MALIN. Opublikowano 8 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 sandookoń okonki 002.JPGokonki 003.JPGA miało to takie ładne ząbki sandaczowe? Gratulacje ! fajny skubaniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qmichalq Opublikowano 15 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietruk Opublikowano 15 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 Fajne i takie "kololowe" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 15 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 Ło matko , kolorki wzorcowe . Gratulacje ! Główkowo czy troczkowo ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarasszy Opublikowano 15 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 Faktycznie bardzo pięknie za pozowały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qmichalq Opublikowano 15 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 Trok bo sa daleko na wodzie, ale biora z podbicia bardzo delikatnie te najwieksze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonPablo Opublikowano 15 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 Bankowo photoshop. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonPablo Opublikowano 15 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 A proszę bardzo.okonki 001.JPGWygląda jakby chciał piątkę przybić 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qmichalq Opublikowano 15 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 Poprawione tylko krzywe i poziomy, kolory z tej wody w zimnej wodzie zazwyczaj takie maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bony20 Opublikowano 15 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 Trzeba skoczyć na pasiaki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobio Gobio Opublikowano 15 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 Okzonie to maja przeje..ne - przez cały rok mogą się nadziać!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tendo11 Opublikowano 16 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2015 Okzonie to maja przeje..ne - przez cały rok mogą się nadziać!!!Nie wszędzie, u mnie marzec i kwiecień to okres ochronny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszpe Opublikowano 16 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2015 Malowane aerografem na miejscu jak nic:) kolory "katalogowe" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hm62 Opublikowano 16 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2015 Ależ piękne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Perla Opublikowano 17 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 To i ja się pochwale swoim pasiakiem :)fotka zrobiona telefonem ale i tak jest git .Dodam tylko ze pasiak jest rodowitym obywatelem Niemiec pozdrawiam Paweł 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aleksander54 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 Może ktoś wie co z okoniami we Wrocławiu? Sam nie mogę sprawdzić bo jak co roku mam kłopoty z wykupieniem oplaty okręgowej - jeszcze nie nadrukowano kwitków dla członków innych okręgów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bari89 Opublikowano 23 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 Coś wątek stanął. W związku z tym ja coś napiszę, żeby może go trochę ruszyć W ostatnim czasie po zejściu lodu byłem kilka razy na pobliskim jeziorku, ale niestety efekty traficzne. A to szczupaczek niewielki, a to okonik +-20cm. Cytując słowa z niedawnej "afery": "ch..., dupa i kamieni kupa":D W ubiegłym roku przez prawie cały styczeń (dopóki lód nie związał) można było tam przyjemnie połapać pasiaków, raz mniej raz więcej ale nie przypominam sobie wyjazdu bez kilku okoni z czego conajmniej 1-2 powyżej 30cm.Pocieszcie mnie i napiszcie, że tylko u mnie taka nędza:D A może nie tylko u mnie bo nasz portalowy okońmajster ucichł ostatnimi dniami. Iras wzywam Cię do tablicy, pochwal się jak u Ciebie;) Wstawiłbyś znowu zdjęcie jakiegoś ładnego garbusa, skoro sam nic konkretnego nie mogę ostatnio złowić to chociaż daj popatrzeć na jakaś ładną rybę na fotce:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekc1991 Opublikowano 24 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 Bari sprawdz u Irasa w wątku :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MALIN. Opublikowano 25 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Piękne ! Wyglądają jak woblery Gratulacje! 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 25 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Ślicznie ubarwione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoen Opublikowano 25 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Kto pozwolił malować ryby!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejZareba Opublikowano 25 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Piękne garbuski. Gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur43 Opublikowano 26 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 (edytowane) Okoń jak malowany.Malinowy. Edytowane 26 Stycznia 2015 przez Artur43 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciekj Opublikowano 26 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Piękne kolory ! Gratuluje takich ryb Mój taki kolorowy nie był, wyraźnie był po przejściach. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrado Opublikowano 28 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 Witam, no no piękne okonie łowicie panowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi