Skocz do zawartości

'15 Shimano Twin Power 2015 (SW i nie tylko)

hasior

Rekomendowane odpowiedzi

panowie  mam zamiar sprzedac tp 2500mg w bardzo dobrym stanie i kupic tego nowego lepsza zabawka od mg 09 

to będą bardzo różne kołowrotki,głównie ze względu na wagę.....a jeżeli jak piszesz masz TP Mg 09 w bardzo dobrym stanie to różnica w pracy dupy nie urwie  ;)

Za to 25 gramów więcej....jeżeli oczywiście ma to dla Ciebie znaczenie.

Testował juz ktoś nowy model SW?

Jeden testował i utopił,ale wyłowił,udało się. I wcale nie są tak szczelne jak przystało na SW.Napił się wody,w środku było jej sporo,a ze smaru zrobiła się biała śmietana. Należało przeprowadzić gruntowny serwis włącznie z czyszczeniem i smarowaniem wszystkich łożysk.

Choć ma wszelkie uszczelnienia to jednak one nie działają. 

Pozdrawiam

Józef Leśniak

Edytowane przez Józef Lesniak

WTF  :blink:  :blink:? W piątek po południu Japończycy wysłali, a dzisiaj już na celnym w Warszawie... EMS daje radę... Ostatnio zamawiałem coś z USA przez UPS i nawet tak szybko nie było...  :o

U mnie zamówiony w poniedziałek dzisiaj już w PL zwolniony z cła:)

sprawdzony sklepik ?

W piątek wczesnym rankiem zamówiłem w JapanLure Shop TP 4000 HG . Wysyłka tego samego dnia. Wczoraj /środa/ przed południem był już u mnie. Z trackingu wynika, że na cle był niewiele ponad godzinę. Wyszło 1128 zł po kursie PayPala :)  :)

W Stelli 14 JDM ;)

Nawet potem zrobilem w jednym egzemplarzu z 3000 HGM => 3000 PGM (przelozenie 5:1 z przekladni 4000 i rotor 2500).

Lekkosc krecenia oniesmielajaca niedowiarkow :)

Co prawda to nie temat Stelli ale czy po zmianie ten 3000HGM ma dlugosc nawoju odpowiadajaca rozmiarowi 2500 a nie jak w oryginale 4000??