red_666 Opublikowano 14 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 A ja ma zbiornik 8ha gdzie zachowują się jak bolenie. Żerują widowiskowo, wiem, że są ale są sporadycznym łupem wędkarzy. U mnie też kompletna nędza. Widziałem sztuki 30-35 cm polujące na narybek. Miałem 27 i 31 cm jako przyłów na wyczyn. Ale boczny trok czu obrotóweczkę 00 ignorują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
red_666 Opublikowano 14 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 Zobaczyny co powiedza teraz na keitechy ... Kupiłem wielkość 2 i 3. Tradycyjnie limonkę, ayu i sexy. Popróbujemy na główeczkę i boczny.... Póki nie zamarznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 15 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2015 Witajcie To mój jesienny okonek, złowiony klasycznie z opadu. Przynęta Berkley Flex Cut 35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puszek7 Opublikowano 15 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2015 Ależ wybarwiony Maćku ;] Czy to zasługa lampy? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krakus Opublikowano 15 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2015 Ładny Garb MaćkuWygląda jak zamrożony 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
surk Opublikowano 15 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2015 Maciek czy ten okoń jest z Hechten? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 15 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2015 Grudniowy dzień wykorzystany w 100 %. Pogoda i ryby dopisały.Rybki w przedziale 33-41 cm.Elitka cw 5g i twin power mg c2000s z plećką daiwa tournament i końcu zestawu po kolei wszystko co w skrzynce Mateusz Jesli mozna, to pare pytan Jaki model tej elitki, 6lb? Na jakiej glebokosci lowiles i z jakim obciazeniem?Reagowaly na agresywne prowadzenie czy raczej na wolne z dluzszymi przytrzymaniami? Dzieki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 16 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 Ależ wybarwiony Maćku ;] Czy to zasługa lampy? Słońce chyba akurat wstawało Do tego lampa i pięknie pozujący pasiak. Pięknie się nastroszył. Maciek czy ten okoń jest z Hechten? Tak to okoń z Hechten. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 16 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 Coś powyżej minimum się uwiesiło. Brania na płotkę prowadzoną bardzo powoli na bocznym troku. 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smasher Opublikowano 18 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2015 wrzuce 2 moje Pasiaki z tego tygodnia. 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motylW1 Opublikowano 18 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2015 Witam , dzisiaj było kilka rybek ,nawet sporo różnych gatunków.Między innymi taki okonek: 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sinopapużasty Opublikowano 20 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 Ładnie wybarwiony pasiaczek 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 20 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 Kijek TR60 kręciołek wielkości 1000, na nim żyłeczka 0,14mm i okonek 5cm własnej produkcji na główce, powiedzmy że 3g 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapek Opublikowano 20 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 IMG_0105.JPG IMG_0104.JPG Kijek TR60 kręciołek wielkości 1000, na nim żyłeczka 0,14mm i okonek 5cm własnej produkcji na główce, powiedzmy że 3g To jest podlodówka? A gdzie jest już lód? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 20 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 Nie, to jest guma, tylko główka jest kombinerkami potraktowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 20 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 Fajna wykałaczka z tego króciaczka . A jak to się sprawuje w praktyce - delfin i brak rear gripu ? Waga pewnie musza wyszła a rzuty jednoręczne tylko ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 20 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 (edytowane) Kijek sprawuje się naprawdę fajnie, nie czuję że mam coś w ręce bo waży 26,7g Dzisiaj zaliczył jeszcze szczupaka 73cm i wiem że o kij mogę być spokojny.A delfinek jest bardzo, ale to bardzo wygodny.Rzuty z kija są, hmm, specyficzne, gdyż lewą ręką trzymam żyłkę i prawą robię wymach, tak się przyzwyczaiłem i tak mi wygodnie Edytowane 20 Grudnia 2015 przez fish28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 20 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 (edytowane) Ot taki "siurprajs" cztredziestakowy na ZAYEBARKA PZDRZanderix Edytowane 20 Grudnia 2015 przez Zanderix 26 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Boruch Opublikowano 21 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2015 Taki oto z 4 z przodu. Sprzętowo fenwick HMG 8-35g, P-line 0,12 na red arcu 10200. walnął w fishantera 10cm zółtego w czarnym grzbietem. Lokalizacja gdzieś we mgle na południu Polski 30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tomus Opublikowano 23 Grudnia 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2015 Dziś super dzionek ... Piękna pogoda, ryby dopisywały... Oprócz niewielkich udało się przechytrzyć kilka sztuk grube 30+ i jednego rodzyneczka 41cm - który zaprezentował się na zdjęciu 50 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg1407 Opublikowano 23 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2015 Tomek dobry garb ! turawiasty ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabage Opublikowano 24 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2015 Tomek dobry garb ! turawiasty ? zaryzykuję i powiem że na bank nasz Turawski czuję to w krzyżu chyba ze to starość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomus Opublikowano 25 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2015 zaryzykuję i powiem że na bank nasz Turawski czuję to w krzyżu chyba ze to starość Tak jest...... Turawiasty 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
red_666 Opublikowano 25 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2015 A ja miałem pokaz fochów pasiaków okołobugowych. W odstępie czterech dni zmieniły gust z keitechów 2, którymi się zażerały a które wczoraj bez skutku uczyłem pływać na całkiem brązowe duże porki, które w ostatniej godzinie otworzyły mi wodę Zmuszają do kombinowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DAWIDspinn Opublikowano 26 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2015 Świąteczny wypadzik na okonie. Rybki brały strasznie chimerycznie, ale za to nadrabiały wielkością Dwa największe z 4 z przodu. Tata łowił na plecionke, ja na żyłke. Okonie zdecydowanie preferowały żyłke. Skończyło się chyba na wyniku 11:1 41 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi