malinabar Opublikowano 19 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2015 I temat jędrkowych zdjęć się wyjaśnił - te są równie fajne . Tak jak i rybki ... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolo575 Opublikowano 20 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 Mały ale cieszy 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 20 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 Powoli się ruszają. Godzinka czasu i trzy większe + kilkanaście mniejszych i szczupaczek. Podążają za stadami cierników. Nowe gumki też łowią 24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Perla Opublikowano 21 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2015 Zazdroszczę wam chłopaki tych pięknych pasiaków .U mnie niestety w tym roku z powodu bardzo niskiej wody mogę tylko pomarzyć o tak pięknych sztukach .Aż miło popatrzeć . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 21 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2015 Nareszcie , po dłuższej przerwie , zameldował się dzisiaj konkretny pasiaczek - radość pełna . Piękna , jesiennie gruba , opasła mamusia - taka prawie czterdziecha . Pyknęła tuż przy łódce , w korytku , na nieco cięższy zestaw - MXS72L 10lb i powyginała go całkiem nieżle . Przynętą był ES 4" na 5 gramach . Było też sporo mniejszych okonków na typowo ulajtowy kijek , choć mam wrażenie , że rybki jeszcze nie pogrupowane i rozproszone są nieco mimo pory roku . A tak w ogóle to dzisiaj był znowu dzień konia jeśli chodzi o szczupaki ( no może o szczupaczki ) , częstotliwość brań i holi taka szwedzka bardziej , rybki zdecydowanie lepiej reagowały na nieco większy rozmiar przynęty niż zwykle , adekwatnie do końcówki listopada . 34 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 24 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2015 Jedyny 30-tak dzisiaj. Reszta 30 szt. od 20-25cm. Jeszcze plecionka niezamarza, więc można łowić 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 24 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2015 Przejdź na żyłkę i łów do lodu...bo się już przyzwyczaiłem (lub będą nudy ) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beton Opublikowano 25 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2015 o i zaspokoił ciekawość... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 25 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2015 o i zaspokoił ciekawość... Moją na pewno Ok wracamy do tematy panowie. Włamywaczom mówimy stanowczo nie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny CF Opublikowano 25 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2015 u mnie dzisiaj jeziorko X skuło lodem więc skoczyłem na parę minut na głęboką żwirownię i zameldowało się parę sztuk w przedziale 20-25cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 25 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2015 Dzisiaj poświęciłem 1,5h perczykom, ładne słońce zachęcało do wyjścia...osłonięte drzewami zatoki skute lodem....udało się wydłubać 13 sztuk niestety rozmiar przemilczę.Zabawa była jednak przednia bo wszystkie ryby zasysały najmniejsze kajtki położone na dnie, zdarzały się brania nawet po 4-5 sekundach od opadnięcia gumy na dno. W klasycznym opadzie praktycznie bez kontaktu... Pozdrawiam,malcz 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dubczak Opublikowano 25 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2015 Dzisiaj taki z +30 na boczny trok plus parę mniejszych. 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawello Opublikowano 26 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2015 Dzisiaj poświęciłem 1,5h perczykom, ładne słońce zachęcało do wyjścia...osłonięte drzewami zatoki skute lodem....udało się wydłubać 13 sztuk niestety rozmiar przemilczę.Zabawa była jednak przednia bo wszystkie ryby zasysały najmniejsze kajtki położone na dnie, zdarzały się brania nawet po 4-5 sekundach od opadnięcia gumy na dno. W klasycznym opadzie praktycznie bez kontaktu... Pozdrawiam,malczMarcin, ZZ czy jakiś Twój dołek? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 26 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2015 Dzisiaj na ponad setkę przerzuconych jeden w miarę. Wszystkie brały na przynętę prowadzoną na bocznym troku w ślimaczym tempie. Na główkę nawet podbicia. 28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 26 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2015 Marcin, ZZ czy jakiś Twój dołek? Jeziorko w Wawie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas93 Opublikowano 26 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2015 Przedzimowy 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezes77 Opublikowano 26 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2015 Zmrokowiec 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 27 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2015 (edytowane) Dzisiaj w dwie godziny 3 większe. Patrząc na zdjęcia -chyba jednego złowiłem 2 razy (o 10:36 i o 12:22) w różnych miejscach Edytowane 27 Listopada 2015 przez bigrafi 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piwo Opublikowano 27 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2015 (edytowane) Dzisiaj w dwie godziny 3 większe. Nie cytujemy zdjęć!! Patrząc na zdjęcia -chyba jednego złowiłem 2 razy (o 10:36 i o 12:22) w różnych miejscach No te wyglądają faktycznie na te same. Edytowane 27 Listopada 2015 przez mario Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 27 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2015 Raczej, tylko bardzo podobne . Ten drugi , nie ma czarnych plamek na płetwie ogonowej.Oba piękne . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 27 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2015 Te plamki to raczej błoto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. patu Opublikowano 27 Listopada 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2015 Piękne oksy panowie.Poniżej jeden z ostatnich, 44cm na rippera Daiwa Tournament d`Fin 4`.Sprzętowo TX 763, STL 4000 2010, Ninontho 0.1 52 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 27 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2015 Patryk , toś dowalił zdjęciem i rybonem jak zwykle , pyszczysko wyszlo jak u barramundi nie przymierzając . Coś więcej o okolicznościach połowu ? Otoczenie takie bardziej brzegowe a tu takie rybska ... TX cięty czy w pełnej długości ? Zapracował pod rybką ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 27 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2015 (edytowane) Typowy, lekki , mulony, brzegowy opad... więcej przymiotników nie wymyślę...TX w standardzie, specyfika łowiska, występujących ryb i stosowanych przynęt tego wymaga Edytowane 27 Listopada 2015 przez patu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 30 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 Wytrzymałem godzinę and wodą , potem deszcz mnie zmył Praktycznie co rzut to okoń. Parę większych też się trafiło. 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi