Qcyk Opublikowano 4 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 (edytowane) To i ja coś dorzucę.. w zalewie drobnicy, dziś jeden przyzwoity PB041147.JPGI do zobaczenia PB041148.JPGGraty Olo! I witam w klubie mistrzów PAinta Edytowane 4 Listopada 2015 przez Qcyk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg77 Opublikowano 5 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 (edytowane) 14m 40,5 cm keitech swing impact 2 cola Edytowane 5 Listopada 2015 przez Greg77 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 5 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 Ładne garbusy. A jaka to woda na zdjęciach na której je łowisz?Dzieki Woda to rzeka po drugiej stronie oderki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bruzda Opublikowano 5 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 Ostatni dzień października, i prawdopodobnie ostatni dzień nad "moją ulubioną wodą" w tym roku, obdarował nie tylko znakomita pogodą i dobrze spędzonym czasem, ale i pasiakiem 40,4 cm:) Zagryzł na uzupełniony kolor w pudełku Shaker Smelt 8 cm. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAREKO Opublikowano 5 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 Dzieki Woda to rzeka po drugiej stronie oderki Dzięki za odpowiedz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amon28 Opublikowano 5 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 Po zmroku) 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniel25 Opublikowano 6 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2015 Dziś trochę gryzły ale już te mniejsze, nie mierzone, na oko 30+ 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KODZAK1234 Opublikowano 7 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2015 43 cm grubasek 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 7 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2015 Dzisiaj jeden taki +/- 30cm Było jeszcze sporo z przedziału 20-25. Praktycznie wszystkie na moją ukleję pod czeburaszkę 24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolo575 Opublikowano 7 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2015 Dzisiaj zamiast kleni pasiaki , niestety jeden wymiar 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 7 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2015 (edytowane) ale piękna te garbuski a jak się dobrze przyjrzeć to każdy ciekawie ubarwiony u jednego jedna v inny ma dwie czasem i trzy Edytowane 7 Listopada 2015 przez sebson Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arcybiskup Opublikowano 7 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2015 Nareszcie udało mi się złowić coś wartego wrzucenia Rozmiarówka 40,42,44,45 cm.Panowie koledzy żadna Szwecja ! ) Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka 26 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arcybiskup Opublikowano 7 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2015 Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arcybiskup Opublikowano 7 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2015 Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arcybiskup Opublikowano 7 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2015 Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyfro68 Opublikowano 7 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2015 34 cm szczęścia Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyfro68 Opublikowano 8 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2015 Dziś kolejny udany dzieńPomimo silnego wiatru ryby chętnie współpracowały.Technicznie było ciężko Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyfro68 Opublikowano 8 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2015 Kolejny 30+ Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapek Opublikowano 10 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2015 Największy z kilku. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 10 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2015 Szacunek i gratulację dla łowców powyżej....jednak mam wrażenie że ostatnie dni nie są najlepsze jeśli chodzi o Okoniska....rozmawiałem z kilkoma osobami, które w ostatnich dniach kręciły się po - powiedzmy - mazowieckich bankówkach i wyniki są mocno kiepskie, fakt było kilka grubych ryb ale złowionych w bardzo dziwnych okolicznościach i niestandardowych miejscach na ten moment miejscach....chyba ta temperatura nie sprzyja pasiaczkom... Pozdrawiam,malcz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arwanii Opublikowano 10 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2015 Rapek wygłodniałe masz te okonie tak zassał przynętę że nawet nie widać na co sie połakomił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobio Gobio Opublikowano 10 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2015 Grubas na keitecha 5' 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapek Opublikowano 10 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2015 Rapek wygłodniałe masz te okonie tak zassał przynętę że nawet nie widać na co sie połakomił Zassał 3" Keitecha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniel25 Opublikowano 10 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2015 Cierniczek dał rybkę, jeden pasiaczek około 45cm wyholowany drugi spiął się w czasie holu: 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-PYTOON- Opublikowano 10 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2015 Zastanawia mnie sprzęt na jaki łowicie, a dokładniej parametry linki. Łowię na casting i najczęściej używam linki o mocy do 6lb z fluorocarbonem. Czy to nie za grubo? Czy stosujecie jakiekolwiek agrafki czy wiążecie przynęty bezpośrednio do przynęty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi