Sandacz23 Opublikowano 21 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 Szybki wypad po pracy na godzinę nad wodę. 11075966_816908695013472_1451133378_n.jpg czy kijek w ręku to SG MPP 3-16 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz199044 Opublikowano 21 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 czy kijek w ręku to SG MPP 3-16 ? Dokładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shavt Opublikowano 21 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 C&R https://www.youtube.com/watch?v=YMhSc8xWV_U 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j-23 Opublikowano 21 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 C&R https://www.youtube.com/watch?v=YMhSc8xWV_Umój ulubiony filmik z racji tego że statystą tam byłem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornetes Opublikowano 21 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 Kolego ,,shavt,, AŻ MIŁO OBEJRZEĆ!!! Wielkie graty, pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalka Opublikowano 21 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 Ja dziś też postanowiłem się od jaziować (stara miłość nie rdzewieje). Pierwszego bałem się wziąć do ręki bo myślałem, że wybuchnie te moje są tuż przed. Fajne te filmiki Pozdrawiam Serdecznie 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur43 Opublikowano 21 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 Piękna rybka.Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Houdini Opublikowano 22 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 Ale upasiony gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturrr Opublikowano 22 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 (edytowane) A to mój nowy rekord. 33 cm ale z pół kilo wagi. Piękny. Na godzinke z synkiem wyskoczylem. Szkoda że nie na jego zestawie się zameldował.Sprzęt to cc51 z kijkiem chyba do 8 g od Mekamila. Plecka mikado tanioszka 0, 1 i guma daiwy z offsetem na czeburaszce.Temperatura ok5-6 stopni. Slonecznie i wietrznie. Edytowane 22 Marca 2015 przez Arturrr 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreadknight Opublikowano 22 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 Ja dziś też postanowiłem się od jaziować (stara miłość nie rdzewieje). Pierwszego bałem się wziąć do ręki bo myślałem, że wybuchnie te moje są tuż przed. Fajne te filmiki Pozdrawiam SerdecznieJak grubas z takim brzuchem jest w stanie jeszcze coś upolować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sinopapużasty Opublikowano 22 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 Jak grubas z takim brzuchem jest w stanie jeszcze coś upolować? Też się właśnie zastanawiałem co Kolega zrobił, że rybkę w tak zaawansowanej "ciąży" skusił do brania:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapfen7 Opublikowano 24 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 Jeszcze jeden grubasek 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekc1991 Opublikowano 26 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2015 Upasione mega :-D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krakus Opublikowano 26 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2015 Zajebiste rybki Panowie łowicie i miło popatrzeć ale jednak wolałbym co by było tak jak w UK od 15 marca do 30 czerwca zakaz wędkowania < wody ogólnodostępne > żeby spokojnie rybka się wytarła bo wiadomo, że w naszym kraju wiele osób pod pretekstem łowienia okoni wyciąga szczupaki i sandacze, które lądują wiadomo gdzie. Wiadomo również, że wypchane okonie w większości przypadków także nie wracają z powrotem do wody. Text nie jest skierowany do wędkarzy przez Duże W. pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 27 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 (edytowane) Zapoznaj się z zasadami publikacji zdjęć na JB.PL:http://jerkbait.pl/topic/17989-zasady-umieszczania-zdj%C4%99%C4%87-na-forum-jerkbaitpl/ Edytowane 28 Marca 2015 przez mario 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirko filipovic Opublikowano 27 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 Fajna czołöwka na teleskopie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wesol Opublikowano 27 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 Fajna czołöwka na teleskopieZ czoła za mały promień oświetla, a tak to cała łajba oświetlona i nie tylko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
invictus Opublikowano 28 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 (edytowane) Pierwsza wyprawa aby "ochrzcić" Blacka kupionego na jerku i jest 37,5cm piękna mamuśka - sądząc po brzuszku gotowa do tarła Każdemu życzę takiego rozpoczęcia sezonu Edytowane 28 Marca 2015 przez invictus 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marszall Opublikowano 28 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 (edytowane) Potwierdzam, wypad udany! Mój kij też rozdziewiczony:) Jeszcze raz gratuluję pięknej ryby! Edytowane 28 Marca 2015 przez marszall Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapfen7 Opublikowano 28 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 Pierwsza wyprawa aby "ochrzcić" Blacka kupionego na jerku i jest 37,5cm piękna mamuśka - sądząc po brzuszku gotowa do tarła Każdemu życzę takiego rozpoczęcia sezonu Ładniutki garbus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 30 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 Hejooo,jeden taki do fotki Pogoda taka,że myślałem,że grad mi nowe polaroidy roztrzaska Dawno nie dostałem tak po nosie od natury.. Przynęta to twistero-pierzak hand mejd...Popękany kijek Mikado,Zauberek i walczymyTeraz kawka i gacie wysuszyć,.... 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 30 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 A to mój nowy rekord. 33 cm ale z pół kilo wagi. Piękny.Na godzinke z synkiem wyskoczylem. Szkoda że nie na jego zestawie się zameldował.Sprzęt to cc51 z kijkiem chyba do 8 g od Mekamila. Plecka mikado tanioszka 0, 1 i guma daiwy z offsetem na czeburaszce.Temperatura ok5-6 stopni. Slonecznie i wietrznie.Artur - co to za kijek? Panowie wszystkie zielone ładne ale zawsze fotka CC51+Okoń wygrywa;)! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 30 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 (edytowane) Hejooo,jeden taki do fotki Pogoda taka,że myślałem,że grad mi nowe polaroidy roztrzaska Dawno nie dostałem tak po nosie od natury.. Przynęta to twistero-pierzak hand mejd...Popękany kijek Mikado,Zauberek i walczymyTeraz kawka i gacie wysuszyć,.... Fajny - takie są najlepsze, dla "wytrwałych".....rzeczny? Edytowane 30 Marca 2015 przez malcz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 30 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 Rybki z wody stojącej,trochę wyschłem...można ruszać znowu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo40404 Opublikowano 31 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 Pierwszy w tym roku 29 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi