bigrafi Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Kilerów na okonie jest tyle ile łowiących na nie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Też trafiłem dzisiaj wytartą samiczkę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 1 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2015 Gratulacje za fajne pasiaki.Zanim pogoda i brania siadły, wytropiłem na 7,5m takiego ,, zwierzaka ,,42cm. Bardzo mnie ten Garb ucieszył i zakonczył kwiecien ładnym połowem. 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bayrt Opublikowano 1 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2015 Dzisiejszy pierwszy grubszy, a miał być szczupak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 1 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2015 Dzisiejszy największy 36cm, do tego mała niespodzianka w postaci karasia, który zassał cierniczka podczas opadu. 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekc1991 Opublikowano 2 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2015 Karaś wymiata ta gumka to własnej roboty czy z masowej produkcji ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur43 Opublikowano 2 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2015 Śliczne rybki,karaś też! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaro73 Opublikowano 2 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2015 U mnie na koniec dnia, pasiasty przyłów na cabaliste 125 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 2 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2015 Własnej produkcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 3 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 Z rana - wreszcie biorą jak mają w maju - walą, że w kij idzie prąd. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 4 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2015 Trochę monotematycznie W południe się zaczęło okoniowanie - ponad 50szt. przez 2 godz.Nowy kijek daje kopa. 31 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motylanoga Opublikowano 5 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2015 Na mojej wodzie jest dramat od miesiąca zeroooo już jestem na etapie zakupu spławikówki okonie się od marca potopiły a w warcie taka cisza jak by styczeń był nawet bolas nie chlapnie a wody chyba po kolana 12g w warkoczu się ciężko podbija. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 5 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2015 (edytowane) Jakoś nie narzekam Dzisiaj trochę gorzej, ale coś tam nadal się dzieje. Do tego jeszcze był szczupak. Edytowane 11 Maja 2015 przez bigrafi 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 7 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2015 Dzisiaj tylko brały przez kilkanaście minut. 6szt. udało się namierzyć + znowu szczupaczek około 60cm 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TYY Opublikowano 7 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2015 Garbusy rewelka , Ja dzisiaj jedynie trzykrotnie mogłem się popatrzyć na garby 30+ które odprowadzały mi przynęte po kilka sztuk.. ale wiem gdzie mniej więcej lubią przebywać także spokoju im nie dam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 7 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2015 U mnie chodzą stadami i jak się trafi to jest zabawa, ale nie raz wracam też o kiju. Popołudniami ostatnie dni bez puknięcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 8 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2015 Godzinka na dotlenienie głowy po nocnej pracy i dalej do pracy 4 okonki i znowu szczupaczek. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 8 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2015 bigrafi, ladnie dzialasz w temacie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 8 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2015 Każdy by działał jakby miał łowisko pod nosem Właśnie pracuję i patrzę sobie na wodę. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekc1991 Opublikowano 8 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2015 Godzinka na dotlenienie głowy po nocnej pracy i dalej do pracy 4 okonki i znowu szczupaczek.Noo okonie piękne :-) a jak one rozmiarowo stoją? :-) 40cm przekroczyc czesto sie udaje ? :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 8 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2015 Nie. Największy jak na razie 37cm. Ale zbiornik ma dopiero 3 lata 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 9 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2015 (edytowane) 17szt. w 2 godzinki. Z ciekawostek. Jeden wypluł gumę co wczoraj wciągnął Edytowane 9 Maja 2015 przez bigrafi 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bootleg Opublikowano 9 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2015 Kapitalna musi być to woda. Zabawa podejrzewam przednia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk_80 Opublikowano 9 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2015 (edytowane) Super Okonie. Za 2-3 lata będziesz łowił regularnie 40+ Oby tylko miłośnicy białego mięsa tego nie zwęszyli a będzie ok. Edytowane 9 Maja 2015 przez luk_80 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 9 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2015 Piękne , zdrowe rybki . I takie odpasione jakieś .Gratulacje ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi