count_martin3z Opublikowano 12 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2015 Dobra, mój błąd... Za mały opór dałem lince przy przewijaniu z innej szpuli i stąd stożek. Trochę więcej oporu i linia jest idealna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 12 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2015 u mnie tak było, standardowo były trzy grube podkładki, jedną zamieniłem na cienką, zrobiło się dużo lepiej, ale jeszcze nie idealnie, teraz zdjąłem i tą, zostały dwie grube Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
count_martin3z Opublikowano 12 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2015 Masz rację... Właśnie skończyłem nawijanie z podkładem. Nie jest idealnie, ale całkiem dobrze. Myślę, że jedną cienką podkładkę spokojnie można zdjąć. To ta pierwsza. Jak nie będzie kwasić podczas wyrzutów to na racie nie przewijam - z lenistwa ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 12 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2015 w Shimano nie nawija się pod rant Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 12 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2015 (edytowane) dwie grube i jedna cienka, dlatego teraz zdjąłem jeszcze tą cienką, następnym razem na rybach odwinę ze 100m i zobaczymynylon 0,225mm nawijana jednostajnie pod stałym obciążeniem a tu PE #0.5 nawijanie "skokowo" w trakcie jigowania Edytowane 12 Lipca 2015 przez bazyloss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
count_martin3z Opublikowano 12 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2015 U mnie jak pod spodem nawijane z jednego kołowrotka na Twin Powera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 12 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2015 czyli chyba też jedną cienką można by zdjąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
count_martin3z Opublikowano 12 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2015 No dokładnie. Nie jest źle, naprawdę, ale po małej będzie już idealnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 12 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2015 No dokładnie. Nie jest źle, naprawdę, ale po małej będzie już idealnie.Ile wyszedł na gotowo ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
count_martin3z Opublikowano 12 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2015 Grosze dosłownie. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jose Opublikowano 14 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2015 Panowie, czy komuś z Was 4000HG Po wyjęciu z pudełka nie nawija linki równo? U mnie w stożek czyli dół grubo, góra mniej. Ktoś poradzi które podkładki żeby czasu nie tracić w przewijanie itp? U mnie było też w stożek (niezbyt duży) i tak zostawiłem. Moje subiektywne odczucie jest takie, że przy nawinięciu w stożek średnia odległość rzutów wzrasta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
francisco scaramanga Opublikowano 15 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 Czy używa ktoś modelu 1000 PGS rocznik 2015? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIGOTKA Opublikowano 16 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 (edytowane) A tak wyglada model 4000hg po tuningu przednim kołem auta. Kijek też uległ parciu na tuning Edytowane 16 Lipca 2015 przez MIGOTKA 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
count_martin3z Opublikowano 16 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 Ładny był... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomason Opublikowano 16 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 Troche się go wyprostuje, poklei i pójdzie jeszcze do ludzi. A tak poważniej to szkoda maszynki.Ktoś musiał być nieżle rozkojarzony, że postanowił przetestować nowy model w taki sposób. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 16 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 To jest dopiero test! Makamba ze swoją korbą i przełącznikiem wstecznego niech się chowa 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 16 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 A tak wyglada model 4000hg po tuningu przednim kołem auta. image.jpg Kijek też uległ parciu na tuning coś kolega ostatnio dużo "testuje" silnik, kołowrotek, wedka.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 16 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 A tak wyglada model 4000hg po tuningu przednim kołem auta. image.jpg Kijek też uległ parciu na tuning Widać, przedni napęd był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bomber Opublikowano 16 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 A pisza ze jdm nie do zajechania 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIGOTKA Opublikowano 16 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 Akurat nie był to mój tuning.A kolega któremu to się stało stwierdził że będzie miał zapasową szpulkę do kolejnego który zamówi sobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cipstiger Opublikowano 16 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 Rafał to umie .Przy jego ekstremalnych wyprawach bedzie wiecej młynków na części Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gondor Opublikowano 16 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 Kruche to aluminium Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 17 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2015 A tak wyglada model 4000hg po tuningu przednim kołem auta. image.jpg Kijek też uległ parciu na tuning To juz wiadomo czemu takie ilosci tych tp kupujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 17 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2015 A tak wyglada model 4000hg po tuningu przednim kołem auta. image.jpg Kijek też uległ parciu na tuning 'pojechales' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 17 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2015 A tak wyglada model 4000hg po tuningu przednim kołem auta. image.jpg Kijek też uległ parciu na tuning [emoji14]E tam... trochę poxyliny. Trochę szpachli i będzie jak nowy Kurde nie zazdroszczę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi