marius13 Opublikowano 25 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 Piekne garbusiatka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirko filipovic Opublikowano 25 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 Bardzo ładny plakat z okoniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsztyniak Opublikowano 26 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 Na tej miarce okoń wygląda jak by na prawdę to był plakat hehehe gratulacje kolego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TYY Opublikowano 26 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 (edytowane) Dzisiaj, coś tam skubało jeden lepszy się trafił równe 33 cm, reszta przedszkole ale takie przedszkole pod 18/20 cm czyli nie było tragedii Edytowane 26 Maja 2015 przez M4TYY 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmon1977 Opublikowano 26 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 Największy z dzisiejszych smakoszy 3 calowych Swing Impactów.Paweł jezeli cumujesz przy moscie ,uwazaj na milicje -50 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 26 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 Paweł jezeli cumujesz przy moscie ,uwazaj na milicje -50 zł Milicję? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawgas Opublikowano 26 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 Paweł jezeli cumujesz przy moscie ,uwazaj na milicje -50 zł Spokojnie - to rejon gdzie siatki stawiają w biały dzień i wyjątkowo popularny jest agresywny opad przy pomocy 40 g pilkerów. Jakakolwiek kontrola to byłby cud Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Perla Opublikowano 27 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2015 Witam,U mnie już pomału też zaczęły gryźć pasiaki i oto moj pierwszy wiosenny warciany czterdziestak . Kij Phx elixir 862 w dwu składziekołowrotek Shimano TP 1000 żyłka 0.16 mistralmeps roz.2. pozdrawiam 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 27 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2015 Perla - gratki.. .za okonia i za to, że są tu jeszcze wędkarze pamiętający o obrotówkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ferret Opublikowano 28 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2015 Witam!Gratulacje okoniarze ;-)W ramach testu dodawania zdjęć wklejam kilka swoich z wczesnej wiosny. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ferret Opublikowano 28 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2015 (edytowane) I dwa 'komiksy". Sprzęt: SG MPP 3-16Red Arct 200Power Pro 0,12Keitech swing impact/dragon reno killer Edytowane 28 Maja 2015 przez Ferret 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 28 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2015 I dwa 'komiksy". Sprzęt: SG MPP 3-16Red Arct 200Power Pro 0,12Keitech swing impact/dragon reno killerŁuuu Panie woda jak w akwarium Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 28 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2015 Piękna woda.Ja ruszam od czerwca na pasiaki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ferret Opublikowano 28 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2015 Woda faktycznie czysta, niestety w ciepłej porze całkowicie zarasta.Trzeba więc się śpieszyć ;-) 24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trouter Opublikowano 30 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 A ja przytuliłem na "Częstochowskiej" Warcie takiego pasiaczka:Wypad spontaniczny - niejako przy okazji ogniska na działce. Okonie dzisiaj trzepały niemiłosiernie (u mnie był stan "przed burzą").Pozdro. 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalos.77 Opublikowano 31 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2015 (edytowane) Witam.Sezon okoniowy otwarty. Radocha podwójna ,bo warunki ciężkie i pierwsze okonie na casting ...a wieczorem jeszcze dostałem bonus..... ...niestety musiałem zrezygnować z sesji i po tajniacku rybce zwrócić wolność ,bo zjawili się "amatorzy mięcha" . Sprzętowo.MHX MB 842-2 7' 1/8-5/8oz.Scorpion 1001 xt ,pletka Momoi Oshikage 0.10Przynęty Lunker 3' na gamaku 7g.Pozdrawiam Seba Edytowane 31 Maja 2015 przez sebalos.77 24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kowalek87 Opublikowano 31 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2015 Na mojej miejscówce powoli ruszają się okonki, jeszcze pojedyncze, ale to kwestia czasu kiedy będzie ich więcej. Największy ok. 40 cm, przynęta fishunter 5 cm na 12 gr główce. 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 1 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2015 Witajcie.Pieknych okoni ,, przybywa ,, na forum. Gratulacje. Jeziorowy rozbójnik.Złowiony 12 kwietnia miedzy 8-9m Ten sam amator silikonu zlowiony nastepnego dnia ( 13 kwietnia )Na tej samej głebokosci. 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 1 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2015 Inaugaracja sezonu łódkowo-spinningowego na naszych zaporówkach nadzwyczaj łaskawa . Były sandaczyki , były szczupaczki i były moje kochane pasiaczki oczywiście . Pojedyncze , fajne ryby w korytku , wcale niemałe ... Poniżej dwa największe .38 cm - bardzo sponiewierany po wiośnie , mnóstwo obcierek i uszkodzeń , ale waleczny . 41 cm - zdrowy , odpasiony całkiem dobrze i silny jak tur . (sorrki za kadr - to mój mini statyw ) Sprzętowo Graphiteleader Corto EX GOCXS-732UL-T , Vaniek C3000 . najcieńszy HM8X i taki brudasek na ołowianej główce . 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bruzda Opublikowano 2 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2015 Niedzielne 38 cm z Lubiąża. Na wodzie od 5:00, zaś pierwszy kontakt dopiero po 11:00 i to tylko na chwilę, bo jak szybko podniosły się w toń za drobnicą, tak i szybko zakończyły stołowanie. Niemniej, Fantom od Tomka Duera "rozprawiczony" 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 2 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2015 Bruzda, i jak się ten Fantom sprawuje? Nadaje się do ostrzejszego jigowania małymi gumkami i jaskółkami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 2 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2015 Wreszcie mogę się trochę ruszać, walnęła mnie rwa kulszowa. Okonie się pochowały, ale coś tam się udaje wydłubać spomiędzy szczupaczków, które się pojawiły w ilości hurtowej . Niestety wraz z nimi zjawiły się gumofilce z żywcami.Wczoraj dwa się tylko w godzinkę udało złowić + 3 szczupaczki, z czego jeden nie chciał zapozować tylko się spiął przy brzegu, a był ładny . Zapięte oba za koniuszki pyska, brania bardzo delikatne. 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalos.77 Opublikowano 2 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2015 Fajnie ze wracasz ,rybka zacna ,no i zdrówka życzę....a gumowce z żywcem to i u mnie są plagą, niestety 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 2 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2015 47 cm, w zasadzie powinien trafić do wątku o przyłowach bo wpadł jako typowy przyłów przy szczupakach - przynęta Slider 10 F 30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriu78 Opublikowano 2 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2015 Malinabar zacne "okonki" na inauguracje sezonu polowiłes gratulacje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi