fish28 Opublikowano 30 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 To był ostatni okoń z tej wody.Dzisiaj zajechałem, a tu lód 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nizioł Opublikowano 30 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 Ktoś był dzisiaj nad wodą? Żyłka daje radę czy już męczarnia. Wybrałbym się jutro zamknąć sezon ale jak ma mnie szlag trafiać z zamarzającymi przelotkami to chyba sobie daruję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz1997 Opublikowano 30 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 piękne oksy panowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 30 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 Ktoś był dzisiaj nad wodą? Żyłka daje radę czy już męczarnia. Wybrałbym się jutro zamknąć sezon ale jak ma mnie szlag trafiać z zamarzającymi przelotkami to chyba sobie daruję...Ja tam dzisiaj jeszcze pływałem i przy -2 , -3 st.C cieńka ośmiosplotówka dawała radę , tak że żyłeczka myślę tym bardziej . Tylko wiatr dawał popalić okrutnie przy tej temperaturze . Bez fajerwerków niestety ostatnie łódkowe łowy - kilka niewielkich pasiaczków , jakieś małe zębate ... Byle do wiosny . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
russian80 Opublikowano 30 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 Dziś z rana na Krznie, na woblerka od pana Dylewskiego.mam sentyment to starych kijków cormorana jak ten model sie sprawuje ?cw dosc duze na okonki..ale te cormoranki chyba miały zawyżone CW...sorki ze nie na temat okonków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 31 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2015 Wszystkiego dobrego ;-) na nowy rok URL=http://www.fotosik.pl/zdjecie/254065f5f69c73dd][/url] 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandre Opublikowano 31 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2015 wygląda na 60 ile miał ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej1979 Opublikowano 31 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2015 Niema 60 ale jest DUŻŻY. GRATKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 31 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2015 Rączki wyciągnięte, paluszki schowane, ale i tak jest duży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 1 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2016 No, ze 42 centy. Panowie, jak okoń jest duży, to naprawdę widać, że jest 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klim Opublikowano 1 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2016 No, ze 42 centy. Panowie, jak okoń jest duży, to naprawdę widać, że jest tiaa, a głowka to pewnie 50gramowa?!obstawiam forumowe minimum 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 1 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2016 E, no może bez przesady. Pewnie taki średniak, ale żeby zaraz duży? Za to z pewnością wiedzie prym w konkursie na najbardziej wepchniętego w obiektyw A duże to mają tak ca. 0,5. Jakoś nie sypnęło nimi w tym roku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lars Opublikowano 1 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2016 E, no może bez przesady. Pewnie taki średniak, ale żeby zaraz duży? Za to z pewnością wiedzie prym w konkursie na najbardziej wepchniętego w obiektyw A duże to mają tak ca. 0,5. Jakoś nie sypnęło nimi w tym roku... Pewnie jednym z powodów małej ilości okoniowych pięćdziesiątek jest wycofanie się z aktywności na JB, Irasa . 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 1 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2016 Zapewne. Ale myślę, że to nie jest jedyna osoba, która regularnie łowi duże ryby. Ja w tym roku, podobnie jak w poprzednim zaliczyłem 3 krótkie wyjazdy okoniowe, ale wyniki były relatywnie słabsze... Mam wrażenie, że zadecydowała bardzo zmienna pogoda. Oby w przyszłym, tfu, w tym roku było lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 1 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2016 Iras wrzuca co nieco na twarzoksiążce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartuch5473 Opublikowano 1 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2016 (edytowane) Ładny okoń. Jak na moje oko jest "ciut"większy niż minimum. Edytowane 1 Stycznia 2016 przez bartuch5473 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 1 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2016 Ale dyskusja, ile mial cm ;-) Ładnie Wam gul skoczył. Ps tyle co mój gnoj ;-) 40. Dokładnie 39,5 ;-) ;-) ;-) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 2 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 Faktycznie mi skoczył 31 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 2 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 Eeeeeeeee 27 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg1407 Opublikowano 2 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 (edytowane) Kamil ! ja sie aż go boję ! I to jest prawdziwy PASIASTY IROKEZZ :lol: Wszystkiego najlepszego w nowym roku i tylko takich ryb ! Edytowane 2 Stycznia 2016 przez Greg #2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 2 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 (edytowane) Jak jeszcze ktoś wrzuci fotę jeszcze większego... to przestanę czytać ten wątek (ale i tak gratuluję wszystkim łowcom bez względu na długie czy też krótkie ręce ) Edytowane 2 Stycznia 2016 przez BOB1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 2 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 Pięknie się zaprezentował Agresywnie na maxa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 2 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 Pięknie się zaprezentował Agresywnie na maxa Agresji musiał mieć w sobie sporo, bo wystartował do jerka 17cm/100g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 2 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 Jak jeszcze ktoś wrzuci fotę jeszcze większego... to przestanę czytać ten wątek (ale i tak gratuluję wszystkim łowcom bez względu na długie czy też krótkie ręce )Większego miałem tylko wiosną. Ten z jesieni zażarł podszarpywanego cannibala 4". Tylko główka wystawała z pyska... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandre Opublikowano 2 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 (edytowane) Patu kiedyś dobrze gdzieś napisał. Jednoplanowe fotki sa słabe. Niekiedy ryba która jest na prawde duża źle sfotografowana wygląda na średniaka. Rączka do przodu jak najbardziej, ale widzimy sporo przypadkow gdzie wędkarz żałuje, że nie jest czarnoskórym ( mam na myśli zasięg ramion nie ... siusiaka:P)Kamil i Krzysiek ... przepiękne foty. Wobler ... pewnie, że mi skoczyl gul bo lowisz okonie ktore widuje na zywo rzadziej niz Radwańska na mieście dlatego za wyniki gratuluję i czapki z głów Ale foty średnie ze wzgledu na fałszywe odwzorowanie wielkości. Moja opinia ... wolno mi ..howgh Edytowane 2 Stycznia 2016 przez Sandre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi