedziale 20-30cm. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woyciech Opublikowano 17 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2015 Dziś krótko i na temat, czas goni do pracy. Okoni dużo i w różnych rozmiarach, od 20 cm w górę. Pierwsze 10 rzutów wyjeżdża 8 pasiaków. Brania na chwilę znikły, by po paru minutach troszkę dalej zaczęły się na nowo. Jak w takim tempie będzie to szło, to do końca września powinien wyjechać pięćdziesiątak. Największy z dzisiejszego wypadu był garbus na 44 cm. 29 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 17 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2015 ...Jak w takim tempie będzie to szło, to do końca września powinien wyjechać pięćdziesiątak... ...Tak szybko rosną Duńczyki?? a tak zupełnie poważnie to mamy "wyścig" dwóch dominatorów w wątku....piękne okonie i genialne takie łowienie...może podczas powrotu znad Solgen uda się połowić w ten sposób na Senoren...podejrzewam że potencjał wody podobny... Pozdrawiam,malcz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KwaQ Opublikowano 17 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2015 No tak, czyje mogły by być potężne okonie gratki woyciech teraz sie zacznie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin81 Opublikowano 18 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2015 Gratulacje u nas takie okonie to rzadkość. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woyciech Opublikowano 19 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 Tak jak piszesz Marcin "rzadkość" choć są jeszcze spece u nas w kraju którzy łowią również piękne garby. A Ja mam szczęście i jestem w okoniowym raju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojt1988 Opublikowano 19 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 Mi trafił sie taki spaslak przy okazji poszukiwań kleni. Sprzęt avs96mlf2, Stradic 2500, wobler bonito. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 19 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 Wprawdzie na tą wodę to malizna ale jerkbaitowe minimum jest i muszę sie pochwalić Na koniec dnia Garb mi zwiał 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmatt Opublikowano 20 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilos Opublikowano 20 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 Dzisiejszy podczas szczupakowania wzioł na gumę w rozmiarze 6 cali 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilos Opublikowano 20 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 45cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rejant Opublikowano 20 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 (edytowane) Dziś krótko i na temat, czas goni do pracy. Okoni dużo i w różnych rozmiarach, od 20 cm w górę. Pierwsze 10 rzutów wyjeżdża 8 pasiaków. Brania na chwilę znikły, by po paru minutach troszkę dalej zaczęły się na nowo. Jak w takim tempie będzie to szło, to do końca września powinien wyjechać pięćdziesiątak. Największy z dzisiejszego wypadu był garbus na 44 cm. Mario mam nadzieję, że uczeń przerośnie mistrza i ja będę pierwszy z 50+ Edytowane 20 Września 2015 przez Rejant 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skiner Opublikowano 20 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 (edytowane) Ustawiłem się po dużego morskiego, okonia niestety pogoda była bardzo zmienna, wiatr silny i zmienny, przelotne opady deszczu.Wyprawa na Zalew Wiślany skończyła się kilkoma sandaczami i okoniami, które nie rzuciły nas na kolana. Edytowane 20 Września 2015 przez @Wojti 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawitogdy Opublikowano 21 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 Mój największy tego dnia 34 cm. Było też trochę mniejszych ale za to kolega miał pięknego okonia - swoją życiówkę, może się pochwali... 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 21 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 Fajny Pasiak i fajny street fishing 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toudinho Opublikowano 21 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 Trafił się lepszy pasiak - foto samojebka z telefonu przynęta stinger shad 2" - założona na prymitywnej czeburaszce zrobionej z główki football z ściętym hakiem i zagiętym w oczko 23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 21 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 Okoń super i fota fajna, choć trochę za bardzo przycięta z prawej i lewej strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toudinho Opublikowano 22 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 Dalej reki nie bylem w stanie wysunac ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 22 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 Ustawiłem się po dużego morskiego, okonia niestety pogoda była bardzo zmienna, wiatr silny i zmienny, przelotne opady deszczu.Wyprawa na Zalew Wiślany skończyła się kilkoma sandaczami i okoniami, które nie rzuciły nas na kolana. To chyba z niedzieli ? Bo w sobotę było w miarę ładnie.Te sandacze na co mieliście ? Ja w niedzielę tylko same okonie w woblera - dlatego pytam. PZDRZanderix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 22 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 Wspomnienia z wakacji - deszczowe 45 PZDRZanderix 30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motylW1 Opublikowano 22 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 Poranny okoń z Krzny. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi