Skocz do zawartości

'15 Shimano Twin Power 2015 (SW i nie tylko)

hasior

Rekomendowane odpowiedzi

I nie ma znów wersji TPSW4000 PG lub chociaż HG. Ciekawe czy będzie z czego przełożyć bebechy tak jak w przypadku SW 09.

Przy dzisiejszym kursie PayPal wychodzi z transportem ponad 1600,00 zł. A jeśli dojdą podatki to ponad 2000,00 zł.

I nie ma znów wersji TPSW4000 PG lub chociaż HG. Ciekawe czy będzie z czego przełożyć bebechy tak jak w przypadku SW 09.

Przy dzisiejszym kursie PayPal wychodzi z transportem ponad 1600,00 zł. A jeśli dojdą podatki to ponad 2000,00 zł.

4000 PG jest w wersji cywilnej - bez SW.

Tak bylo zapowiedziane .

Swoja droga wiem z JP, ze sposrod wprowadzanych 15tek wlasnie na 4000 PG jest najwiekszy popyt (rezerwacje).

Nie wiem po co komu wersja PG w SW? Musiałem szybko dokupić kupić XG, PG nie dało się utrzymać kontaktu z przynętą przy silnym wietrze i falach. Bassy też mnie wyprzedzały podczas holu ;) Podejrzewam więc, że największe grono nabywców TP4000SW w wersji PG znalazł w Polsce :)

• Like 2

Nie wiem po co komu wersja PG w SW? Musiałem szybko dokupić kupić XG, PG nie dało się utrzymać kontaktu z przynętą przy silnym wietrze i falach. Bassy też mnie wyprzedzały podczas holu ;) Podejrzewam więc, że największe grono nabywców TP4000SW w wersji PG znalazł w Polsce :)

Sw 4000 PG kupuja Ci, ktorzy nie lowia w SW.

Chyba Shimano tez to juz wie i w kolejnych generacjach Stelli SW i TP SW wychodzi z tego, odsylajac klientow do wersji "nie SW".

Z czego bierze sie roznica w wadze pomiedzy 3000HGM a pozostalymi wersjami TP3000? Podejrzewam po porownaniu specyfikacji, ze chodzi o wage szpuli ale chcialbym sie upewnic ;)

Z tego, ze 3000 HGM ma body i przekladnie od 4000 a rotor od 2500

tak jak w stelli w watku "czym kreci Guzu" 

• Like 3

• 2 tygodnie później...