DelTor0 Opublikowano 30 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 Piekne pasiaki Trzeba bedzie kiedys odwiedzic te Twoje strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniel25 Opublikowano 30 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 Dziś szybka wizyta nad wodą, dosłownie 40 minut, woda zimna dała mi się we znaki, spodniobuty zaczęły przeciekać, z racji tego, że męczę je już kilka sezonów nie robi to na mnie złego wrażenia, po prostu pora coś kupić na wymianę, mniejsza o to , ciepły neopren czeka w domu. Ryby w sumie gryzły ale dosłownie 5 minut, równo o 17 pierwsze branie, krótki hol i spad w połowie drogi, kolejny rzut identyczna sytuacja, trzeci rzut dał już rybę, kolejne już długo długo nic, po zmroku zmieniłem przynętę na białe kopyto, zanotowałem jedno skubnięcie i to na tyle,w sumie 4 skubnięcia podczas 40 minutowego rekonesansu. Jutro dłuższa wizyta. pzdr 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniel25 Opublikowano 30 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 Piekne pasiaki Trzeba bedzie kiedys odwiedzic te Twoje strony Zapraszam. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapek Opublikowano 30 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 Zapraszam. Dzięki za zaproszenie jutro wpadniemy autobusem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBI Opublikowano 31 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 Daniel piękne ryby(chyba muszę odwiedzic Maas ) ,mi dziś się trafił jeden okonek ok.40cm przy sandaczowaniu.Przynęta cannibal 10cm FT. 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c00per Opublikowano 1 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 @Wobi co to za sprzęcik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomek O Opublikowano 1 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cipstiger Opublikowano 1 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 (edytowane) kolejny przyłów przy szczupakach i znowu przynęta kolegii z forum.48 cm Edytowane 1 Listopada 2015 przez cipstiger 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniel25 Opublikowano 1 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 Wczorajszy jeden, który zagryzł ciernkia, nie mierzony ale dobre 40+ 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBI Opublikowano 1 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 @Wobi co to za sprzęcik?kij 6' na blanku lemax -18 lb.,revo s i p.p. 15lb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c00per Opublikowano 1 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 Dzięki za odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 1 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 3 najfajniejsze z dzisiaj a troche ich przerzucilem. Mam sporo Materialien na go pro bo gryzly jak wsciekle. Zdr 29 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej1979 Opublikowano 2 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 (edytowane) Równe 40cm ,chyba już pełna ikry bo strasznie gruba .Zdjęcie słabe,z telefonu i tylko jedno,nie chciałem jej męczyć. Sprzętowo :stinger relax,ltws70lf,zauber3000,sufix 832 Edytowane 2 Listopada 2015 przez Maciej1979 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pickerel Opublikowano 2 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 Nie za wcześnie na tą ikrę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej1979 Opublikowano 2 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 Nie za wcześnie na tą ikrę?No to chyba połkła japońca,była jak napompowana .I stawiała bardzo słaby opór podczas holu ,jak leszczyk 25cm a nie okoń. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOFIX99 Opublikowano 2 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 Zaliczyłem dzisiaj krótki wypadzik nad wodę.Czasu było niewiele a więc parkowanie pod samą rzeką i "jazda".Pasiasty najpierw ugryzł gumisia szczupakowego [shakera 10] a po 3 poprawkach skusił się na okonia 6 cm. od kol. fish28 [ dzięx ]. 25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bugi86 Opublikowano 2 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 Pasiaczek z Mańkowego starorzecza 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majdan Opublikowano 3 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 A oto pasiaczek z Lubuskiego jeziorka. Złowiony na Keitech`a 2". 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas93 Opublikowano 3 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 Ostatnio się bawiłem w street fishing i po ok. 2 miesiącach przeprosiłem się z moimi okoniami.Pierwszy raz łowiłem je na dropa. 25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 3 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 Kozacki garbus, Bartek. Co do dropsa.Jakiego ciężkiego ciężarka używasz? Linka to fluoro? Jaka grubość? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas93 Opublikowano 3 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 dzięki za dobre słowo. To był mój gdzieś 4 wypad z dropsem w życiu, więc dużego doświadczenia nie mam.Łowię na plecionkę 0,12 daiwy tournament, do tego ponad metr fluorocarbonu. daję tak 0,25 bo akurat taki mam ; )A co do ciężarków, to takie zaciskowe jaxona. Ciężar to zależy od miejsca i pogody. Na stojącej wodzie to tak daje 5-10gr. Największą rozkminkę mam co do haków. Dzisiaj używałem Daiwy 2/0 Wos, ale myślę że do keitechów 4" shad impact można by znaleźć coś lepszego.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawido Opublikowano 3 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 Okonie z niedzielnej gonitwy na nieznanej rzece w GB. Skończyło się tym, że tylko pod autostradą połowiłem autostopowiczów , jeśli traktować o łowieniu wyrośniętych okoników (przecież nie okoni). 4 Sztuki ~30-33. 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 3 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 (edytowane) 3 fotka- ostrość na kotwicy w przełyku. Jakbyś chciał, to byś w życiu tak nie trafił :D Edytowane 3 Listopada 2015 przez Kamil Z. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo86 Opublikowano 4 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 To i ja coś dorzucę.. w zalewie drobnicy, dziś jeden przyzwoity I do zobaczenia 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAREKO Opublikowano 4 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 3 najfajniejsze z dzisiaj a troche ich przerzucilem. Mam sporo Materialien na go pro bo gryzly jak wsciekle. Zdr Ładne garbusy. A jaka to woda na zdjęciach na której je łowisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi