Alaryk Opublikowano 22 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 niestety, wieść internetowa niesie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 22 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 Tak jest jak się chwalisz praktycznie każdym złowionym okoniem i zamieszczasz setki zdjęć w internecie I do tego jeszcze pewny siebie, piszesz, że oprócz Ciebie nikt ich nie potrafi łowić. Tylko nam się wydaje, że internet jest anonimowy więc sam się do tego przyczyniłeś Akurat z żywcami przyjeźdzają miejscowe dziadki, które raczej nie wiedzą, co to jerkbait. Nie jestem aż tak pewny siebie. Opisywałem tylko sytuację, kiedy cierniczki łowiły, a obok koledzy nic .Pozdrawiam. PS dzisiaj też brały 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek_u Opublikowano 22 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 Akurat z żywcami przyjeźdzają miejscowe dziadki, które raczej nie wiedzą, co to jerkbait. Nie jestem aż tak pewny siebie. Opisywałem tylko sytuację, kiedy cierniczki łowiły, a obok koledzy nic .Pozdrawiam. PS dzisiaj też brały Nie doceniasz tych dziadków Kiedyś takie dziadki u mnie moje i kumpla wypowiedzi z jednego forum drukowali i między sobą roznosili i jak oni dochodzili do tych wpisów , to nie mam pojęcia 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomek O Opublikowano 22 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wesol Opublikowano 22 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 Czyżby to zalewowe kamienie zemborzyckie w tle tego pięknego garbika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomek O Opublikowano 22 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 No nie. Okonik z rzeczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wesol Opublikowano 22 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 Szkoda, juz dawno nie widziałem ładnego pasiaka z zalewu zemborzyckiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemkowy Opublikowano 22 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 Dzisiaj kolejny krótki wypadzik nad glinianke i zameldował się jeden pasiak ze zdjęcia. Udało mi się też cyknąć fotke z wypuszczania. Sprzętowo to perłowe kopytko 5cm główka 4g, wędka Savage Gear Parrabellum UL, żyłka 0,18. Wziął przy podbiciu z dna przy pomocy kołowrotka na głębokości 4 do 5m. Za kilka chwil zaliczyłem też mocne kopnięcie i obcinkę okoliczności te same. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapek Opublikowano 22 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 Samotny jedynak. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guzik679 Opublikowano 22 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 (edytowane) Ja też się pochwalę w samo południe trafiłem na eldorado , brały przez pół godziny jak szalone Takie do 30 cm Brały na gumy i woblery Pana Janusza Widła Skoro do 30, to nie spełniają forumowego minimum. Edytowane 23 Października 2015 przez mario 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lipkor Opublikowano 22 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 (edytowane) Koronowski garb , jeden z wielu tego dnia, opychały się ciernikami, aż miło popatrzeć. Edytowane 22 Października 2015 przez Lipkor 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapek Opublikowano 22 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 Lipkor pływanie pod wpływem zabronione 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukastrance Opublikowano 22 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 (edytowane) Koronowski garb , jeden z wielu tego dnia, opychały się ciernikami, aż miło popatrzeć.W zalewie takie smoki? No no :-) serio aż miło popatrzeć :-) Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka Edytowane 22 Października 2015 przez lukastrance Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tusiorro Opublikowano 22 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 No proszę jaki ładny okonek Ciekaw jestem kto zrobił taką ładną fotkę Już niedługo znowu się wybierzemy na nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 22 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 Lipkor pływanie pod wpływem zabronione Piwo na 100% zamknięte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr 75 Opublikowano 22 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 (edytowane) Po piwie nie można być pod wpływem... Piwo to napój chłodzący... no może uzupełnienie elektrolitów... Edytowane 22 Października 2015 przez Piotr 75 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lipkor Opublikowano 23 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 Chłopaki, co mam napisać, wszyscy macie rację , ale najbardziej zgadzam się z kolegą @Piotr 75.Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawcaR6 Opublikowano 23 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 (edytowane) Fajne garbusy Mnie w tym sezonie sandacze nie lubią ale czasem jakieś okonie się zlitują. Poniżej dwa dzisiejsze. Nie największe na jakie można liczyć na tym zbiorniku ale cieszą i forumowe minimum spełniły. Tym razem zasmakowały w Shakerze 3,25 " na 6 gramowej główce. Przy połowie sandacza i okonia stosuje przypon z cienkiego fluorocarbonu żeby zabezpieczyć plecionkę przed przecieraniem na kamieniach. Przyłowiłem kilka szczupaków w przedziale 60 - 70 cm i nie miałem jeszcze obcinki chociaż wiem, że to tylko kwestia czasu bo wszystko zależy jak szczupły uderzy. Niemniej jednak, jest go u mnie na tyle mało, że rezygnuje z wolframu czy też innego typowo szczupakowego przyponu... Pozdrawiam,Przemek. Edytowane 24 Października 2015 przez dawcaR6 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darulica Opublikowano 23 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 WitamPanowie , przy zamieszczaniu zdjęć i opisów możecie udzielać informacji , czy Wasze zestawy na okonki miały przypon.Jak tak ,to jaki ?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapek Opublikowano 23 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 WitamPanowie , przy zamieszczaniu zdjęć i opisów możecie udzielać informacji , czy Wasze zestawy na okonki miały przypon.Jak tak ,to jaki ?PozdrawiamZakładam wolfram 15 cm do 5 kg ,ale nie zawsze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz23 Opublikowano 23 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 (edytowane) Samotny jedynak. Graty Rapku. Piękny garb. Widzę, że Applause jest wieczny... Nie cytujemy zdjęć Edytowane 23 Października 2015 przez Sebo0707 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 24 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 (edytowane) Z braku czasu na dalszy wypad, chwilowy wypad gdziekolwiek(centrum Warszawy) aby troszke pomachać castemDobre 35 , jerk 7,5 cm ,ATC , Smoke Edytowane 24 Października 2015 przez jacekp29 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo86 Opublikowano 24 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 Fajny garbik - paru dziadków musiało przygryzać wargi jak wracał do wody Moczydło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klim Opublikowano 24 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 Raczej szczęśliwice...koło wierzby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 24 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 (edytowane) Z liści to wyczytałeś .Szczęśliwice choć nie wiem czy koło wierzby, pierwszy raz tam byłem A okonek wiekowy więc proszę go zostawić w spokoju Edytowane 24 Października 2015 przez jacekp29 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi