mlgi Opublikowano 20 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2015 Przykro mi bardzo ładnie Podlaska rzeczka tylko norweska ryb jest masa ale piekielnie trudnaLedwo co rozszyfrowałem ten tekst...Bigrafi kolejna porcja pięknych okoni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalos.77 Opublikowano 20 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2015 Piękne ryby i foty , za usuwanie patologii ,szacun Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 20 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2015 Piękne kolory Warto było ruszyć wcześniej d..pe z wyra Trochę bieganie było wzdłuż brzegu - widać był jak gonią drobnicę. Na łowisku sam w sobotę, wszyscy się ładnie wynieśli, bo ryba nie brała .Następny kłusol pogoniony, oczywiście 2 żywce to było mu za mało, trzeba jeszcze było spinningiem łowić. Szybko się zwinął 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
strumien Opublikowano 20 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2015 Piękne okonie ! Z zazdrością gratuluje łowcy . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z Olsztyna Opublikowano 20 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2015 (edytowane) To i ja coś tam ... Edytowane 20 Czerwca 2015 przez Z Olsztyna 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kowalek87 Opublikowano 20 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2015 To i ja coś dorzucę, nie za duże, ale zabawa była niezła, największy 39 cm. Przynętą był 5 cm fishunter na 9 i 12 gr główce. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 20 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2015 Bigrafi, totalna dominacja w watku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 21 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 Parę następnych zdjęć do kolekcji. Z gumkami nie chciały współpracować, a woblerkiem niestety daleko rzucić nie szło pod wiatr. Ale coś tam się udało wydłubać. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 21 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 Chyba muszę też robić foty Wysłane z mojego HTC One_M8 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esox1999 Opublikowano 21 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 Chyba muszę też robić foty Wysłane z mojego HTC One_M8 przy użyciu TapatalkaMusisz Musisz .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 21 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 Wysłane z mojego HTC One_M8 przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 21 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 @Ezehiel, ale ma nienaturalnie dłuuugi ogon Fajny, czyżby z tych Street Fishingowych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 22 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 Jeszcze parę. Można ustawiać wg nich zegarek. Znowu w tej samej godzinie brania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GregorS Opublikowano 22 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 Cześć, widzę że nie tylko u mnie napływają na miejscówkę o określonej godzinie. Taki 34cm przyłów przy sandacz-owaniu. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 22 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 Ja najpierw stoję na brzegu jak czapla i obserwuję wodę . Jak zaczynają podganiać drobnicę to trzeba ruszać zadek i rzucać. Przeważnie z jednego miejsca 2 - 3 szt. się wydłubie. Trochę teraz utrudnione łowienie ze względu na wiatr wiejący w twarz i fale, które nie ułatwiają obserwacji powierzchni wody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas93 Opublikowano 23 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 To i ja coś wrzucę 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaDza Opublikowano 23 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 Garbate 40+ B-) 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Opublikowano 23 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 Piékne!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filip1 Opublikowano 23 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 Mój debiut w tym temacie z PB - 38cm 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 25 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 (edytowane) Udało mi się wyrwać mi wreszcie nad wodę. PS OGŁASZAM KONKURSDla pierwszej osoby, która odnajdzie takiego samego okonia złowionego przynajmniej dwa razy - zestaw cierniczków (5szt). Trzeba poszukać w poprzednich postach. W tym każda ryba inna Edytowane 25 Czerwca 2015 przez bigrafi 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobio Gobio Opublikowano 25 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 Obstawiam ze na zdjeciu nr 5i 6 jest ta sama ryba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 25 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 Pięknie są ubarwione te Twoje Garbusy, aż miło popatrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobio Gobio Opublikowano 25 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 7 i 9 tez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 25 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 Nie na tych zdjęciach Tutaj każdy jest inny. Trzeba przejrzeć wszystkie zdjęcia i dokładnie oglądać paski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 25 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 Przy tej ilosci zdjec co wstawiles, to bedzie niezla zabawa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi