Przemek Opublikowano 17 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2015 A tak wyglada model 4000hg po tuningu przednim kołem auta. image.jpg Kijek też uległ parciu na tuning Ale urwał!!!!! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michaex Opublikowano 21 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 Witam wszystkich, Przymierzałem się do zamówienia TP z Japonii, ale właśnie na stronie shimano na europę pojawił się TP 15. Co ciekawe nie w kategorii JDM. Ot, ciekawostka co nam dystrybutor zgotuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 21 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 Witam wszystkich, Przymierzałem się do zamówienia TP z Japonii, ale właśnie na stronie shimano na europę pojawił się TP 15. Co ciekawe nie w kategorii JDM. Ot, ciekawostka co nam dystrybutor zgotuje. Mozna prosic o link ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 21 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 (edytowane) Mozna prosic o link ? ja znalazlem tu:http://fish.shimano-eu.com/content/eu/en/Home/products0/reels/spinning/15twinpower.html trzeci od konca na tej liscie http://fish.shimano-eu.com/content/eu/en/Home/products0/reels.html?filter%3dfish%3aeu%2fen%2fatr_a_flt_reel_type%2f5370696e6e696e67dziwne umiejscowienie...wstydza sie Edytowane 21 Lipca 2015 przez Wiktor 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 21 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 ja znalazlem tu:http://fish.shimano-eu.com/content/eu/en/Home/products0/reels/spinning/15twinpower.html trzeci od konca na tej liscie http://fish.shimano-eu.com/content/eu/en/Home/products0/reels.html?filter%3dfish%3aeu%2fen%2fatr_a_flt_reel_type%2f5370696e6e696e67dziwne umiejscowienie...wstydza sie Dzieki. Ciekawe jaki bedzie wybor modeli i wersji. Co znow zostanie jako "JDM only". A moze tym razem nie zostanie nic ? Czas pokaze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 21 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 Dzieki. Ciekawe jaki bedzie wybor modeli i wersji. Co znow zostanie jako "JDM only". A moze tym razem nie zostanie nic ? Czas pokaze.I ciekawe jak go wycenia?? W Normarku jednak cisza..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
francisco scaramanga Opublikowano 25 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2015 Cena jak zawsze przy takich romansach + 50% w górę.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gondor Opublikowano 25 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2015 Można zobaczyć od środka jakie to cudo: https://www.youtube.com/watch?v=_OJ-RT2B00Q Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doman Opublikowano 25 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2015 Fajny młynek .Chyba trzeba będzie szykować fundusze na zakup . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 26 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2015 (edytowane) witam mam takie pytanko do Was czy uzywa ktos moze wersje SW tego Twin Powera z '15 roku nia ma zadnych opinii na jego temat (chyba ze zle szukam ) jak ktos ma taki mlynek to prosze o info pozdrawiam Grzesiek Edytowane 26 Lipca 2015 przez tony1983 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 26 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2015 http://global.rakuten.com/en/store/waterhouse/item/4969363033154/ chodzi mi dokładnie o model z powyzszego linku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mikolaj Opublikowano 20 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 Pytanie do kolegów użytkujacych twin powera 2015 PG w rozmiarze 4000, ale też innych modeli. Czy ma przykrą przypadłość ze Stelli FE wypadania w wibrację podczas prowadzenia woblera ?Powoli myślę nad nowym kręciołkiem i rozważania dotyczą głównie twin powera i nowej Stelli ale jeśli prowadzenie wobka będzie się wiązało z wrażeniami jak w stelce fe to jednak daiwa będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 20 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 prowadząc Rapale Original 7 i 9cm w nurcie nic takiego nie zauważyłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 20 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 Łów na gumy!i po kłopocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 20 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 Pytanie do kolegów użytkujacych twin powera 2015 PG w rozmiarze 4000, ale też innych modeli. Czy ma przykrą przypadłość ze Stelli FE wypadania w wibrację podczas prowadzenia woblera ?Powoli myślę nad nowym kręciołkiem i rozważania dotyczą głównie twin powera i nowej Stelli ale jeśli prowadzenie wobka będzie się wiązało z wrażeniami jak w stelce fe to jednak daiwa będzie.Wątpię. Konstrukcje to jednak inne niz 4000fe.Sam używam sporo stelli z tej generacji wibrujacej, a jedyną wibrujaca miałem okazję odczuć uzytkujac kolowrotek kolegi.To chyba kwestia egzemplarza , a nie modelu lub modeli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 20 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 prowadząc Rapale Original 7 i 9cm w nurcie nic takiego nie zauważyłemTrochę katujesz tego tp 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 20 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 no nie mi chodziło o przełożenie przy nocnym opaskowaniu, zresztą już go nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mikolaj Opublikowano 20 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 To chyba daiwy nie będzie Ale twinek czy stelka to nadal dylemat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 20 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 no nie mi chodziło o przełożenie przy nocnym opaskowaniu, zresztą już go nie mam Certatjusz wrocil ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 20 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 jedną 2500R, to mam i zostaje, myślałem o drugiej, ale to dopiero jak się odbiję finansowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mikolaj Opublikowano 20 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 Ceratka kusi ale mag sealed mnie zdecydowanie zniechęca.Jednak cenie sobie możliwość serwisowania we własnym zakresie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 20 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 (edytowane) .... Edytowane 20 Września 2015 przez bazyloss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 20 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 pisałem już w wątku o Certate 2013 (video) , że puszczenie od góry ogólnodostępnego Ferrliquidu , to chyba nie problem, a Pan Józef (choć chyba nie do końca rozumie sedno tego typu uszczelnienia ), ze w zasadzie, to nie ma takiej konieczności, "olej" jest w "pustej przestrzeni" i jego brak (po serwisie) nie ma wpływu na mechanikę kołowrotka, będzie mniej szczelny, ale i tak przecież nie jest w 100% szczelny, jak utopisz, to woda dostanie się innymi drogami 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 20 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 swoją drogą, to wcale nie jest taki wymysł, jak szukałem odpowiedniego Ferroliquidu, to dowiedziałem się, że tego typu uszczelnienia są stosowane już od dłuższego czasu w niektórych wolnoobrotowych silnikach przemysłowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mikolaj Opublikowano 20 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 Ku... a już byłem bliski decyzji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi