rapek Opublikowano 14 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 Fajne pasiaki panowie,mnie dzisiaj okonie olały, zszedłem na zero. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIGOTKA Opublikowano 16 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 Wczorajszy Ogólnie gryzły przez 30-40 min Mialem 4 x okolo 40cmPlus 2x okolo 30 cmPlus powyższy. Gryzły jedynie na easy shiner 3 " w kolorze gold minnow 37 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny CF Opublikowano 16 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 to i ja się pochwalę moim dzisiejszym oksem 45 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c00per Opublikowano 16 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 Piękny garbus.Napiszesz coś o okolicznościach połowu? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny CF Opublikowano 17 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 Piękny garbus.Napiszesz coś o okolicznościach połowu? Keitech Swing 2" Electric z opadu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lipkor Opublikowano 17 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 Piękne okonie łowicie, aż mi się łezka w oku kręci, bo aktualnie jakiegoś grypi - szona w łóżku leczę.Mam nadzieję, że do końca listopada załapię się jeszcze na jakieś fajne brania, bo potem łódki z wody Gratuluję wszystkim łowcom Połamania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pejot CF Opublikowano 17 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 Jako, że nie łowię okoni - bo zajmuje się raczej łowieniem sumów to też muszę się pochwalić 23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puszek7 Opublikowano 17 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 Wczorajszy garbolino ;] I oczywiście widowiskowy powrót do domku Piękny strzał na około 3 metrach w opadzie.Sprzętowo:MHX S842-2Daiwa Emblem z1500cMomoi Oshikage 0,074główka 7gram + Savage Gear Cannibal Shad - Clown 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny CF Opublikowano 17 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 super garbaty i piękne łowisko. Tego MHX-a używasz na okonie czy też inne gatunki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puszek7 Opublikowano 17 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 (edytowane) Wyłącznie na okonie, ale i przyłów szczupłego mu nie straszny ;] Chodź to już mała zabawa... Edytowane 17 Listopada 2015 przez puszek7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrek115 Opublikowano 17 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 (edytowane) Ostatnie ,warte uwagi oksy tego roku ...42 i 43cm Edytowane 17 Listopada 2015 przez jedrek115 30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 17 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 Jedne z lepszych okoniowych fot w wątku - brakuje trochę radochy w tle , ale jest super !Jak głęboko ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrek115 Opublikowano 18 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2015 Dzięki, przekażę dla "fotografa" wiesz co ja głównie nie łowie oksow płycej niż 7-8m. A radochy nie ma bo gębą zaczyna mi się cieszyć jak przekraczam 44cm 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny CF Opublikowano 18 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2015 zdjęcia super Jędrek! no i oczywiście piękne okonie. Może kiedyś przekroczę magiczną (jak dla mnie) miarę 41cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ts21 Opublikowano 18 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2015 Okonie z głębokiej wody 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 18 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2015 Ostatnie ,warte uwagi oksy tego roku ...42 i 43cm Super fotki I tutaj pytanie... czym pstrykasz ?? Pozdr! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrek115 Opublikowano 18 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2015 Trudne pytanie kolego,a to dlatego że to kumpla lustro:) jak się nie mylę to nikon D90 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 18 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2015 ok a szkło zapytaj przy najbliższej okazji jeśli to nie problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WalterW Opublikowano 18 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2015 Jakie to ma znaczenie czym? Fotograf robi zdjęcia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrek115 Opublikowano 18 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2015 Powiem żeby tu zajrzał no aparat ma znaczenie... Telefonem by takich fotek nie strzelił (potwierdzone info) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 18 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2015 (edytowane) WalterW zgadzam się w 100%. Ale sprzęt dobrze dobrany do sytuacji daje dużo. Jest różnica czy robisz zdjęcie obiektywem o ogniskowej 50mm , 70mm a przykładowo takim o ogniskowej zaczynającej się od 17mm. Chyba, że nie robi Ci to żadnej różnicy bo potrafisz zarówno 1 jak i 2 zrobić identyczne zdjęcie o tych samych parametrach Edit: Dzięki Jędrek. Edytowane 18 Listopada 2015 przez Qcyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 18 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2015 Panowie koniec tematy palca w pysku, jeśli naprawdę chcecie ponownie o tym podyskutować zapraszam do działu C&R.Wracamy do Okoni 2015 sebo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michcio Opublikowano 18 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2015 (edytowane) Pasiasty zbój Smakosz czterocalowego Kitecha na dwudziestopięcio gramowej główce. Ot przyłów przy zanderach. Branie mocne i energiczne z opadu. Edytowane 18 Listopada 2015 przez michcio 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobio Gobio Opublikowano 18 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2015 (edytowane) Michcio płyn w druga stronę ...i nie schodź poniżej 5' Miłego wypoczynku.Pozdrawiam Edytowane 18 Listopada 2015 przez Gobio Gobio 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamikazzze Opublikowano 19 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2015 (edytowane) P.S.Ja @Jedrek115 cykałem tamte fotki Aparat to Nikon D90 + Tamaron 17-50 F/2.8Komplet polecany przez @Patu Edytowane 19 Listopada 2015 przez kamikazzze 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi