Kamil Z. Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Szczerze? Nie wiem Ale nie wykluczam. Grunt, że pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz W Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Dokładnie :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kieroz Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Witam Kolegow! Ja mam takie pytanko kupilem ostatnio TP 4000 hg i chcialbym wiedziec do czego on sie najlepiej nadaje? Chcialem go uzywac do sandaczowania ale nie wiem czy sie nadaje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 (edytowane) Przełożenie 5.8:1 to chyba najbardziej uniwersalny jest.... Edytowane 27 Kwietnia 2016 przez przemow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Witam Kolegow! Ja mam takie pytanko kupilem ostatnio TP 4000 hg i chcialbym wiedziec do czego on sie najlepiej nadaje? Chcialem go uzywac do sandaczowania ale nie wiem czy sie nadaje?Na takie do metra to spokojnie.Powodzenia I gratuluje zakupu 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Coś mi w nowo nabytym z "pola kapusty" Tp4000pg cyka i cyka w knobie...irytacja pełna... Rozebrałem w celu sprawdzenia czy od Daiwy knobik pasuje a tu... jedno łożysko dorzucone luzem :-) albo pomyśleli że jak któreś padnie to sobie zamienie albo to jest to jedno łożysko którego brakuje na schemacie ha ha ha :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kieroz Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Na takie do metra to spokojnie.Powodzenia I gratuluje zakupuDzieki Guzu Pytam bo czytajac niektore posty , to widze czsem ludzie maja problem bo ten za szybki ten za wolny ten ma takie przelozenie a ten ma inne wiec juz sam zglupialem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Dzieki Guzu Pytam bo czytajac niektore posty , to widze czsem ludzie maja problem bo ten za szybki ten za wolny ten ma takie przelozenie a ten ma inne wiec juz sam zglupialem Kto pyta nie bladzi A ludzie problemy maja wszelakie, to fakt. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Jest roznica bo napewno pod obrotówki to ten Pg będzie lepszym wyborem niż Xg ale pod bolenia będzie odwrotnie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kieroz Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 No ja akurat na obrotówki nie łowie wiec nie mam takiego problemu łowie głownie na gumy i koguty czasem na woblery [emoji3] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 To masz młyn akurat ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kieroz Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 No to sie bardzo cieszę [emoji1] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreadknight Opublikowano 9 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2016 (edytowane) Czy przerabiał już ktoś wymianę korbki i knoba lub samego knoba na coś lżejszego mam na myśli model 15 TP 4000XG SW ? Odnośnie korbki to może ktoś podmieniał na jakąś z innego modelu, która ma krótsze ramię? Będę wdzięczny za podzielenie się wszelkimi uwagami. Chodzi mi też po głowie korbka DH ale nie wiem czy od czegoś podpasuje. Edytowane 9 Czerwca 2016 przez dreadknight 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomaszKKK Opublikowano 9 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2016 musiałbyś zapytać Mefisto czy jest opcja zmiany knoba z gały na T Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 9 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2016 Na pewno jest Jak w TP SW z 2009 roku można wymienić knoba to i w tym pewnie też a kto wie czy nie będzie pasował z modelu sw xg z 2009 roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 9 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2016 Co do korbki DH do twin powera sw to kiedyś podmienialem od stelli millenium ale trzeba było trzpień przełożyć z korbki oryginalnej ponieważ w TP SW był grubszy niż w milenie Ale tak prawdę mówiąc to kiepsko wyglądało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek1982 Opublikowano 9 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2016 Krotkie pytanie, licze na szybka odp :-) Shimano tp czy daiwa luvias? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 9 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2016 Krotkie pytanie, licze na szybka odp :-) Shimano tp czy daiwa luvias?Krótka i szybka odpowiedź - to wątek o TP SW a nie o TP i Luviasie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomaszKKK Opublikowano 9 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2016 Twin Power Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pickerel Opublikowano 10 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2016 Czy przerabiał już ktoś wymianę korbki i knoba lub samego knoba na coś lżejszego mam na myśli model 15 TP 4000XG SW ? Odnośnie korbki to może ktoś podmieniał na jakąś z innego modelu, która ma krótsze ramię? Będę wdzięczny za podzielenie się wszelkimi uwagami. Chodzi mi też po głowie korbka DH ale nie wiem czy od czegoś podpasuje.Przerabiałem ten temat i ciężko coś sensownego sklecić. W 09 TP SW był inny trzpień i łatwiej było dobrać do niego resztę korby.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 11 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2016 (edytowane) Czy przerabiał już ktoś wymianę korbki i knoba lub samego knoba na coś lżejszego mam na myśli model 15 TP 4000XG SW ? Odnośnie korbki to może ktoś podmieniał na jakąś z innego modelu, która ma krótsze ramię? Będę wdzięczny za podzielenie się wszelkimi uwagami. Chodzi mi też po głowie korbka DH ale nie wiem czy od czegoś podpasuje.Knoba oryginalnego można zamienić na taki:http://fishing.shimano.co.jp/product/reel/3675Jakiś czas temu zmieniałem bułę w Biomasterze SW na na powyższego T- knoba. Edytowane 11 Czerwca 2016 przez vako Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bony20 Opublikowano 12 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2016 Słuchajcie, jak PG 4000 '15 radzi sobie z przynętami stawiającymi znaczy opór - obrotówki rozm. 5 w rzekach czy głęboko schodzące woblery?Poci się czy spokojnie daje rade? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 12 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2016 Nie wiem jak 15-ka ale z 2009 roku to zwija wszystko jak wciągarka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 12 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2016 Słuchajcie, jak PG 4000 '15 radzi sobie z przynętami stawiającymi znaczy opór - obrotówki rozm. 5 w rzekach czy głęboko schodzące woblery?Poci się czy spokojnie daje rade? Nie ma wersji PG Twin Powera SW '15... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 13 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2016 Nie ma wersji PG Twin Powera SW '15...A nie zauważyłem by kolega pytał o wersję SW a 4000PG o jaką pytał jest http://www.mefistofishing.pl/shimano-twin-power-4000pg-new-2015-p-1376.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi