WOBI Opublikowano 2 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 Większego miałem tylko wiosną. Ten z jesieni zażarł podszarpywanego cannibala 4". Tylko główka wystawała z pyska...Cannibal 4 ,5 i 6" to jest guma , znam kanał gdzie 90% sandaczy siada tylko na to i nie potrafię zrozumieć dlaczego... Oczywiście okonie i szczupaki z przeróżnych wód też je cenią . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sinopapużasty Opublikowano 2 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 Panowie a te okoniska to z 2015 czy już 2016? :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 2 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 Przecież to wątek 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAMIR Opublikowano 16 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2016 Jesienne 47 cm szczęścia. Kijek do 12g i plecionka 0,06 także była jazda po atomowym braniu. Moja życiówka W tym dniu brały tylko mamuśki : 36, 37, 38, 42 i ,,karpik" na zdjęciu. Wiem ,że w tej wodzie są 50+ tylko kiedy będzie ten dzień .... Pozdrawiam 26 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAMIR Opublikowano 20 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2016 Trochę wspomnień z 2015.Jesienny sezon to jest to Tego dnia zameldował się tylko jeden ale za to całkiem sympatyczny - 42cm. Branie nastąpiło na spadzie podwodnej górki. Spin do 13g i żyłka 0,14. Hol z głębokości 7m - to lubię 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi