tomek_tp Opublikowano 10 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2023 Mam biomastera FB oraz TP15 i TP20. Twin powery są lepiej spasowane i ogólnie przyjemniej się nimi kręci. To tak w dużym skrócie.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luckyguliver Opublikowano 10 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2023 (edytowane) Mam biomastera FB oraz TP15 i TP20. Twin powery są lepiej spasowane i ogólnie przyjemniej się nimi kręci. To tak w dużym skrócie.. A czy maja plynniejszy hamulec? No i czy przelozenie 4.4 : 1 to nie za malo? Edytowane 10 Kwietnia 2023 przez Luckyguliver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek_tp Opublikowano 10 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2023 Co do hamulca to wielkiej różnicy nie widzę. Zarówno tp jak i biomek płynnie oddaje linkę. Jeśli mówimy o szczupakach to właśnie to niskie przelożenie mi odpowiada idealnie. przynęty stawiające duży opór zwija się bardzo lekko.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2703tomi Opublikowano 17 Września 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2024 Panowie, nasze forum to naprawdę skarbnica wiedzy i informacji. Mam dla Was taki temat, z którym sam sobie nie bardzo mogę poradzić.Nabyłem Twin Powera 4000PG z 2020 roku, ale nie podoba mi się osobiście ten kulkowy knob i chciałbym go wymienić na tzw. T-knob.Ponoć T-knob od modelu 2015 (z tej samej ma się rozumieć wielkości) powinien pasować do modelu z 2020. Pytanie, czy ktoś wie jaki model T-knob jest własnie w tym modelu z 2015. Czy to jest tzw. T-Knob Typu A? oraz drugie pytanie, a może jakaś rączka z knobem będzie pasować do TP4000PG z 2020? Albo jaki T-knob na podmianę. Prosze o pomoc. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tetsu Opublikowano 17 Września 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2024 Napisz do Artura z mefisto fishing pomoże i doradzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2703tomi Opublikowano 17 Września 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2024 Napisz do Artura z mefisto fishing pomoże i doradzi.ok, dzięki. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 18 Września 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2024 Panowie, nasze forum to naprawdę skarbnica wiedzy i informacji. Mam dla Was taki temat, z którym sam sobie nie bardzo mogę poradzić.Nabyłem Twin Powera 4000PG z 2020 roku, ale nie podoba mi się osobiście ten kulkowy knob i chciałbym go wymienić na tzw. T-knob.Ponoć T-knob od modelu 2015 (z tej samej ma się rozumieć wielkości) powinien pasować do modelu z 2020. Pytanie, czy ktoś wie jaki model T-knob jest własnie w tym modelu z 2015. Czy to jest tzw. T-Knob Typu A? oraz drugie pytanie, a może jakaś rączka z knobem będzie pasować do TP4000PG z 2020? Albo jaki T-knob na podmianę. Prosze o pomoc. DziękiTak, to będzie typ A. WSZYSTKIE T knoby typ A po 2010 roku z Shimano będą pasowały. Od c3000 w dół są troszkę mniejsze niż od 4000 ale mocowanie mają takie samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi