przemow Opublikowano 6 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 (edytowane) No własnie było w Polsce coś owiane tajemnicą bo nowe Twinki maja być dostępne w połowie lipca. Przez sprzedawców są nazywane wersją 2016. He he taką samą informacje miałem w kwietniu ze sklepu w Łodzi ale pytałem Mefisto przed zakupem swojego PG i podobno nie ma modelu '16 Edytowane 6 Lipca 2016 przez przemow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krab Opublikowano 6 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 Zdjęcia felernego elementu: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 6 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 Dzięki. Wstyd ale nie umiałem z poziomu tel wkleić fotek :-)Widać te dwa ograniczniki ( wąsy) wodzika .... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 6 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 Czy może ktoś podsumować który model TP i Stelli jest z tą wadą, o której wspominacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krab Opublikowano 6 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 Czy może ktoś podsumować który model TP i Stelli jest z tą wadą, o której wspominacie.Wczesniej juz to było określane. Wiemy na pewno, że dotyczy to TP 15 bez SW. Podejrzenia dotyczą tez Stelli 2014. Tez tylko wersji "słodkowodnej" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 6 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 W Stelli ten sam element? Pochwal się co p.Leśniak powiedział :-)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krab Opublikowano 6 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 (edytowane) W Stelli ten sam element? Pochwal się co p.Leśniak powiedział :-))Spójrz na poprzednia stronę. Tam zacytowałem p. Józefa, ktory opisywał kłopoty TP i Stelli.I jak wiesz nie znam sie na kolowrotkach, wiec sam musisz ocenić czy mowicie o tym samym, czy nie. Edytowane 6 Lipca 2016 przez Krab 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 6 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 Aaaa to czytałem . Myślałem że coś nowego :-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregox Opublikowano 6 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 No własnie było w Polsce coś owiane tajemnicą bo nowe Twinki maja być dostępne w połowie lipca. Przez sprzedawców są nazywane wersją 2016.W Polskiej dystrybucji TP 4000 PG już jest dostępny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 6 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 Polska dystrybucja to Normark...jakoś na stronie nie mają i w kwietniu jak dzwoniłem do nich to powiedzieli ze nie będą mieli Pg.....tylko HG. Coś się zmieniło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 6 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 Moja stellka 14 4000Fi za 1680zł z alledrogo ino mruczy! te tańsze były lepiej dopracowane :D kilka kilometrów linki już zwinęła i nie mam zastrzeżeń do jej pracy! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michaex Opublikowano 6 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 @Krab, przemow Dziękuję za naświetlanie sprawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 6 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 @Krab, przemow Dziękuję za naświetlanie sprawy.Po to właśnie jest takie forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 6 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 Tylko nie myślcie ze te młynki są do d...py bo tak nie jest! Ot mała wpadka wg mnie niegroźna a denerwująca i naprawdę nie wszystkie stukają! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michaex Opublikowano 6 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 @Artek, Też tak myślę. Podziękowałem, jako, że to ja pytałem i uzyskałem odpowiedź. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 6 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 Tylko nie myślcie ze te młynki są do d...py bo tak nie jest! Ot mała wpadka wg mnie niegroźna a denerwująca i naprawdę nie wszystkie stukają!Mój nie stuka ale to może być jeszcze inna zasługa. .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 6 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 Mój nie stuka ale to może być jeszcze inna zasługa. ..Czyli..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 6 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 Czyli tzw.naprawa "przedsprzedażna" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregox Opublikowano 7 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 Polska dystrybucja to Normark...jakoś na stronie nie mają i w kwietniu jak dzwoniłem do nich to powiedzieli ze nie będą mieli Pg.....tylko HG. Coś się zmieniło?Tak. Zadzwoń teraz już maja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 7 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 Oooo. Podobno Shimano od 2017 oficjalnie w PL bez Normarku :-) Nie będzie trzeba części z JP zamawiać :-)))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 7 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 Wreszcie. Jeszcze tylko gada Parker Poland trzeba się pozbyć. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 7 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 Ale PG dopiero za około miesiąc będzie dostępne :-))) jak to pani powiedziała "w większych miastach" :-)))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregox Opublikowano 7 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 (edytowane) To ta pani coś Ciebie w balona robi zamów sobie w cw Edytowane 7 Lipca 2016 przez gregox Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 7 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 (edytowane) Może tak :-))) ale że Shimano będzie w Pl to skąd indziej wiem :-) Edytowane 7 Lipca 2016 przez przemow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin186 Opublikowano 7 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 Najważniejsze, że będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi