Skocz do zawartości

'15 Shimano Twin Power 2015 (SW i nie tylko)

hasior

Rekomendowane odpowiedzi

Czy może ktoś wie dlaczego w specyfikacji TP '15 3000HGM dotyczącej pojemności szpuli nie podano ile można nawinąć fluorocarbonu? Dotyczy to tylko tego modelu z całej rodziny '15 TP. Przypadek/pomyłka  to chyba nie jest, bo podobnie jest w przypadku Stelli '14 - też tylko w wersji 3000HGM kreseczka przy FC.

Czyżby wynikające z czegoś, jakieś przeciwwskazania w nawijaniu FC na szpulki M?  

Czy może ktoś wie dlaczego w specyfikacji TP '15 3000HGM dotyczącej pojemności szpuli nie podano ile można nawinąć fluorocarbonu? Dotyczy to tylko tego modelu z całej rodziny '15 TP. Przypadek/pomyłka  to chyba nie jest, bo podobnie jest w przypadku Stelli '14 - też tylko w wersji 3000HGM kreseczka przy FC.

Czyżby wynikające z czegoś, jakieś przeciwwskazania w nawijaniu FC na szpulki M?  

Bo pewnie za malo wchodzi, owe bassy lowia zaczynajac pewnie od 10-12 lbs, to FC masz glebsze szpule i tyle :) 

W pierwszej chwili też tak pomyślałem, ale dla najmniejszego rozmiaru / czyli 1000PGS / takie dane są podane. Głębszej szpuli to on nie ma, a i do bassów nachalnie się nie nadaje :) . Nie będę tu bić dalej piany, napiszę do japończyjów. Robią wg nich najlepsze kołowrotki, tanio nie biorą, niech odpowiedzą. 

Wczoraj odebrałem paczuszkę.

C3000 HG na sucho prezentuje sie bardzo fajnie.

Myślę że tak samo bedzie na kijku ( niestety musi to jeszcze pocżekać)

Cła nie było. Miły Japończyk napisał co trzeba na deklaracji. (Bez proszenia)

Paczka szła 8 dni.

:) :)

Edytowane przez MIGOTKA
  • Like 1

Wczoraj odebrałem paczuszkę.

C3000 HG na sucho prezentuje sie bardzo fajnie.

Myślę że tak samo bedzie na kijku ( niestety musi to jeszcze pocżekać)

Cła nie było. Miły Japończyk napisał co trzeba na deklaracji. (Bez proszenia)

Paczka szła 8 dni.

:) :)

To ja poproszę namiary na ten sklep. Jak przesyłka idzie 8 dni to moje upatrzone SW 6000 PG dojdzie na czas.

No i jak wam chodzą 15stki mi ok, na pewno nie szumi tak jak TP 2011 o czym nikt tu nie pisał nigdy chyba. Wcale tp 11 to nie takie cacko wychwalone pod niebiosa.

Poza tym pod obciążeniem nowe TP11 chrobocze i słychać bebechy. Moje najgorzej wydane 1700 zł. Już Caldia pracuje lepiej. Sprzedałem to dziadostwo.

• Like 1

No i wyszło szydło z worka. Tak samo jak słynne wankisze, kolega kupili kiszka szumek jak by w piachu namoczony.

Ja mam w rezerwie też stradica 2500fh i twina 98 i to jest to a do tego emblema nówke i tp 2005 i narazie styka.

Ale mam też fotelowca 2500 tp nówkę heheh. Do fotela pasuje mi pod kolor. A co dalej czas pokaże..

Edytowane przez Albatros