wrecki Opublikowano 25 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 Czy może ktoś wie dlaczego w specyfikacji TP '15 3000HGM dotyczącej pojemności szpuli nie podano ile można nawinąć fluorocarbonu? Dotyczy to tylko tego modelu z całej rodziny '15 TP. Przypadek/pomyłka to chyba nie jest, bo podobnie jest w przypadku Stelli '14 - też tylko w wersji 3000HGM kreseczka przy FC.Czyżby wynikające z czegoś, jakieś przeciwwskazania w nawijaniu FC na szpulki M? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 26 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2015 Czy może ktoś wie dlaczego w specyfikacji TP '15 3000HGM dotyczącej pojemności szpuli nie podano ile można nawinąć fluorocarbonu? Dotyczy to tylko tego modelu z całej rodziny '15 TP. Przypadek/pomyłka to chyba nie jest, bo podobnie jest w przypadku Stelli '14 - też tylko w wersji 3000HGM kreseczka przy FC.Czyżby wynikające z czegoś, jakieś przeciwwskazania w nawijaniu FC na szpulki M? Bo pewnie za malo wchodzi, owe bassy lowia zaczynajac pewnie od 10-12 lbs, to FC masz glebsze szpule i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrecki Opublikowano 26 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2015 W pierwszej chwili też tak pomyślałem, ale dla najmniejszego rozmiaru / czyli 1000PGS / takie dane są podane. Głębszej szpuli to on nie ma, a i do bassów nachalnie się nie nadaje . Nie będę tu bić dalej piany, napiszę do japończyjów. Robią wg nich najlepsze kołowrotki, tanio nie biorą, niech odpowiedzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIGOTKA Opublikowano 27 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 (edytowane) Wczoraj odebrałem paczuszkę. C3000 HG na sucho prezentuje sie bardzo fajnie. Myślę że tak samo bedzie na kijku ( niestety musi to jeszcze pocżekać) Cła nie było. Miły Japończyk napisał co trzeba na deklaracji. (Bez proszenia)Paczka szła 8 dni. :) Edytowane 27 Marca 2015 przez MIGOTKA 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 27 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 Czasem sie uda Marku.U mnie nie przeszło dlatego teraz wolę wliczyć to w koszta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemofight Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Witam,czy ktoś z Kolegów miał już przyjemność kręcić nowym TP 4000 PG ? a może już kręcił pod wobkiem lub inną przynętą ? jakie wrażenia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 (edytowane) http://jerkbait.pl/topic/50559-shimano-twin-power-15/?p=1640782 Edytowane 2 Kwietnia 2015 przez bazyloss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysyterrorysta Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Można już gdzieś dostać "Shimano Twin Power '15" w Polsce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Można już gdzieś dostać "Shimano Twin Power '15" w Polsce? http://allegro.pl/2015-shimano-twin-power-4000pg-jdm-nowy-i5221986978.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysyterrorysta Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Guzu, bardziej mi chodzi oo sklepowy asortyment, bo Allegrowe aukcje sa mi znane ale dzieki za odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszek11 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Chyba tylko u Mefisto, u pozostałych sprzedawców, jak i u dystrybutora taki model nie istnieje. /przynajmniej oficjalnie/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pickerel Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Tak jak i jego poprzednik, model z 2011 roku w Polsce nigdy oficjalnie nie zaistniał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysyterrorysta Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Rozumiem. Zaprzyjaźniony sklep wędkarski ma sie popytać u przedstawiciela Shimano Zobaczymy co sie dowie jak nie da rady będę próbował kupić jakoś inaczej ten młynek. Dzięki za odpowiedz pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Tak jak i jego poprzednik, model z 2011 roku w Polsce nigdy oficjalnie nie zaistniał.Poprzednik z założenia nie był w oficjalnej dystrybucji w Europie. Ten pewnie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawello Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Poprzednik z założenia nie był w oficjalnej dystrybucji w Europie. Ten pewnie będzie. @godski, masz jakieś info w tej sprawie czy to są domysły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Poprzednik z założenia nie był w oficjalnej dystrybucji w Europie. Ten pewnie będzie. Pytanie tylko po co ? przeciez mozna puscic biomastera przemalowanego jako Twin Power D, albo E Zobaczycie sami co tam wymysli global marketing shimano 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszek11 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Tak jak i jego poprzednik, model z 2011 roku w Polsce nigdy oficjalnie nie zaistniał.I nie tylko! Również rocznik 2013 o którym w ogóle mało kto wie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
francisco scaramanga Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Wczoraj odebrałem paczuszkę. C3000 HG na sucho prezentuje sie bardzo fajnie. Myślę że tak samo bedzie na kijku ( niestety musi to jeszcze pocżekać) Cła nie było. Miły Japończyk napisał co trzeba na deklaracji. (Bez proszenia)Paczka szła 8 dni. :)To ja poproszę namiary na ten sklep. Jak przesyłka idzie 8 dni to moje upatrzone SW 6000 PG dojdzie na czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 To ja poproszę namiary na ten sklep. Jak przesyłka idzie 8 dni to moje upatrzone SW 6000 PG dojdzie na czas.ja również poproszę Też dam miłemu Panu zarobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pickerel Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 I nie tylko! Również rocznik 2013 o którym w ogóle mało kto wie.Mógłbyś wkleić jakieś fotki tego modelu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maicke82 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 I nie tylko! Również rocznik 2013 o którym w ogóle mało kto wie.Nawet sami Japończycy o nim nie wiedzą 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbertkrakow Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 (edytowane) No i jak wam chodzą 15stki mi ok, na pewno nie szumi tak jak TP 2011 o czym nikt tu nie pisał nigdy chyba. Wcale tp 11 to nie takie cacko wychwalone pod niebiosa. Edytowane 4 Kwietnia 2015 przez Albatros 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomtar Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 No i jak wam chodzą 15stki mi ok, na pewno nie szumi tak jak TP 2011 o czym nikt tu nie pisał nigdy chyba. Wcale tp 11 to nie takie cacko wychwalone pod niebiosa.Poza tym pod obciążeniem nowe TP11 chrobocze i słychać bebechy. Moje najgorzej wydane 1700 zł. Już Caldia pracuje lepiej. Sprzedałem to dziadostwo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anowi Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Poza tym pod obciążeniem nowe TP11 chrobocze i słychać bebechy. Moje najgorzej wydane 1700 zł. Już Caldia pracuje lepiej. Sprzedałem to dziadostwo. Cale szczescie, ze jeszcze mam Stradica w rezerwie bo teraz nie wiem co zrobic po tych wpisach 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbertkrakow Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 (edytowane) No i wyszło szydło z worka. Tak samo jak słynne wankisze, kolega kupili kiszka szumek jak by w piachu namoczony.Ja mam w rezerwie też stradica 2500fh i twina 98 i to jest to a do tego emblema nówke i tp 2005 i narazie styka.Ale mam też fotelowca 2500 tp nówkę heheh. Do fotela pasuje mi pod kolor. A co dalej czas pokaże.. Edytowane 4 Kwietnia 2015 przez Albatros Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi