Pickerel Opublikowano 1 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 Testował juz ktoś nowy model SW? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 1 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 panowie mam zamiar sprzedac tp 2500mg w bardzo dobrym stanie i kupic tego nowego lepsza zabawka od mg 09 to będą bardzo różne kołowrotki,głównie ze względu na wagę.....a jeżeli jak piszesz masz TP Mg 09 w bardzo dobrym stanie to różnica w pracy dupy nie urwie Za to 25 gramów więcej....jeżeli oczywiście ma to dla Ciebie znaczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BGM Opublikowano 1 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 25 g nie ma znaczenia chodzi glownie o prace choc co do swojego nie mam najmnieszych zastrzezen chodzi gladziutko b plynnie juz troche mi sie znudzil a czlowiek zmian potrzebuje byle nie na gorsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leśniak Opublikowano 1 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 (edytowane) Testował juz ktoś nowy model SW?Jeden testował i utopił,ale wyłowił,udało się. I wcale nie są tak szczelne jak przystało na SW.Napił się wody,w środku było jej sporo,a ze smaru zrobiła się biała śmietana. Należało przeprowadzić gruntowny serwis włącznie z czyszczeniem i smarowaniem wszystkich łożysk.Choć ma wszelkie uszczelnienia to jednak one nie działają. PozdrawiamJózef Leśniak Edytowane 1 Lipca 2015 przez Józef Lesniak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sol321 Opublikowano 1 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 Polećcie jakiś sklepik gdzie jest dostępny model C3000 w rozsądnych pieniążkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 1 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 https://japanlureshop.com/shimano-15-new-twin-power-4000xg-9119.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sol321 Opublikowano 1 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 sprawdzony sklepik ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 1 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 tak i daje się dogadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiECIA Opublikowano 2 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 WTF ? W piątek po południu Japończycy wysłali, a dzisiaj już na celnym w Warszawie... EMS daje radę... Ostatnio zamawiałem coś z USA przez UPS i nawet tak szybko nie było... U mnie zamówiony w poniedziałek dzisiaj już w PL zwolniony z cła:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
count_martin3z Opublikowano 2 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 Mój od 29-ego kisi się na celnym... Pewnie pismo dostanę żeby odesłać dowód wpłaty... Ehhhh, a już myślałem, że na weekend będzie kręcił. Weekend do dupy już z założenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrecki Opublikowano 2 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 sprawdzony sklepik ?W piątek wczesnym rankiem zamówiłem w JapanLure Shop TP 4000 HG . Wysyłka tego samego dnia. Wczoraj /środa/ przed południem był już u mnie. Z trackingu wynika, że na cle był niewiele ponad godzinę. Wyszło 1128 zł po kursie PayPala . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIGOTKA Opublikowano 7 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 Kolejny twinek czeka na poczcie do odbioru. Tym razem 4000hg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 7 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 zamawiał ktoś 3000HGM ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 7 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 zamawiał ktoś 3000HGM ? W Stelli 14 JDM Nawet potem zrobilem w jednym egzemplarzu z 3000 HGM => 3000 PGM (przelozenie 5:1 z przekladni 4000 i rotor 2500).Lekkosc krecenia oniesmielajaca niedowiarkow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 7 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 o kurka takie 3000PGM, to byłby ideał, szkoda, że ja mam do tego dwie lewe ręce :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 7 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 jakby ktoś szukał, to last ONE http://digitaka.com/item.php?icid=143&id=1127 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 7 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 o kurka takie 3000PGM, to byłby ideał, szkoda, że ja mam do tego dwie lewe ręce :( Szczegolnie jak sie ma "flotylle" szpulek 2500 i C3000 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 7 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 W Stelli 14 JDM Nawet potem zrobilem w jednym egzemplarzu z 3000 HGM => 3000 PGM (przelozenie 5:1 z przekladni 4000 i rotor 2500).Lekkosc krecenia oniesmielajaca niedowiarkow Co prawda to nie temat Stelli ale czy po zmianie ten 3000HGM ma dlugosc nawoju odpowiadajaca rozmiarowi 2500 a nie jak w oryginale 4000?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 7 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 a w tym 3000 hgm - bebechy od 4000 a szpula od 3000 ? Tylko jak jest z wysokościa szpuli ? Kótsza od 4000 czy tylko mniejsza pojemnosc ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 7 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 (edytowane) średnica/skok 4000 = 51.0/17.03000HGM = 46.5/14.5 szpula jest po prostu taka jak 2500 Edytowane 7 Lipca 2015 przez bazyloss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 7 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 Co prawda to nie temat Stelli ale czy po zmianie ten 3000HGM ma dlugosc nawoju odpowiadajaca rozmiarowi 2500 a nie jak w oryginale 4000?? Nawoj jest...jak w 2500 . Srednica szpuli x przelozenie i mamy nawoj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 7 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 Nawoj jest...jak w 2500 . Srednica szpuli x przelozenie i mamy nawoj.kosztowny to zabieg?? bo chetnie bym zmniejszyl nawoj do rozmiaru 2500 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 7 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 kosztowny to zabieg?? bo chetnie bym zmniejszyl nawoj do rozmiaru 2500 Gentelmeni o pieniadzach nie rozmawiaja 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
count_martin3z Opublikowano 12 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2015 Panowie, czy komuś z Was 4000HG Po wyjęciu z pudełka nie nawija linki równo? U mnie w stożek czyli dół grubo, góra mniej. Ktoś poradzi które podkładki żeby czasu nie tracić w przewijanie itp? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon82 Opublikowano 12 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2015 (edytowane) Należy odjąć podkładkę, ewentualnie zamienić na cieńszą. Edytowane 12 Lipca 2015 przez Szymon82 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi