popper Opublikowano 11 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 Musi, nie musi. Bez potwierdzenia "zajebistości" nie kupię na bank 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolen Opublikowano 11 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 (edytowane) To jutro będziesz miał odpowiedź ode mnie PG juz u mnie i pierwsze wrazenie bardzo dobre - swietnie spasowany i praca maslana.Wazy ponizej 290g. Edytowane 12 Marca 2015 przez rolen 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIGOTKA Opublikowano 12 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Dziś pisałem do pana Akihito w sprawie twinka 4000 HGOdpisał że brak na stanie i że jeśli bym teraz zamówił to w maju -czerwcu dostanę go. Masakra Nie wyrabiają z produkcją ? Czy jak ? Stellkę jak pytałem to też ma pusto na magazynku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolen Opublikowano 12 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Wersja PG robi świetne wrażenie POLECAM! 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 12 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Dziś pisałem do pana Akihito w sprawie twinka 4000 HGOdpisał że brak na stanie i że jeśli bym teraz zamówił to w maju -czerwcu dostanę go. Masakra Nie wyrabiają z produkcją ? Czy jak ?Mi dwóch samurajów mniej więcej tak samo odpowiedziało . Trzeba poczekać , będą na stanie to się kupi . Ja osobiście celuję w 4000HG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolen Opublikowano 13 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 Mozna i czekać do przyszłego roku z zakupem takiego 4000HG tylko po co skoro jest dostępny od ręki http://jpangler.com/index.php/reel/shimano-spinning/twin-power/shimano-15-twin-power.html Na Akihito świat się nie kończy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 13 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 Mozna i czekać do przyszłego roku z zakupem takiego 4000HG tylko po co skoro jest dostępny od ręki http://jpangler.com/index.php/reel/shimano-spinning/twin-power/shimano-15-twin-power.html Na Akihito świat się nie kończy... O , i juz nie ma Podziekował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pickerel Opublikowano 13 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 Na yahoo są wszystkie wersje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 14 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 Siedzę w domu bo POGODA do d............... i przeglądam sobie ceny na rynkach mocno zachodnich (tych za wielkim bajorem) oraz dalej.Rzuciła mi się jedna ciekawa rzecz : Czemu obecnie ceny TW 2015 są niższe niż TW 2011 ??????? albo tylko bardzo zbliżone?????? To samo jeśli się tyczy STELKI 2014 i jej poprzedniczki ?????. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anowi Opublikowano 14 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 U mnie jeden maniak sprzedaje TP 4000XG za 330e. Młynek z 2011r nowka leżąca w gablocie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paawelek83 Opublikowano 14 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 U mnie jeden maniak sprzedaje TP 4000XG za 330e. Młynek z 2011r nowka leżąca w gablocie. Może dla tego, że jest to synonim maślanego masła w maśle i jest problem z dostępnością nowych egzemplarzy tego modelu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIGOTKA Opublikowano 14 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 ja zamówiłem model 3000 hgZobaczymy jak dotrze co wart.ma być do łowienia okoni na głębokiej wodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 14 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 ciekawe, a gdzie taki model dostałeś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 14 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 A co w tym takiego ciekawego http://www.ebay.pl/itm/2015-NEW-SHIMANO-TWIN-POWER-C3000HG-Spinning-Reel-From-Japan-/281622267498?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item4191fec66a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 14 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 (edytowane) to że C3000HG nie równa się 3000HG a tak na marginesie znów wychodzi coś czego zupełnie nie rozumiem, C3000 ma pojemność PE #1.0 - 400m, po co Wam to do łowienia okoni ? Edytowane 14 Marca 2015 przez bazyloss 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 14 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 Kupując na ebay.com powiedzmy C3000 zapłacę około 1260 zł z przesyłką....ile jeszcze dojdzie cła i vatu....oczywiście jak dojdzie Raz czy dwa doliczyli mi cło ale to było strasznie dawno i nie pamiętam stawek.Pomoże ktoś?? Z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 14 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 dokładnie to 1310,16zł na teraz tak x1,26 mniej więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 14 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 ..... Czemu obecnie ceny TW 2015 są niższe niż TW 2011 ??????? albo tylko bardzo zbliżone?????? To samo jeśli się tyczy STELKI 2014 i jej poprzedniczki ?????. A czemu nie , mi pasuje ...a tak na marginesie znów wychodzi coś czego zupełnie nie rozumiem, C3000 ma pojemność PE #1.0 - 400m, po co Wam to do łowienia okoni ?Do kompletu kija z boronem 20lb. Nowoczesne łowienie garbków tego wymaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 15 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 dokładnie to 1310,16zł na teraz tak x1,26 mniej więcejKamill nie zamało tego cła ? Bo rozumiem ze podales całośc zakupu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawello Opublikowano 15 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 (edytowane) Wersja PG robi świetne wrażenie POLECAM! @rolen, czy mógłbyś napomknąć jakie zastosowanie ma u Ciebie kołowrotek w rozmiarze 4000 ale o przełożeniu 4,4 (70 cm nawoju)? Ja nie wyobrażam siebie ściągającego przynętę z dalszej odległości lub gdy trzeba trochę przyspieszyć zwijanie linki przy takim kołowrotku. Na pewno przy holu dużej ryby w rzece i z łódki to jest niezaprzeczalny atut ale gdzie jeszcze? Pytam z ciekawości, nie ze złośliwości. Edytowane 15 Marca 2015 przez pawello Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 15 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 @rolen, czy mógłbyś napomknąć jakie zastosowanie ma u Ciebie kołowrotek w rozmiarze 4000 ale o przełożeniu 4,4 (70 cm nawoju)? Ja nie wyobrażam siebie ściągającego przynętę z dalszej odległości lub gdy trzeba trochę przyspieszyć zwijanie linki przy takim kołowrotku. Na pewno przy holu dużej ryby w rzece i z łódki to jest niezaprzeczalny atut ale gdzie jeszcze? Pytam z ciekawości, nie ze złośliwości. Moze ciezko to sobie wyobrazic ale sa tacy co lowia nie uzywajac gum i synnego juz opadu, gdy zostaja woblery czy obrotowki taki kreciolek jak znalazl 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawello Opublikowano 15 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 (edytowane) Wiesz Bujo, być może jest to kwestia przyzwyczajenia ale ja wolę standardowe shimanowskie 5,2. Jest bardzo uniwersalne wg. mnie.Taki kompromis między w miarę lekką pracą pod obciążeniem (np. woblery stawiające większy opór w wodzie) a potrzebą od czasu do czasu żeby szybciej pokręcić kołowrotkiem (np. wybieranie luzu na lice podczas wiatru). I nie mówię tu o łowieniu boleni hi-speed czy łowieniu z opadu gdyż bardzo rzadko łowię na gumy. Edytowane 15 Marca 2015 przez pawello 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 15 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 A czemu nie , mi pasuje Do kompletu kija z boronem 20lb. Nowoczesne łowienie garbków tego wymaga Mnie też pasuje, zapytałem bo NOWOŚCI zazwyczaj były zawsze droższe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jogger1 Opublikowano 15 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 ładny i dobry z pewnością tp.w tej chwili same zalety a czy ma wady czas pokaże-chłopak kupił sobie pewnie jako pierwszy na tym forum-pierwszy na pudle a tu zaraz po co Ci do czego-czyżby zazdrość?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 15 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 Kamill nie zamało tego cła ? Bo rozumiem ze podales całośc zakupu ? liczone kręcioł + wysyłka po PayPal i vat i opłaty jak bóg przykazał "razy" 1,26 ( czyli około 1650zł) dla obrazu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi