ryba1981 Opublikowano 12 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2021 (edytowane) W odnosniku jest bledne zdjecie ,PG ma ,,gałe,, Edytowane 12 Lipca 2021 przez ryba1981 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszpachalski Opublikowano 12 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2021 Wolałem się upewnić.Czy jest możliwa wymiana tej właśnie gały na normalny T-knob ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neronhell Opublikowano 13 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2021 Wolałem się upewnić.Czy jest możliwa wymiana tej właśnie gały na normalny T-knob ?Tak, jak najbardziej. Ale jak w przyszłości będziesz wysyłał do serwisu Shimano proponuje podmienić z powrotem na gałę. Znajomy wysłał i wiem że się doczepili do tego że gała jest podmieniona. Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 13 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2021 Tak, jak najbardziej. Ale jak w przyszłości będziesz wysyłał do serwisu Shimano proponuje podmienić z powrotem na gałę. Znajomy wysłał i wiem że się doczepili do tego że gała jest podmieniona. Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu TapatalkaSrogo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mdah Opublikowano 13 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2021 Może ma swój egzemplarz w leasingu???????????? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neronhell Opublikowano 13 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2021 Może ma swój egzemplarz w leasingu[emoji1787][emoji1787][emoji1787]Być może, przekreślili paragon, i stracił rok gwarancji. Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeqs Opublikowano 13 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2021 przekreślili paragon, i stracił rok gwarancji. Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu TapatalkaNiezłe przegięcie, jeśli to nie jest żart... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neronhell Opublikowano 13 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2021 Także uważam że to przesada, ja również mam zmienioną gałę na t-knob bo tak mi wygodniej. Piszę tylko jaką sytuację miał znajomy. Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 14 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2021 A który producent pozwala na jakiekolwiek ingerencje w sprzęt w okresie gwarancji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neronhell Opublikowano 14 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2021 (edytowane) Przemku, raczej żaden, byłem po prostu zdziwiony że zamiana knoba klasyfikackuje się do ingerencji sprzętu i tyle. Teraz już wiem ,że tak [emoji6].Ciekawe jak Daiwa podchodzi do tematu jak ktoś prześle np. Certate LT i są podmienione tulejki na łożyska w szpuli i pod szpulą? [emoji848] Ps. Ewentualnie można wysłać kolowrotek bez rączki/ korbki [emoji6]. Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Edytowane 14 Lipca 2021 przez neronhell Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowy900 Opublikowano 14 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2021 Przemku, raczej żaden, byłem po prostu zdziwiony że zamiana knoba klasyfikackuje się do ingerencji sprzętu i tyle. Teraz już wiem ,że tak [emoji6].Ciekawe jak Daiwa podchodzi do tematu jak ktoś prześle np. Certate LT i są podmienione tulejki na łożyska w szpuli i pod szpulą? [emoji848] Ps. Ewentualnie można wysłać kolowrotek bez rączki/ korbki [emoji6]. Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu TapatalkaOdkręcasz śrubkę przecież i to jest już ingerencja . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 14 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2021 Przemku, raczej żaden, byłem po prostu zdziwiony że zamiana knoba klasyfikackuje się do ingerencji sprzętu i tyle. Teraz już wiem ,że tak [emoji6].Ciekawe jak Daiwa podchodzi do tematu jak ktoś prześle np. Certate LT i są podmienione tulejki na łożyska w szpuli i pod szpulą? [emoji848] Ps. Ewentualnie można wysłać kolowrotek bez rączki/ korbki [emoji6]. Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu TapatalkaNie można :-). Musisz wysłać kompletny młynek. Co do serwisu Daiwy to jest temat na jb i raczej jeszcze bardziej rygorystycznie podchodzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smokwelski Opublikowano 22 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2021 A jakbym sobie rolkę nasmarował? Nie, to już nawet śmieszne nie jest, chyba że to prawda rodem z tvp. Tak, jakbym kół w samochodzie na gwarancji nie mógł zmienić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19john92 Opublikowano 8 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2022 Czy porównywał ktoś prace Tp 15 i 20 w wersji PG? Mam najnowszy wypust, kumpel ma 15 i jest przepaść w kulturze pracy na korzyść 20. Oba kołowrotki z podobnym przebiegiem a 15 jakby już delikatnie była wyczuwalna przekładnia podobno tak było od nowości. Smarowałam ten kołowrotek i był suchy, ale przekładnia praktycznie bez oznak zużycia… dodam ze miałem 15hgm i tam kultura pracy była wyśmienita… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neronhell Opublikowano 8 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2022 Miałem 3szt wypustu PG z 15' teraz mam 20' i jeżeli chodzi o " kulture pracy" to zdecydowanie na korzyść TP z 20'. Nie wiem jak kwestia wytrzymałości ( jeszcze nie udało mi się zajechać TP PG[emoji6]) ale pod względem samej pracy jak dla mnie 20. Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymof Opublikowano 8 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2022 Ja z kolei użytkuję TP 4000 PG 15, a miałem przez "chwilę" TP 4000 PG 20, i TP 15 moim zdaniem lepiej pracuje , czuć w nim moc , ale jeden z powodów to cięższy kaliber który bardziej mi wyważa 3 metrowe kije trociowe. Jakkolwiek zostaję przy TP 4000 PG 15 który dla mnie osobiście bardziej leży pozdrawiam 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal_LBN Opublikowano 8 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2022 Polecam TP 2021 XD 4000PG, praca wg mnie porownywalna do stelli i jest lzejszy od '15 przez co np u mnie lepiej wyważa krótkie sandaczowe patyki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piethras Opublikowano 8 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2022 Z wypustów TP PG 4000 z roczników 15, 20, 21 to ten ostatni ma najlepsza pracę. I w fotelu i w warunkach bojowych. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19john92 Opublikowano 9 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2022 Z twin powerów PG jak dla mnie najlepiej pracuje TP SW PG 09. Najnowszego wypustu nie widziałem, ale lekki rotor na pewno zwiększył jego kulturę pracy względem TP 20. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thibar Opublikowano 16 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2022 Chciałbym kupić zapasową szpulkę do Twin Powera 15 rozmiar 4000 czy podejdzie do niego szpulka od Stelli z 2014 roku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saitt Opublikowano 16 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2022 (edytowane) . Edytowane 16 Lutego 2022 przez saitt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saitt Opublikowano 16 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2022 Chciałbym kupić zapasową szpulkę do Twin Powera 15 rozmiar 4000 czy podejdzie do niego szpulka od Stelli z 2014 roku?Nie podejdzie.Możesz zamiennie zastosować np. od stradica FK, vanquisha z 2016 albo też Sustaina FI 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 16 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2022 (edytowane) Chciałbym kupić zapasową szpulkę do Twin Powera 15 rozmiar 4000 czy podejdzie do niego szpulka od Stelli z 2014 roku?Nie ... Szpula od stelki '14 jest wyższa chyba że to SW 15 to powinna od stelki pasować Edytowane 16 Lutego 2022 przez Siwy gołąb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 18 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2022 Z racji że na giełdzie jest TP PG 15 a tam nie komentujemy to machnę tu. @Rzeczni Łowcy na czym polega przewaga 15stki nad 20stką? Skoro napisałeś że 15stka PG lepiej się sprawdza niż 20 Pg przy cięższych przynętach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saitt Opublikowano 18 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2022 (edytowane) Full metal body.Mikro moduł też nie z plastiku. Edytowane 18 Lutego 2022 przez saitt 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi