fish28 Opublikowano 19 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2018 Nie sądzę. Używam 4000PG przy kiju z delfinem i zbrojeniem delta, i nie zauważyłem takiego zachowania młynka, a tam przelotka startowa jest naprawdę mała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19john92 Opublikowano 19 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2018 Mam nadzieje, że mój tez się ułoży bo to nie jest słyszalny stukot poprostu lekko czuć to na korbce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krismuaythai Opublikowano 19 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2018 Łowić, nie przejmować się. Jak problem będzie sie nasilać oddać do serwisu na reklamacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leny Opublikowano 30 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2018 Panowie krótko ,TpSw2015 czy TpPG2015 ? Ma być do ciężkiej orki w rzece.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 30 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2018 Panowie krótko ,TpSw2015 czy TpPG2015 ? Ma być do ciężkiej orki w rzece.PozdrawiamJeżeli waga i przełożenie nie ma znaczenia to wybrał bym SW 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MarcinW Opublikowano 30 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2018 Potwierdzam - zdecydowanie SW. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smokwelski Opublikowano 30 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2018 SW. Nawet w wersji XG. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zuraw16 Opublikowano 10 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2018 Ja kupiłem 2 miesiące temu tp15 4000 hgŁowię bardzo często, gramatura max 30 g, czasem zdarza się że kołowrotek tak mocno zabkuje że nie da się kręcić korba. To mój pierwszy droższy kołowrotek. Myślałem że jak wydam trochę więcej to będę miał spokój. Wczesniej lowilem zauberami i nie miałem takich problemów. Strasznie się zawiodłem na tej marce i z tego co czytam to nie tylko ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 10 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2018 A ja mam PG i jest to mój najlepszy kręciołek jaki miałem.Drugi sezon cioram go przynętami od 30-90g ,a i czasem ponad 130g i kręci lepiej niż jak go kupiłem. Może trafiłeś na felerny model, a może poprostu to przełożenie nie radzi sobie z takimi gramaturami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smokwelski Opublikowano 10 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2018 Ciężko kręcić korbą w PG przy max 30g? Musi byc z nim cos nie halo, to nie jest normalne dla tego modelu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zuraw16 Opublikowano 10 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2018 Nawet nie przy ściąganiu tylko czasem ciężko kręcić korba na sucho. Bez obciążenia. Po jakimś czasie kręci normalnie ale drażni to strasznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MarcinW Opublikowano 10 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2018 Upadł? Jak nie, to reklamacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zuraw16 Opublikowano 10 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2018 Nie upadł. Nie obchodze się z nim jak z jajkiem bo uważam że kołowrotek jest do łowienia a nie do oglądania. Zobaczymy co powiedzą w serwisie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krismuaythai Opublikowano 11 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2018 (edytowane) Koledzy. Pomóżcie- czy warto wziąć TP SW4000XG??Użytkuje ktoś dłuższy czas, czy sa jakies problemy z tym modelem?? Edytowane 11 Października 2018 przez Krismuaythai Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 12 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2018 Koledzy. Pomóżcie- czy warto wziąć TP SW4000XG??Użytkuje ktoś dłuższy czas, czy sa jakies problemy z tym modelem??Warto 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 12 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2018 Warto Jeszcze nie zajechałem poprzedniego, '09 TPSW...'15 po trzech sezonach ciągle jak nówka...Nie warto, nuda.... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krismuaythai Opublikowano 13 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2018 A jak z kultura pracy w TP SW? Ciezej chodzi ze względu na rozmiar podzespołów w środku lub coś w tym stylu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 13 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2018 A jak z kultura pracy w TP SW? Ciezej chodzi ze względu na rozmiar podzespołów w środku lub coś w tym stylu?? Ciężej niż co? Chcesz kupić kołowrotek SW o masie prawie 400 g. Sam z siebie jest dość ciężki.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krismuaythai Opublikowano 13 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2018 (edytowane) Chodzi mi prace mechanizmów, słyszałem ze ze względu na rozmiar koła głównego i zębów ciężej kręci i czuć lekko przekładnię. Chciałem to zweryfikować tu u użytkowników. Jak to sie ma np do pracy zwykłego TP? Edytowane 13 Października 2018 przez Krismuaythai Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 13 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2018 Chodzi mi prace mechanizmów, słyszałem ze ze względu na rozmiar koła głównego i zębów ciężej kręci i czuć lekko przekładnię. Chciałem to zweryfikować tu u użytkowników. Jak to sie ma np do pracy zwykłego TP?Jakie gramatury ma obsługiwać ten sw? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krismuaythai Opublikowano 13 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2018 (edytowane) 10-40g pług duży uciąg wody dwie Caldie 3000A już zajechane zostały Edytowane 13 Października 2018 przez Krismuaythai Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 13 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2018 To jeśli może być małe przełożenie kup TP15PG i nie cyrkuj????????.Można kupić w dobrych cenach.Ja mam wersję HG i również spokojnie radzi sobie z takimi obciążeniami,mepps 5 w rzece nie robi na nim wrażenia... ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krismuaythai Opublikowano 13 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2018 Chodzi mi konkretnie o SW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 13 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2018 (edytowane) Podejrzewam, że w porównaniu do Caldii, będzie to spora różnica . Na plus Edytowane 13 Października 2018 przez tpe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krismuaythai Opublikowano 13 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2018 (edytowane) Podejrzewam, że w porównaniu do Caldii, będzie to spora różnica . Na plus A w porównaniu do TP zwykłego 2015? Edytowane 13 Października 2018 przez Krismuaythai Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi