Wiktor Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 ..no co..można pomierzyć RMSy wartości drgań i składowe peak-to-peak łozysk i przekładni ...jak wiele przedemną....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JanuszD Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 wi ...co ? To taki sejsmograf tylko w wersji uproszczonej, zwykle bez funkcji zapisu, jedynie jakieś wyjście posiada. I w tym właśnie miejscu sejsmograf wykazuje przewagę. Wykres taki można w ramki oprawić i nad gablotą zawiesić lub w tle za nią. Mając już taki zarchiwizowany zapis, zawsze można go porównać do aktualnego, uwzględniającego przebieg x-set fotelogodzin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Pierwsze testy TP 4000PG - całonocne kręcenie pod kołdrą nie obnażyły żadnych wad kołowrotka Szkoda tylko, że miękki, piankowy pokrowiec Japońce zastąpili szmacianym woreczkiem 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemofight Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Pierwsze testy TP 4000PG - całonocne kręcenie pod kołdrą nie obnażyły żadnych wad kołowrotka Szkoda tylko, że miękki, piankowy pokrowiec Japońce zastąpili szmacianym woreczkiem jutro czeka mnie to samo gdyż z niecierpliwością czekam na przesyłkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Pierwsze testy TP 4000PG - całonocne kręcenie pod kołdrą nie obnażyły żadnych wad kołowrotka Szkoda tylko, że miękki, piankowy pokrowiec Japońce zastąpili szmacianym woreczkiem Z pewnoscia calonocne krecenie pod koldra obnazylo cos innego 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 proponuje jeszcze EKG podłączyć a dla świętego spokoju rezonans magnetyczny zrobić co by sprawdzić czy korpus skaz nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pickerel Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Modele SW trafiły do sprzedaży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRZYMAL2 Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 proponuje jeszcze EKG podłączyć a dla świętego spokoju rezonans magnetyczny zrobić co by sprawdzić czy korpus skaz nie ma A co z chreboczeniem pod kołdrą be....chów nie słychać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 ...później Tasiorra przez pół dnia wyplątywał prześcieradło z rotorrra... Kolejny młynkofil... ...z kołowrotkiem do łóżka... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 ...później Tasiorra przez pół dnia wyplątywał prześcieradło z rotorrra... Patu toż, to TP4000PG(Power Gear), nic nie trzeba było wyplątywać - prześcieradło zmielone na strzępy 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pickerel Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 (edytowane) Czy szpule od 15 TP są w pełni kompatybilne z poprzednim modelem? Edytowane 13 Kwietnia 2015 przez Pickerel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zander58 Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 wielka burza, wielkie oczekiwania nad nowością Shimano: TP 15, a niektórzy już się ich pozbywają na Allegro za nie dużą kasę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 wielka burza, wielkie oczekiwania nad nowością Shimano: TP 15, a niektórzy już się ich pozbywają na Allegro za nie dużą kasęLink do tej niedużej kasy poproszę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pickerel Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 A ja do tej wielkiej burzy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemofight Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 wielka burza, wielkie oczekiwania nad nowością Shimano: TP 15, a niektórzy już się ich pozbywają na Allegro za nie dużą kasęja zakupiłem i nie żałuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 ja zakupiłem i nie żałuje ja nie kupiłem i też nie żałuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Link do tej niedużej kasy poproszę.Wczoraj na Alledrogo skończyła się aukcja rozmiaru 2500. Licytacja od 1300 za praktycznie nowy kręcioł. Wysłane z mojego GT-I9515 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 czyli tyle co za nowy 4000PG z JP, nie bardzo kumam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Dzisiaj był wystawiony ponownie ale chyba moc j.pl sprawiła że już nie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Może właśnie dla niektórych to była ta nieduża kasa :-) Wysłane z mojego GT-I9515 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 pewnie dlatego jak ja coś sprzedaję, to zainteresowanie średnie, bo za tanio, więc pewnie coś jest nie tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shavt Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Czy szpule od 15 TP są w pełni kompatybilne z poprzednim modelem? Szpule od 11 pasują do 15 ale tylko w komplecie z pokrętłem hamulca od TP11, am I right? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Szpule od 11 pasują do 15 ale tylko w komplecie z pokrętłem hamulca od TP11, am I right?Trzeba wystapic z petycja do Taskama 11tpma VanquishaMa 15tp Moze sprawdzić wszelkie kombinacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 TP 4000PG '15 - TP4000 '11 - Vaniek 4000 - pełna kompatybilność oczywiście każda szpulka ze swoim pokrętełkiem hamulca 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sajdol1 Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 TP 4000PG '15 - TP4000 '11 - Vaniek 4000 - pełna kompatybilność oczywiście każda szpulka ze swoim pokrętełkiem hamulca A mógłbyś skrobnąć małe porównanie tych młynków? Za dużo jest tu teoretyków i tylko w głowie mieszają 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi